6 дена на режим , на седмия потоп

• 46 025
  • 497
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!
От днес се включвам и аз, както бях писала преди няколко дни. Да не си мислите, че съм се отказала Naughty
Тъкмо се претеглих - 70.7 кг
Лека и спорна седмица на всички  bouquet

# 211
  • София
Добро утро   bouquet
Станах, премерих се  Sick, приготвих си млеката, филийката и мандарини в торбичка и съм готова за деня  Laughing
Реших на закуска да изпия една Активия от тези, дето са като бутилчици - с фибри. После в 10 ще ям мандаринки с чай (как гледа диетата на мед в чая?), в 12 съм си взела една голяма Активия с фибри и филийка Бонус и за 16 пак мандаринки с чай.
Това в офиса.
Ще рапортувам през деня как удържам фронта, стискайте ми палци  Peace

# 212
  • Mediterraneo
Здрасти, банда! Успешна седмица ви пожелавам  Hug

(как гледа диетата на мед в чая?)...

Не знам диетата как гледа, аз не се втелявам толкова. Продължавам да си пия кафето с мляко и захар или 3 в1...  Peace

# 213
  • София
Как сте в понеделник, девойки? Настроени за сваляне на кг.!
Най-хубавата седмица ви желая!
Галче, Birdy, успех!
Медът не е препоръчителен. Всеки бърз въглехидрат забавя резултата. Но пред захар или изкуствен подсладител, медът е за предпочитане. Старай се да не е повече от 1ч.л. дневно, но нека да е сутрин.

# 214
Абе хора, аз съм голяма шматка...

То само първия ден се яде май 150 гр. Активиа. След това по цяла ли(за голям кофичка говоря от 290 гр.)?

Ако е така.... ooooh!

Аз и без това гладна си ходя, а сега ако се окаже, че и не си ям цялото полагащо се мляко....

Не издържах и се премерих. Кантарът показа -1кг.
Следващо мерене - четвъртък

...ааа и аз си слагам мноооого малко захар в кафето, иначе не мога да го пия. Като казвам много малко имам предвид не 3, а една лъжичка, не си слагам сметана по случай диетата, а добавям повече вода, да е рядко, леко сладко и поносимо неприятно

# 215
Не стига, че ограничаваме храната, пък и специално да става за закуска, ооо не smile3537!

еми не знам аз закусвам за 2-3 мин.... не знам дали те са от значение...
Просто е хубаво коремчето да има какво да си обработва... 

# 216
  • sf
аз започвам от днес.
ама ако не се мярна в близките дни, да знаете, че съм се изложила и се срамувам в ъгъла  newsm43 oops
иначе сутрин пия кафе, но без захар, та не ми е проблем. ама тоя навик за постоянно дъвчене ме убива
хайде упсех на всички!   bouquet

# 217
Добро утро и от мен...

Днес пак си се качих на кантара и беше   - 300 гр. понеже аз все си се меря всеки ден... което не е много хубаво! Днес ще си остана в къщи да си гледам настиналото дете и ще си хапвам салатка с 1 филия черен хляб а за вечерта шунка и зеленчук...
Относно кафето...аз си го пия със сметана или с мляко... в крайна сметка не мисля, че е толкова калорично. За захарта Ипо каза че 4-5 л.  не са кой знае какъв проблем...   
donsita  дори и да прекалиш с хапването не се притеснявай... важното е да продължиш напред...На мен началото винаги ми е било проблем Simple Smile

# 218
  • София
Имах предвид, че ако може да поспи малко повече, да поспи, а не да се събужда специално за закуска. Като гледам, има бебче на 7 месеца. Знаем колко ценна е всяка минута сън с толкова малко детенце, иначе ясно, че закуската е бърза Peace.

# 219
  • Mediterraneo
Имах предвид, че ако може да поспи малко повече, да поспи, а не да се събужда специално за закуска. Като гледам, има бебче на 7 месеца. Знаем колко ценна е всяка минута сън с толкова малко детенце, иначе ясно, че закуската е бърза Peace.

Ако говориш за моето бебе на 7 месеца, цъ  Grinning Това е племенникът ми, моята щерка е на 2 години и 8 месеца  Hug

# 220

ОК Hug 

# 221
Здравейте сладуранки,
както заявих миналата седмица - от днес съм на линия.
Не се заблуждавайте от линийката - след пораженията от празниците и безумната ми лакомия, сега си я гоня с 5-6 кг.
Хубав ден и успешна седмица Hug  bouquet

# 222
  • София
Уауу, момичета, действа! За два дни с два килограма по-малко!!! Просто не е за вярване, може би съм задържала много течности? Иначе през тези два дена спазвах стриктно режима, но сутрин също си пиех 3 в 1, тоест сладичко и изяждах по цяла Активия от 290гр. Забелязвам, че апетитът ми е много намалял и съм супер мотивирана да продължа!  Hug Още веднъж благодарности на момичетата, които споделиха с нас тези режими и успех на всички! И да заместя Карол - пийте много вода!  Simple Smile   bouquet

# 223
Здравейте,момичета!
От днес и аз се включвам,но ще спазвам режима който е дала Непукистка.
Закусих малко кисело мляко с мюсли,преди малко хапнах и една ябълка и се чувствам доста добре.
Преди празниците имах да свалям 10кг,но след празниците равносметката е 15 Embarassed,искрено се надявам да сваля нещо независимо колко ще е,но забелязвам че след 2 бременности и с нарастване на ЕГН-то май става по трудно свалянето на килограмите(поне при мен е така).
Успешна седмица на всички!  bouquet

# 224
  • София
Привет, девойки  Hug
Дотук сме добре, активията сутринта и мандарина към 10. Спестих си чая, не ми се и пиеше особено.
Обаче това наливане с вода ми е голям проблем – хем не съм свикнала да пия по толкова много, хем и без това съм си пишла  Blush, а сега направо мога да не излизам от тоалетната … Ама ще действам де, щом трябва …

Карол , мерси, успех и на теб и на всички ни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт