6 дена на режим , на седмия потоп

• 46 024
  • 497
  •   1
Отговори
# 180
Непукистката, предлагам заглавие на следващата тема
Няма да съм вече хипо със режимите на Ипо- тема 2

Аиа, не мога да се освободя да публикувам диетите , които ми даде. Предлагам да ги сложим в началото на новата тема.За целта Пуки да даде емайл на лични на теб или на мен/ по-добре на теб, че аз с тези чудовища нямам много време/ Ако всички са съгласни, де!
Малко ме боли глава, не съм пила достатъчно вода или се сменя времето Sick

Хайде лека!

# 181
  • София
и на мен в събота ми звучи по-логично да е меренето. тва четвъртък е някак по никое време  Thinking
О.к., четвъртък или събота, вторник или петък, няма много голямо значение. Идеята беше доколкото е възможно да въздействаме на психиката си и да избегнем ежедневното мерене, което затормозява. Ако решите да има табличка ще се включа, ако не, няма проблем. Нека сме последователни в спазването на режима, другото са подробности Peace.
Но на мен лично ми действа много мотивиращо, когато прочета за успехите на някоя от нас!

# 182
ще се отчета в четвъртък, но не сутринта, че няма да съм в къщи.. следобед очаквайте да пиша де Simple Smile

# 183
И аз не обичам много тези работи с таблиците и да си гледам килограмите изтипосани на първа страница , но явно си е практика по темите за отслабване .  Crazy
А и така няма да се отпускам толкова , защото си е срамота всички да са свалили , а аз примерно от предната седмица да съм същите .  Rolling Eyes
Та който иска в таблицата , който не иска и се срамува няма насила да идвам да го меря я .  Mr. Green
Боли ме глава и май след малко ще се хоризонтирам , рано не рано - 2 часа в залата и малко храна през целия ден си казаха думата .  Crossing Arms

# 184
Rien според мен няма значение от къде си или колко кг си важното е на какви килограми се чустваш добре. Аз например дори и на 55 се чуствам ужасно...ама прекалено. Човек сам трябва да прецени как се чуства той добре.
За мен няма значение дали ще е в четвъртък или събота... когато кажете аз в момента съм 51 а искам 48... значм, че са малко само 3 кг. но те най - трудно се свалят

Един съвет : на 7мия ден можете да си хапвате каквото решите,но съвета от мен е умерено ядене. Понеже от опита си знам че понякога заради този ден после 4 дни ми трябват за да стигна на кг които съм била.

# 185
Забравих да ви питам...какво спортувате и от какво най сте доволни... къде ходите да тренирате и тн.

# 186
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Искам да се похваля - вчера ми беше първия ден и издържах! Е, наложи се да разменя обяда и вечерята, защото бяхме навън и не вървеше да ям Активия /спазвам режима на Непукистка/. Та хапнах за обяд пилешка пържола със салата, а за вечеря Активия. Надявам се, че не е фатално.  Peace Предпочетох да спазя принципа за честото хапване, отколкото да гладувам цял ден.
Исках да попитам - в крайна сметка мога ли да ям по цяла Активия, поне първите дни, докато организмът ми свикне с новия хранителен режим и спра да изпитвам толкова силно чуство на глад?
Хубав ден на всички!   bouquet

# 187
  • Mediterraneo
Аз понякога изяждам цяла Активиа, понякога не успявам. Зависи колко съм гладна в момента. Ето тази сутрин не съм я изяла, не чувствах глад, хапнах колкото да не е без нищо.
Днес започвам вторите шест дни!

# 188
Здравейте, момичета!  Hug
Искам да се похваля - вчера ми беше първия ден и издържах! Е, наложи се да разменя обяда и вечерята, защото бяхме навън и не вървеше да ям Активия /спазвам режима на Непукистка/. Та хапнах за обяд пилешка пържола със салата, а за вечеря Активия. Надявам се, че не е фатално.  Peace Предпочетох да спазя принципа за честото хапване, отколкото да гладувам цял ден.
Исках да попитам - в крайна сметка мога ли да ям по цяла Активия, поне първите дни, докато организмът ми свикне с новия хранителен режим и спра да изпитвам толкова силно чуство на глад?
Хубав ден на всички!   bouquet

Браво на теб!!

Аз съм го питала точно по този въпрос и той ми е казвал, че може да се сменява понякога обяда и вечерята от 1 и същ ден. Относно Активиата няма проблем да ядеш цяла... въобще когато не можеш да издържиш по-добре хапни малко повече от колкото да хапнеш нещо друго.
Редовното хранене е едно от най- важните неща, за да свикне корема ти че ти винаги ще му даваш храна и да не трупа в запаси ..... Успех

# 189
sophsan, зависи колко ти е голяма активията, но като цяло по-добре изяж цяла, отколкото да стоиш адски гладна или да не издържиш и да се нахвърлиш на друга храна.. или пробвай половин аткивия и ако не ти стигне, добави и 1 плод. иначе някой беше питал за бананите по-рано, дали можем да ядем банани - можем, ипократис ги препоръчва, защото се разграждали лесно въпреки повечето калории. пък и някои хора разграждали по-лесно банани, отколкото круши Peace

аз още не спортувам, но ще започна! иначе най-добре ми действаше тае-бо - потях се, движех се много, а и се стягах добре. после се обади стара травма на рамото и не можех вече да ходя на тае-бо и тръгнах на фитнес - 40мин на пътечка, средна скорост 9км/ч, после 100 коремни преси, 50 'дупни' (на една стойка под наклон, на която се облягаш по корем и си вдигаш и пускаш тялото надолу-нагоре, супер добре действа!), после странични преси по 30 на страна. после сядах на машината за стягане на вътрешни и външни бедра, 5 серии по 10. после разтягах продължително и се пъхах в сауната за 5 мин, преди да се изкъпя. имаше резултат, а и се стягах бързо. на тае-бо ходех в славия (овча купел), а после на фитнес в хотел Шипка на Руски. освен това ходех и пеш на работа (живеех сравнително близо) - 30мин от нас до офиса 2 пъти дневно, лежерно, разхождайки се Simple Smile

а и само да се похваля - днес ми е първия свободен ден! Simple SmileSimple Smile

сега смятам да подновя режима с фитнеса, 3 пъти седмично мисля, че ще е достатъчно.

# 190
Aia, взела си ми думите от устата Grinning Peace

# 191
Как сте дами ... напредват ли тикерите в правилната посока .  Wink
Утре и аз съм линия , дано издържа , защото досега бях на режим с доста по сериозно хранене .
За свободния ден и аз искам да ви предупредя .
Аз на шега написах потоп , но това бе с цел да хваща око темата .
Целта е да се раздвижи метаболизма с повече калории и въглехидрат , а не да съсипем резултата за последните 6 дена .  Mr. Green

Може да стартирате деня  според режима или да закусите леко , после плод , а на обяд да си хапнете така желаната пица , това обаче да не е последвано и от така желаната торта , и така желаната палачинка и т.н.
Ако ще се отклонявате от режима нека да е с едно изкушение , не с всичките наведнъж .
След обяда пак един плод и вечерта може отново да хапнете нещо , което сте бленували цяла седмица - например чиния спагети / отново наблягам на момента с едната чиния , не една тенджера или ставане да си досипвате три пъти / .

Все пак корема ви е свит и трябва да може да се заситите и с по малки количества .
Така , че предлагам и свободните дни да бъдат описани , за да няма после очудени защо нищо не са постигнали след цяла седмица режим .  Mr. Green

# 192
хм, може би описването на свободния ден наистина е добра идея. но аз ще пробвам да спазвам само часовете за начало и ако това ми се отрази зле (дано не стане така), тогава да мина на по-строго хранене. поне преди не ми се отразяваше свободния ден. понеделник ходех задължително на спорт и вторник вече бях на килограмите от неделя преди хранене. надявам се организма ми да помни Grinning

ако не помни, ще описвам.. какво да се прави Simple Smile

# 193
Здрасти мацки!!!
Днес съм цял ден на работа и съм помъкнала едни салати... ooooh!

Даже съм си взела една консервичка риба тон и отварячка за нея и довечера, като му дойде времето ще си я отворя тихомълком, ще я метна в зелената салатка и ще си хапна пък ако щат да ми се смеят. После като се вталя ще завиждат... Blush

Иначе ми е втори ден. Вчера ми беше много трудно...
Първо не съм свикнала да гладувам, второ имах приятелка на гости с детето. На нея кафенце, на децата сокче, солетки, пуканки, бонбони...абе изкушения..., а на мен една гола водичка.
След това вечерта ходихме у родителите на мъжа ми да оставим детето там да спи, а правят едни вкусни сармички и то мирише...щях да пукан. Аз отказах храната, но мъжът ми седна и се наяде като попско дете на задушница, под носа ми. А аз вече бях много гладна.
След това докато си тръгнем, докато напазарувам(пържолки, марулки), докато се изпекат на скарата, докато си направя салатката...
Седнах да ям в 22.30 заради тях.
Но издържах без прегрешения.
Браво на мен!!!

# 194
Не е нужно да ги описваме тук , просто всеки за себе си да наблюдава какво е похапвал .
Защото човек си мисли , абе аз малко съгреших - една хапка шоколад , мекицата дето мама ми даде , аа нещо друго ами май хапнах и десерт на обяда и така .
Изведнъж всичко това написано си е калории , при това доста калории и ако навъртите след дни на 1000 калории изведнъж ден на 5000 - 6000 калории е вярвайте ми метаболизъм , неметаболизъм излишното ще се трупне на неправилните места .  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт