6 дена на режим , на седмия потоп

• 44 565
  • 497
  •   1
Отговори
# 150
  • в резерват
Отбелязвам първи ден, на първи сезон. Нямаше кой знае какви препятствия, освен желанието ми да дъвча нещо. Обаче когато се появи подобен мерак, изпивам по една чаша вода и всичко  си отшумява. Като за новак се справям доста добре.....

Иначе и аз  да споделя за тегленето - гледам да се тегля само веднъж в седмицата и не знам защо в сряда.

И аз да благодаря на всички, които са били на тази диета и споделят с нас.
Лека вечер.   Hug

П.П. Бебето е голям сладур. Да го нацелуваш много.  bouquet

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 20:51 от Danielka1

# 151
Хайде мацки, от утре и аз съм в редиците!!!
Купила съм си активиа и хляб бонус, другото ще накупя утре. Имам да сваля 8 кг., но и на 6 ще съм доволна. Стискайте ми палци. Hug

# 152
Но с напредване на диетата сякаш по-рядко мисля за храна. Не си внушавам, наистина е така.
Saga, супер, продължавай все така, скоро ще сменяш гардероба!

Това е истина когато започнеш да се храниш по този начин започваш по рядко да мислиш за ядене ....  относно хрененето... аз например гледам да не оставам дълго време на пълна маса... просто отивам в другата стая.Също така е хубаво да не прегладняваш... и да пиеш задължително много вода... И един съвет : Ако сте решили да смъквате сериозно кг не бързайте да си купувате много дрехи, че после стават големи. Купете си един панталон в който искате да влезнете дори и да е доста малък... и това ще ви е целта

Ох забравих за диетата която в момента правя
1 ден : сутрин активия; Втора закуска 1 плод по избор; Обяд 100 гр шунка (или друг колбас) зеленчук по избор.Следобедна закуска.   1 плод по избор ; Вечеря    2 средно големи варени картофа, зеленчук по избор, малко парче сирене.
2 ден :  сутрин активия; Втора закуска 1 плод по избор; Обяд  .2 варени яйца, зеленчук по избор, 1 малко парче сирене. Следобедна закуска 1 плод по избор ; Вечеря Пилешка пържола на скара, зеленчук по избор.
3 ден обяд Салата  по избор, 1 филия черен хляб  вечеря 100 гр шунка, зеленчук по избор. 1 филия черен хляб
4 ден обяд Пилешка пържола на скара,салата по избор вечеря Салата  по избор, 1 филия черен хляб, 1 варено яйце
5 ден обяд 100 гр шунка (или друг колбас) зеленчук по избор. вечеря Пилешка пържола на скара, зеленчук по избор.
6 ден обяд Салата  по избор, 1 филия черен хляб. вечеря  2 варени яйца, 1 малко парче сирене, салата по избор.

Винаги ранната закуска втората закуска и следобедните са еднакви... като може и да си ги смените ако ви по харесва ранната да е плод а 2рата да е мляко ... все едно...

П.С. Имам още 3 диети и съм ги дала на Rien  хубаво е да се публикуват в таблица....

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 09:49 от Aia

# 153
  • Mediterraneo
Купете си един панталон в който искате да влезнете дори и да е доста малък... и това ще ви е целта

Така направих. Онзи ден си взех страхотен ленен панталон, 7/8, който ми се опъва доста по ханша и търбуха  Grinning Но го купих, защото съм решила да успея да се навра в него, тоест да ми стои добре  Peace

Копривке, хайде, чакаме те  Hug

# 154
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Вчера намерих тази чудесна тема, благодаря на Непукистка, както и на всички други !
След като ви изчетох, отскочих до магазина, за да се подготвя за диетата!  Peace
Сега се боря с вредния си навик да не пия вода. Както беше писала Карол, мисля, и аз мога да изкарам с една чаша вода два дни. Знам, че е вредно, но...Всъщност започнах да "тренирам" с водата още от снощи и мъжът ми по едно време почна да ме пита: "Ама, ти не ходи ли преди малко пак до тоалетна??"  Laughing Ще споделям и аз, стискайте ми палци да успея! Разчитам на това, че все пак има за хапване, понеже изобщо не издържам на диети, при които гладуваш. А и според мен отслабването трябва да е постепенно, за да го няма ефектът на увисването и за да са по-трайни резултатите. Успех на всички момичета и нека Карол продължи да ни подсеща да пием вода!  Hug   bouquet

# 155

Така направих. Онзи ден си взех страхотен ленен панталон, 7/8, който ми се опъва доста по ханша и търбуха  Grinning Но го купих, защото съм решила да успея да се навра в него, тоест да ми стои добре  Peace

Аз обикновенно си купувам 1 номер по малък и се старая да влезна в него... а и все пак лятото е след 4-5 месеца ..мисля, че този панталон ще ти е голям...
А всъшност колко кг успяхте да свалите до сега???

# 156
  • София
Няма да се меря повечеbadscale, освен един път седмично. Не знам какво очаквам от кантара за един ден, ама като не покаже разлика и newsm50, но така ще е, вчера почти не пих вода, освен с витамините. А когато не пия, не свалям.
Иначе вече въобще не съм гладна, хапвам само режимно. Тази сутрин се събудих със зверско главоболие, но това няма общо с режима.
Sophsan,  welcome, попаднала си на точното място!
Хайде Доня, с нас ли си вече?
Aia, благодаря, че сподели!
Една приятелка си има правило: на всеки кръгъл час по чаша вода. На мен ми е смешно това "разписание", ама май ще взема да го спазвам.
Момичета, каквато и диета да спазвате-
ПИЙТЕ МНОГО ВОДА!

# 157
  • в резерват
Момичета, нямам думи колко добре се чувствам. С водата нямам проблем. От две години  съм свикнала да пия между 2-3 л. на ден. В началото наистина се ходи по-често до WC-то, обаче след време се нормализират нещата.

И аз благодаря  на  Aia, че споделя с нас.

Хубав ден на всички. Hug

# 158
И все пак никой ли няма да сподели какви са успехите ви??? колко свалихте?? За мен този начин за отслабване е най- добър понеже все пак има и ядене ....дори и малко... има разнообразие... а не да караш на вода и сок... много е важно и да се спортува.... вие спортувате ли нещо...аз преди ходех и много бях доволна..но до скоро от работа нямах никакво време...сега съм решила...но моята пиятелка все е заета..а на мен сама не ми се ходи..похвалете се от някоя аеробика или въобще какво спортувате??

# 159
  • Има много детски смях.
О, аз не съм спряла да го хваля Ипо, но предимно в "рицарските" теми.
Много съм доволна от неговите методи, при това трайно си промених хранителните навици.
За около 3 месеца ми даде 4 вариации на режими.
Но това, че закуските са еднакви- при мен тази закономерност не се наблюдаваше, просто я няма.
Девойки, с малко повече воля, ще се пригодите към този хран. режим, НЕ ДИЕТА, ще ви хареса. Гарантирам ви го.

Свалих трайно 8 кг ( за около 3-4 месеца). Бях сравнително стриктна, но не съвсем.
И дори като спрях да се придържам плътно към режима, продължих да свалям.

И още нещо- внимавайте с приема на витамини  Peace
Аз имах сутрин вит. С разтворим, вечер- мултивитамин. НИЩО друго.
Така че- не се увличайте прекалено много с това кой какво казал, какво е пил и т.н. Макар и да се базира на общи принципи като цяло, режимите са индивидуални. От всички споменати негови режими, моите четири вариации до сега не съм видяла ( от две години и кусур У форОма доста Ипови "схеми" се изписаха).  Laughing

Успех еврибади.

# 160
Карол, с вас съм, да!
хапнах си сутринта половин активиа(кофичките ми са големи)
ама много калории бре  Shocked
така ли трябва???
четиристотин и незнам колко си за тези 150 гр., които съм изяла....

Пиенето на вода насила ме тормози. Аз пия много вода, но тка като знам, че ТРЯБВА да изпия 2 чаши преди ядене и ми става гадно от самата вода...отврат
ама ще я пия де, какво да се прави...

В момента съм 58 кг., ориентировъчно. Заветната цел е 50!
Да видим какво ще сътворя.

Предишният път, когато отслабнах(Калоян беше на 1 годинка) смъкнах 10 кг за 2 седмици с Японско чудо. Правех паралелно по 150 коремни преси и скачах Тае Бо в къщи, 8 минутната програма, но всеки ден. Оттогава обаче не ям варени яйца  Sick . Задържах си килограмите повече от година и половина и след това започнах бавно да пълнея и сега последния "свинския" месец просто се олях. Явно това ми трябваше, да ми прелее чашата за да се хвана пак да отслабвам.
Сега мисля да правя коремни пресички, за тае бо-то ще видя.

Само да отбележа, че поради липса на време и ързел упражненията и спортуването обикновенно е в рамките на диетата, след това ентусиазмът ми се изпарява и пак си започвам леж па яж, но се старая да не прекалявам с яденето.

# 161
привет и от мен! да се отчета до сега - режима върви добре, тук таме имам по половин до 1 час закъснение с обяда, ноо каквото мога, правя. иначе след последното мерене във вторник не съм се теглила.. и мисля да почакам пак до другата седмица. успяхме ли да стигнем до консенсус за някой ден? гледам, че на повечето от вас сряда или четвъртък са удобни дни. та да кажем - четвъртък сутрин на гладно?

Aia, аз за 1 седмица смъкнах 2.5 килограма, следващия път за теглене е другия четвъртък и пак ще се отчета. но ако взема като цяло успеха, от 70 миналата година, сега съм 62.5кг. Миналата година стигнах до 55 но след като паднах под 60 спрях да ям от нерви и после като се нормализираха нещата почнах да качвам пак и стигах до 66. така че все пак имам 4кг смъкнати перманентно Simple Smile не че са много де, ама по-добре от нищо  Peace

доня КОПРИВА, добре дошла и стискаме палци! Sophsan, привет и на теб Simple Smile

Карол, добра е идеята за водата на всеки кръгъл час, но вече толкова съм свикнала да пия вода точно преди да ям, че не мога по друг начин chef Иначе да споделя, че миналата година като бях на режима след месец-два от многото вода и сравнително редовния спорт (2 пъти седмично) много ми се изглади дупето и краката, целулита доста намаля. сега съм добавила и зелен чай, че уж имал добро влияние. да видим, дано  Rolling Eyes за съжаление сега само на спорт не ходя, но съм се заканила от другата седмица да почна. чакам заплата да си взема карта за фитнеса за 6 месеца, че иначе не мога да си позволя и да стъпя там  Laughing

иначе за дрехите за стимул - миналата година като заминавахме си взех само дрехите, които ми стоят добре и в които влизах тогава, така че проблем със стимула нямам. просто не мога да си позволя да не отслабна, щото нямам толкова пари за нов гардероб за пролетта Mr. Green

иначе някоя от вас няма ли проблем с 1-ния зеленчук, който върви с пилешката пържола? на мен първия ми режим беше с 4 хранения и тогава ядях салата с пилешка пържола. откакто минах на тоя режим 1-ния зеленчук не може грам да ме засити  Confused мъчим се още де, но често си слагам 2 и дори 3 зеленчука. при вас как е?

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 12:42 от chugra

# 162
А банани може ли за плод???
Те са калорични все пак  newsm78

# 163
  • Има много детски смях.
А банани може ли за плод???
Те са калорични все пак  newsm78

може.
основното е хранене "по часове", така да се каже, както и многото вода.
ограниченията са- никакво мазно, пържено, сосове, солта да е минимално количество... май това беше най- общо казано.

# 164
  • в резерват

Ами вчера си хапнах един. По- добре с един банан да замажа зверският глад към сладко, отколкото да посегна към друго. Не знам как е при вас, обаче аз не се сещам за сладките изкушения по цял месец и не ми липсват. Обаче като ми дойде МЦ-то  се побърквам, ако не изям нещо шоколадово. Вчера се разминах с една такава криза благодарение на един банан. Така, че не го слагам в списъка на прегрешенията, а по-скоро в списъка, който ме пази от такива.

Подкрепям  меренето да е в четвъртък.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт