Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 480
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Ох, Пиги, и вие ли сте болни? ooooh! Tired И при нас няма други болни, миналите дни го извеждах за малко навън, но разходките си ги правиме сами, нали са и кратки. А днес изпуснахме хубав ден, по едно време беше 4 градуса и мъглата се вдигна/от части/.
Амери, Пиги, поуспокоихте ме за глистите, въпреки че ако е признак на голяма чувствителност също не е добре. Ако имаше глисти, нямаше ли да е кежав и да яде постоянно? newsm78 Пък той не е от кльощавите...
Амери, дай аз да ти "свия сърмите". Whistling Joy

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 17:43 от Nanny

# 106
Амери, дай аз да ти "свия сърмите". Whistling Joy
Мерси, ама врят от половин 4ас, сега наливам ракийката от русенско  chef
Някой хапва ли ве4е маслини - обезсолени, Киа им вика ''бони''  Laughing 4е и костилките им плюе.

# 107
  • somewhere over the rainbow
Нан Пускай трагикомедията  Mr. Green, чакам с интерес!
Слушам!

# 108
Ние днес поизлезнахме малко навън, имаше слънчице и беше много приятно. Пускахме се с Калоян на шейната, при нас има насип и е супер пързалка. Но явно му пречех и искаше да се пуска сам. И го пуснах, е търчах до него, а той си се държеше и се радваше.
Поповаspoko Hug
NAN - супер придобивки.  Hands Thumbsup Готина историйка.  yesА сега обичаш ли дъвки? Wink
Нани - още не съм попадала на Памперс с ластични лепенки. Thinking
Амери, Пиги, поуспокоихте ме за глистите, въпреки че ако е признак на голяма чувствителност също не е добре. Ако имаше глисти, нямаше ли да е кежав и да яде постоянно? newsm78 Пък той не е от кльощавите...
опа, нова дума за мен, предполагам, че е нещо като кльощав  newsm78
Нани, Пиги - много неприятно с тия вируси. Бързо да оздравяват мъниците.  HugHeart Eyes

# 109
 wavey и от мен!  Hug Hug Hug
Ронка-не знам какво е новото начинание, но от сърце ти го желая да е за добро и всичко да се нареди. Прати една майна на всички, които не ви разбират. Гледайте вие да сте добре Wink Hug Hug Hug
НАН-честити ви награди!
amerie-не съм пробвала Венци да яде маслинки, но съм чувала, че по една костилка на ден глътната помага на стомахчето. Дори и да изтървеш някоя-не е проблем Simple Smile
Пак болнички дечица  Sad Бързо оздравяне им желая!
Наринче-страхотни торти твориш. Аз редовно влизам в готварския и ти се кефя на творенията Hug
Бо_ - и аз съм в готварска депресия. Rolling Eyes  Нищо не ми се прави. Явно е заради времето Crazy
ka_te_to, добре дошла и от мен! welcome
Аз имам едно питане към мамите, чийто дечица си поспиват до късничко. Венци започна да се събужда между 11-12 часа и тогава давам закуската, съответно обяда ни е в 16 часа и вечерята в 21 часа. Моля ви споделете как е хранителния ви режим. Да ли не греша. newsm78

# 110
  • София
 wavey
Narina  welcome
И една нова мама имаше, ама забравих как се казва, но я приветствам с добре дошла  Hug А Катето май беше.
Nan-че, това с дъвките ме разсмя с глас, колегите ме гледаха странно, как си се смея сама  hahaha
Попова  Hug ние те подкрепяме във всяко начинание, смело напред  Hug
Ети  Hug
Рени ми се губи нещо  newsm78
Бо, при тази пълна къща с мъже, няма начин, да не готвиш в промишлени количества  Hug
Болничките бързо да оздравяват  Praynig
Говорехте за думичките, които казват вече дечицата. Ние имаме вече доста думички в речника- мама, тати, баба, кака, чиче, Цецко, Пепи, Течо, бел (песен за Джингал бел), ам, нани, айде (да излизаме), но (едно), де(две), пе(пет), кола, типти (не съм сигурна още гуми ли, чорапи ли newsm78), еле (зеле), папу (хляб), окче (сокче), дуда(вода), има и още ама не се сещам сега. Ц и Ч малко го затрудняват, но с всеки изминал ден ги подобрява. Словодсъчетания от 2 думи прави.
Нани, за скърцате със зъби и аз бях чула, че е признак за наличието на глисти, ама познавам доста хора, които нямат глисти, а скърцат, мисля, че не е много притеснително  Praynig
Ети, в колко лягате, та Венци спи до 11 ч.   #Crazy Цецко ако спи до 8 и викаме ура  Party
На Цецко също му се събират 3 основни хапвания на ден и няколко "неосновни", все меле нещо. Маслинки и кисело зеле обожава, зелето се чуди майка ми къде да го крие, сигурно просто и те ще спрат да го ядат Thinking
Доста пописах и ще приключвам вече.
Ей, Ели, ама ти май нищо не разказа за рождения ден, освен, че получи подарък 1000лв.  Hug

# 111
Ети,вече щях да ти пиша отсъствие.И какви са тези кулинарни депресии точно от теб,изобщо не вярвам Mr. GreenИ аз давам слабосолени маслини и малкият ги кльопа страхотно. Да не говорим,че друго не иска освен маслини.Много са полезни за стомахчето.Не се притеснявай за режима,защото в последно време и ние спим до късно и храненията се изместват страхотно.Аз обаче не давам закуска,а ако се събуди към 11.30 давам направо обяда.А,следобедните закуски почти сме ги забравили SickВ последно време Алекс пък не иска да пие вода,а само айрян и ако евентуално се направя на разсеяна и му да дам вода,буквално мята шишето на страни.
Ели,нищо не казваш какво те изненада мъжо за рожденния ден Naughty

# 112
Олееее оставете ме мен бе, нищо не ме е изненадал след 8-9 години не знам кое може да ме изненада познаваме си кътните зъби!Даде ми пари да си купя нещо!И букет от три червени рози!

Бяха едно време изненадите за 17 рожден ден имах 17 червени рози,подарявал ми е и огромен букет с бели рози и вътре пръстен ,но вечееее,  за кво нали му родих Юлка!Сега ревнувам от нея всичко е за нея ама така е! Mr. Green

Ивка не са 1000лв а Евро! ooooh! Пък и моя ще му ги връща само чака да се обадил оня,но аз се съмнявам да се обади!Та сега чакаме ама той къвто е ще му звънне скоро да му ги върне! Close

Нан сега ще прочета какво си писала,честито за наградите !

Попова предполагам става въпрос за заминаване в чужбина щом всички роднини са се дърпали ,незнам какво друго може да е ,но щом сте заедно и сте го решили се дръжте до край и ще успеете! Peace

# 113
Здравейте момичета!
Днес вече съм във форма. Честно казано принципно не съм такъв човек, че да се впечатлявам от мнението на другите. Но когато става въпрос за свеки....май ми действа доста отрицателно. Гледам да не живея за чуждото мнение, и всички си ги слагам на оная работа! Вчера и на нея на останах длъжна, надявам се вече да не ми се обажда по въпроси, които не ме засягат, а именно като мнението й по въпроса!
Айде стига толкова с мен, сега да се включа по обсъжданите теми!

Пиги, бързо да се оправя Цвети. Много е лошо когато детенце е болно, света наоколо се срива. Много целувки от нас. Heart Eyes
Амери, Ема много обича маслини. Аз й взимам от "супер мамут", много са вкусни.
Това моето дете е постоянно гладно, ако някой я види от страни, ще си каже, че не я храня! Постоянно обикаля в къщи и вика "ам ам, ам ам" Гладно си оставих детето Joy
Ети, Ема когато и да се събуди, винаги си иска закуската. Нищо не бъркаш според мен, води се по детето, то само ще ти подскаже от какво има нужда. А и вече са големи, и може да разберем кога са гладни, жадни, наакани и т.н., което е най-важно! И каква е тази кулинарна криза дето ви тресе всички. Аз май все на опаки вървя, от няколко дни съм се разготвила (да не повярва човек) Joy Rolling Eyes

Нарина, липсваше! Hug Включвай се по-честичко. Peace

Ели, добре ти е дал пари мъжо. Аз много обичам да казвам..." акъл не искам, пари ми давай" Joy  Wink

Хубав ден, мацки!  bouquet

# 114
Добро утро, ние сега се размърдахме от леглото  Grinning
Много приятно да пийваш кафенце пред форума   food010
Благодаря, за споделеното мнение, относно маслинките  Peace Аз лично си ги хапвам с костилките, моята баба казваше, че са полезни. Незнам защо се притесних за Киара.
Ети, много спинкате  Shocked Не се притеснявай за режима, като тръгне на ясла ще си влезе в релси. Лично аз, Киара като се поуспи и правя АМ- чето, после като си каже "ам" и давам нещо. Като цяло ми прави впечатление, че хапва добре, когато тя си поиска. Не я натискам, по часове. Не съм сигурна, кога минаваха на 3-тно хранене  newsm78 Киа, не си иска АМ вечер, към 20ч и давам супичка със сухарче. Това е от няколко дни. Преди си излокваше и шишето с "макото", сега не.
Ивка76, и ние сме фенове на киселото зелце, днес ще хапва сърмички   chef . От сурово ми се струва, че я наболява коремчето  Sad
Нан, много дъвки  hahaha Сега купуваш ли си  Mr. Green

# 115
Момичета, ето ви една мокра тема! Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257775.40

# 116
Ух ужас подхванаха момичето,на мен пък не ми се е случвало чак толкова да харесам някой(дори и да ме гледа в очите) но снощи гледах тия от острова на изкушението,как си лягат там в пухените завивки в луксозни хотелчета и дават мадамата ляга и след нея изкусителя ама един такъв наточен,мусколест и само по слипове и кат легна до нея (пък то не трябва щото е обвързана горката,требе да се пази) малиии викам сега тоз да ми легне до мен и аз да му простя!  Обаче съм го казала на висок глас и моя ме гледа сърдито до края! Хихихихи ми кво да ти легне до теб! Mr. Green ида бягаш! Mr. Green

Това няма да го пиша в тази тема че и мен може да ме почнат!

# 117
  • През девет земи в десета
Ох и ние сега ставаме smile3507  food010 нали по цяла нощ не спя да не и стане на Цветето нещо от високата температура,пък и тя милата е неспокойна,не се наспива,в общи линии обърнахме деня в нощ Confused

Ети,аз сутрин кърмя,после закуската е чак като я закарам на мама,обядва в 3-4 часа,след като си я прибера,не че е злояда,но майка ми я гони с чинията из апартамента,а аз обичам като се яде да е на масата и забраних да я храни така,тя пък се разсърди Crossing Arms и сега ме чакат да се появя и тогава се храниме,вечерята е към 9-10 както дойде.Разни следобедни и предиобедни закуски отдавна няма,ако не броиме кърменето за такава.Ако е гладна си похапва солетки докато стане време за основното хранене Peace

Тиция,племеника ми е като твоя син,хапва нещо между обяд и закуска и после ако реши,че иска да яде пак ,вечеря,ако ли не здраве,ляга гладен/той явно не е,но майка му се притеснява много/,при него не става на сила,защото ако му се скараш,ще повърне и без да е ял.Добре,че пие фрешове разни,но те пък са вредни на гладно Thinking Злоядо дете е мъка за майката,като знам аз колко съм се тормозила с моЙта щерка,ама ей на порасна и така Whistling

Амери и аз ти пожелавам да е последния пакет пампи,голямо облекчение е не само от финансова,но и от гледна точка на това,че е по хигиенично и доста труд ти спестява.Мисля,че мъниците вече са достатъчно умни за да бъдат научени за една седмица да си казват,нужна е само малко упоритост и да бъдат оставени известно време изцяло без памперси,иначе докато разчитат,че може да свършат там работата,няма да се получи. Sick

Рони,а така,не го взимай толкова вътрешно Hug И да храниш Емата ей, вЕрно ще го умориш от глад това дете Mr. Green Joy

Ели и аз така обичам,паричките и да си купя каквото ми харесва и ми е нужно,а не разни боклуци дето се чудя после къде да ги слагам Rolling Eyes

Навън грее слънце и съм в чуденка newsm78 ,дали да не се метнеме на колата да направиме едно кръгче,като не може да се разхождаме по друг начин,нещо не ме свърта в къщи newsm08

# 118
  • През девет земи в десета
Рони,половината ни отчетна вече гледа там smile3532

# 119
Рони,половината ни отчетна вече гледа там smile3532
Аз няма да давам мнение там, че туко виж ме зачекнали и мене!
Аз се чудя що все мокра си ходя....а то защо било, заобиколена съм все от убави мъже. Joy Joy Joy Wink Шегувам се ей, да не ме вземете за ненаситна. Иначе и на мен се е случвало да пожелая мъж и да си го представя близо до мен. Примерно ако ми падне Владо Карамазов....е, няма да му простя! Mr. Green
Деси, храня го аз мойто дете, но защо ли не й личи. Thinking Натура.

А, Ели, относно островът....и там са ги подбрали едни... Май още не знаят е.е ли им се или п.ка! Като гледам всички са "развей шапка" Те избщо не са на ясно дали искат да са с половинките си. Избрали са ги съвсем несигурни и податливи двойки, които да разделят, само и само шоу да става. За това и не го гледам редовно, или само го слушам, много сухарско ми изглежда.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 14:18 от Попова

Общи условия

Активация на акаунт