Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 491
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Това Рони-Лимони, мноооого свежарско  Peace Пък аз се чудя, кой е, докато видя снимката на Емка  Laughing Каквото и да е начинанието - Успех  Hug
 welcome на новите мамчета и малките сладурки   bouquet
Кви са пак тия вируси, гадна работа. Киара, като има темп. пък много спи Shocked
 Кате, аз лично за разтриване със сапун не съм чувала, но съм правила вода с оцет - накисвам чорапки и ги обувам мокри на краката ( това са ми правили на мен, като дете и аз така процедирам при Доми). Слагам и малка кърпа на челото. На Киара не съм го прилагала, щото не ми е вдигала много висока темп. и се справяме само с Нурофен. Сега се сетих една случка, аз ученичка - 11кл., разболявам се и нали съм шубе от инжекции, баба ми ме завиваше в чаршаф напоен с въпросната смес. Ужас, но пък се спасих от болницата. Гадно, че си се затоплил яко от темп. и като ти лепнат това мокрото  Mr. Green бъррр. За това слагам на Доми само чорапи  Grinning
Дю, успешно възстановяване на майчето ти  Peace
Ренито, Галко от яслата ли го лепна вируса  Sad
Да спирам, че дългичко стана  Mr. Green
Забравих да честитя именния ден, на всички имащи повод днес   bouquet

# 181
Рони- Бонбони,аз пък хич и не забелязвам кой с какво име е и дали си го е сменил, а само по картинките на аватара знам кой е! Grinning

Ние сега обикаляхме за хлебопекарна newsm78 ама не взехме за сега! newsm78

Айде марш  Mr. Green

# 182
Здрасти мамита! Направо не знам откъде да започна... Айде поздрави на всички, които празнуват нещо  Hug
Ние сме болни. Момчетата вече се оправиха де, но аз съм с тежък синузит и кашлица от 2 седмици. Смених 2 антибиотика. Втория се оказа "тежка артилерия" с много екстри - гадене, разстройство, болки тук и там... На брошурата даже някакъв си шок пишеше, че може да предизвика. И аз чакам да се шокирам, но освен тъпата телевизия нищо друго не ме е шокирало за сега. Но май ще ме оперират и това доста ме плаши.
Максималното още не желае да говори. Казва Тити и "неее" и явно му е достатъчно.
За свекървата... помага ми жената. Откакто останахме с една баба и една в Испания, която не върши работа  Twisted Evil само на нея разчитаме да излезем някоя вечер или да свършим нещо без да се мъкнем в комплект с диваненцата. И сега, докато бях по-зле, дойде в нас, готви, чисти, грижи се за дечурлигите, а те сополиви... грозна картинка Grinning.  Не ми се меси, не ме критикува, е, опитва се да ми намекне, че една жена, която не носи токчета и грим не е жена, но го прави по много смешен начин и аз само се забавлявам. Дори мога да кажа, че вкусовете ни толкова се различават, че когато тя не харесва нещо, това е знак за мен, че нещото е много интересно  Twisted Evil.  
Ето и една забавна случка: свеки беше в къщи още и седна да си чете книжка. Тити (на когото тя често чете разни книжки)  я гледа гледа известно време и  й вика: "Ти нали каза, че ще четеш, а само седиш и я гледаш книгата?!..."  Laughing Laughing Laughing

Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 12:41 от Pingwina

# 183
  • Варна
Ехоооооооооооооооо,виждам че май сте ни позабравили,и бързам ви напомня за нас Mr. Green

Искам да честитя на всички които са празнували тези дни,Рожденият си ден или друго важно събитие в семейството,Честито на всички Антоновци и Атанасовци!Живи ,здрави и мнооооого щастливи!!!

Добре Дошли на новите мами welcome и техните големи бебоци Heart Eyes

Аз естествено не успях да изчета всичко което съм пропуснала Tired,просто ми е невъжможно.
Успях да прочета обаче,че моят любимец Галко е болничък Sad От цялото си сърце му желая бързо оздравяване Hug
А и на всички други болнички Hug
Рони-Лимони, Joy много свежо.Ронка,мога да предложа и Ронка-бонбонка Laughing,също ти отива Heart Eyes
Дю  Hug Hug Hug за мъйка ти.Радвам се че е добре жената,аз с моя тати що страх брах покрай неговата операция. #ShockedА той проклетийката на 7мия ден ,реши да цепи дърва ooooh!.Голям инат никой не слуша ooooh!

