6 дена на режим , на седмия потоп

• 46 029
  • 497
  •   1
Отговори
# 285
привет и от мен!
и аз си пийвам вино вечер, и то червено. иначе ипократис е казвал, че бялото вино е най-добре от алкохола, ама като не ми харесва няма да се мъча сега.. една приятелка, която преди време беше барманка ходи при ипо също. само на нея и беше казал да ограничи алкохола до бяло вино и чиста водка/джин, но на мен и на други приятелки - нищо такова. аз и бира пийвам, но повече от 1 така или иначе не мога, че се подувам Crazy
а като имам да ям 1 зеленчук гледам да е по-обемист някакъв, че да заема място в търбуха Laughing така че или голям домат или малка краставица.. абсолютно съм за морковите, но 1 морков трудно би ми стигнал.
чакам с нетърпение четвъртък или петък да се отчета и да видя какъв е резултата Simple Smile предстои ми излет с преспиване на пълен пансион (на който излет съм длъжна да отида  Rolling Eyes) и се надявам да има поне някакъв избор на храни.. не искам заради 2 дни отсъствие да си разваля добре започнатия режим.. стискайте палци! иначе позитивната нагласа си я имам, откакто минаха първите 2 седмици Simple Smile трудното мина, предстои по-лесното!

# 286
пу, лоши мъже Laughing и моя ме харесвал както съм, но поне откакто почнах режима ме подкрепя - отвреме на време пита как съм, гладна ли съм, казва ми, че ще издържа, такива неща. приятно е, макар че в същото време смятам, че не е добре да се обръща толкова явно внимание на мъжете върху килограмите ни.. моя се учуди като разбра от колко кила почвам, беше ми доста кофти.. гледам да не говоря с него много-много на тема режим, въпреки подкрепата сега. за мъжете - колкото по-малко знаят толкова по-добре Simple Smile ако им обръщаме внимание на всеки недостатък, който си мислим, че имаме, ще започнат наистина да го забелязват! Joy

# 287
  • here, there, everywhere
Мъжете по-скоро се правят, че не забелязват. За всеки мъж е голямо удоволствие до него да стои красива, стройна жена.
А биричката пречи ли ти на свалянето на килограмите?

# 288
TedyV, до сега не съм имала проблем със свалянето заради бирата. 1 чаша червено вино е около 90 калории, 1 бира е около 100 - дали ще пиеш бира или вино няма голямо значение, въпроса е какво ти се пие Simple Smile

# 289
Бройте ме и мен, но след ден-два, че сега съм се заканила да лунувам...

Виждате целта ми в линийката. Бях стигнала до 55,5кг. но празниците си казаха думата... Реших да се пробвам на тази диетка, защото е с повечко млекце, а аз много го обичам...  Crazy А и не е съвсем еднообразна и няма да я оставя на втория ден (надявам се)  Whistling

До скоро! Ще се включа пак при вас когато започна.

# 290
  • София
Моята позитивна нагласа се състои в това, че като ми се прияде нещо непозволени или ми пристърже от глад си представям само какво бих спечелила от спазването на диетата, а не какво губя като не изям въпросното нещо сега.

Тук подкрепям с две ръце. Това, сякаш аз съм го писала Peace!!
Мъжете по-скоро се правят, че не забелязват. За всеки мъж е голямо удоволствие до него да стои красива, стройна жена.
Това също!
Smile, чакаме те!
TedyV, добре дошла! Зеле с моркови е добре. Аз не слагам моркови, но не защото са въглехидратни, а защото си правих теста "Нютрон", който показа, че моят организъм не ги преработва. То в този сезон май само зелето и морковите имат някакъв вкус. Също често зеленчукът ми е печени чушки. Не прекалявайте с киселите краставички, защото при консервирането им се прибавя захар, освен ако не са от тези в бидоните, но там пък има много сол.
Знам, не е много лесно, но си заслужава!

# 291
  • София
Chugra, аз под "зеленчук по избор" не разбирам 1 брой домат, морков или др., а просто един вид зеленчук. Така че салата от 2-3 моркова с лимонче newsm24! Аз като ям печени чушки, ям по 4-5, как една - newsm22 !
Няма да развалиш режима на излета Naughty, ти си една от най-сериозните тук и ни водиш с една обиколка Heart Eyes. Пък ако има издънка, ще я смяташ за ден за потоп и продължаваш 2 нови цикъла.

# 292
Това "за една седмица 1 кг" беше доста отчайващо за мен. Тук сред толкова "фиданки" направо м е е  срам да кажа Embarassed, аз съм 85, трябва да стана 60  Shocked ( Който ражда на стари години така става ). Имам ужасен стимул , имам дискова херния и тези 25 кг отгоре направо ми "чупят " гръбнака. Не мога да спя вече, през деня се търпи, но нощем като освободя мозъка от други ангажименти и той веднага се отдава 100% на гърба и цяла нощ ми праща нишани "боли, боли те, направи нещо". Стискайте ми палци.! Praynig

# 293
  • sf
Deina , то и тия дето раждаме на млади години не сме застраховани. аз нямам 30г, ама имам 30кила в излишък  Crazy
Карол, кажи моля те, нещо повече за този тест Нютрон?

# 294
  • София
Deina, тук място за отчаяние няма Hug!
Добре си ни дошла и почвай веднага! Не от понеделник, не от утре, ами сега!
Тук имаме момичета с по 55, 65, 85 и не знам и аз колко кг. Щом са тук, значи имат нужда и не се чувстват комфортно с килограмите си. Вчера стана въпрос, че за мен 58 са мечта, а за Доня Коприва, която в момента покорява родните ски писти Heart Eyes са товар.
Я пресметни-дори да е кило на седмица, 20 седмици са 20кг. 20 седмици са 4-5 месеца. Няма да усетиш как ще излетят, нооооо после си готова тъкмо за моренце newsm10 появяваш се ново гадже, с ново самочувствие, без спомен за болките в гърба! fingerscrossed
Donsita, след малко ще ти разкажа за теста.

# 295
  • here, there, everywhere
 1 килограм на седмица не е никак малко Така се избягва йо-йо ефектът

# 296
  • София
 offtopic Тук ще разкажа за Нютрон тест- който не го интересува, да прескочи този ми пост!
 За Нютрон тест имаше тема преди време, но мисля че не се радваше на голям интерес.  Може би за това основна вина има цената му: 1350лв., която за съжаление е много висока за нашите стандарти. Тестът е кръвен, тук се взима кръв, която се изпраща в Холандия.
Изследва се поносимостта на конкретния организъм към 170 вида храни.Резултатът е повече от интересен. Той се състои от зелена, оранжева и червена зона. Храните, попаднали в червената са тези, които не се преработват от организма и се отлагат в органите, т.н. шлаки.
Горе-долу така стоят нещата и с оранжевия сектор. Всичко от зеления е о.к. Ще дам препратка, за да се ориентирате как изглежда един примерен резултат.http://isu.123bg.com/nutrontest/index.htm
Няма да изпадам в много подробности. Тестът наистина е много добър, но най вече за здравето. При хранене според резултата, т.е. изключвайки оранжев и червен сектор, отшумяват много хронични оплаквания, не говоря за тежки заболявания! Дали помага за редуциране на теглото аз не мога да кажа. Храня се вече четвърти месец по него, но не съм отслабнала. Но мисля, че една добра диета като нашата, съобразена с това какво преработвам на 100% вече е нещо наистина сериозно. В моят зелен сектор има хляб, захар, шоколад и т.н. Не виждам как бих отслабнала, ако наблягам на тях, колкото и да ги преработвам- ще ми се иначе smile3533.
Мнението ми е следното- изследването е много добро и много истинско, но не е необходимо. Ако струваше 100лв. бих казала, че всеки трябва да си го направи.
Виж, за хора с оплаквания от болки в ставите, постоянно главоболие, асма- да!
Изредих тези оплаквания, защото за тях имам примери на много близки мои приятели, които ги забравиха, благодарение на правилно хранене. Сигурно има и други, но аз мога да си позволя да говоря за толкова сериозни неща само, когато съм сигурна.
Но за едното отслабване 1350лв. NaughtyПо- добре нов гардероб след нашето режимче!

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 17:18 от Карол

# 297
Авторката на темата за Нютрон теста сега е при дюканките! Не ми е удобно да я питам за резултатите, но щом е там... А и всяка диета, дори да помогне, не решава проблемите во веки веков. Дори напротив, трябва още повече да се внимава в бъдеще, защото и най-малкото отпускане води до голямо качване. Не случайно форумът е пълен с толкова експерти по диетите, всички сваляли и качвали големи килограми по много пъти!

Иначе диетите на Ипократис работят (като всяка диета с по 1000-1300 кал. всъщност!) При нас (рицарките) има момиче, което свали 30 кг с негова помощ за по-малко от година. НО! С голяма воля и упоритост!

Успех, момичета Peace

# 298
Здравейте,

Искам да започна с това,че ми е много по - лесно като съм във вашата компания...понеже около мен са все хора,които въобще не мислят какво ядът.
Браво TedyV само така... важно е да сме упорити и последователни....и да не се подаваме на лакомията.
Deina няма значение на колко кг. си важното е желанието да отслабнеш. Моя позната при Ипократис свали около 25 кг. (говоря уклончиво понеже тя крие колко точно... но аз не съм сляпа) Тя роди доста късно и беше доста качила. Сега е много по-слаба дори и от преди да забременее! Така,че упоритост и ще успееш
Smile!  добре дошла !!
Успех... отивам да си правя салатката с яйцето и хлебчето

# 299
Aia какво яйце бе мила, ти кой режим спазваш
иначе при мен днес мина добре, сега си чакам вечерята и ще пия бирааа, така съм жадна
Дейна и аз мисля , че няма значение на колко си години, ако си поставиш за цел все си мисля че ще свалиш излишните килца
иначе относно мъжете, моя ме подкрпя като права диетката, но и той се опитва да ми вмъкне , че изобщо не съм много дебела и така съм си била добре, но както и да е аз не се чувствам в кожата си с тези килца
хайде до скоро

Общи условия

Активация на акаунт