Иначе имам множо за хвалене.
Благодарение на хомеопатията и др.Хаджиева разбира се,проблемите ни с алергиите намаляха/да не кажа почти изчезнаха/.всичко от което имахме реакция преди,сега го яде без проблем.Даже онзи ден и с мед се захрани милия,без мама да знае.Набара ми чашата с чая и изпи половината Crazy.и Кис.мляко яде,което значи че и проблема с лактозата е почти решен,само дето още ме е страх  да дам нормално АМ.,но мисле че тези дни и това ще направя.И зъбите започнаха да избиват с голям зор,естествено както и всичко друго при нас Rolling Eyesна другите дечица им излизат ръбче по ръбче,а на нас целия наведнъж Crazy
Иначе е станал луд за 100 деца.качва се на облегалката на дивана в хола и се хвърля от там.ами не мога и за секунда да го оставя.и пак все син ходи smile3557.
Имаме проблем с бибата,не мога да я махна.Разбрах че Нанни се бори успешно с проблема.Браво smile3501
Не видях къде си писала по проблема,Нанни,дано ми остане време да го намеря и прочета. Ние с мъжо в чудо сме се видели,с тове негово неспане Rage.събужда се по някое време през нощта и докато не го вземем не мирясва.като го вземем обаче се почва едно ритане и блъскане,да не ви говоря и само на нашите възглавници иска да спи.избутва ни и ляга Crossing Arms чудя се дали да не му сложа и на него една по-височка възглавница newsm78 сега е с тази на Чико анатомичната.Вие какво ще кажете???

Всички сте си сменили аватарите,моя още летничък си стои ooooh! ще взема да го освежа.
Чао засега и да знаете че мнооооооооооооого ви обичам  mrstraetz Heart Eyes kiss Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart

Пингвина и Дим не говори.Дано ти се размине операцията Hug Hug Hug

# 184
Пингвина, като видях снимките в подписа ти на дечицата ( много са сладки  Grinning), ми се прииска на моретттооооо..... Искам да е лятоооо Mr. Green И да оздравяваш  Praynig  Hug

# 185
Пингвина, като видях снимките в подписа ти на дечицата ( много са сладки  Grinning), ми се прииска на моретттооооо..... Искам да е лятоооо Mr. Green И да оздравяваш  Praynig  Hug

И на мен ми се реве за лятото! Аз не бях излизала от нас 2 седмици и морето го гледах само през прозореца, но то едно такова сиво, студено, още по-потискащо ти става... Вчера за първи път имаше малко слънце и на мен ми се стопли душичката и вегнага - навън. Тази зима много дълга ми се струва!

Жоржи, и моите синове не можеш да ги оставиш сами - никога не се бият, но измислят страшни глупости. А бибата и на Макстата му е най-свидното, Но аз ще поизчакам още малко и ще направим както с Тити - отидохме в гората и я заровихме. И край.

# 186
  • Варна
Жоржи, и моите синове не можеш да ги оставиш сами - никога не се бият, но измислят страшни глупости. А бибата и на Макстата му е най-свидното, Но аз ще поизчакам още малко и ще направим както с Тити - отидохме в гората и я заровихме. И край.

Миличка,това е невероятна идея Laughing.Много неща научавам от теб Heart Eyes
И да оздравяваш,ей Hug

Нанни,намерих къде си писала за Даум-ексола.само да те питам ,как я мажеш бибата Thinking.след всяко лапане или един път като се намаже стига.Прости ми за тъпия въпрос ама,аз трябва да си питам Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 13:17 от jorjito

# 187
И аз искам да е лято и да сме във Варнаааа! Много ми липсва лятото, разходките и морето!
Пингвина, бързо оздравяване! Hug
При нас има слънце, и ще се възползваме за една хубава разходка.
Ели, кой е на аватара ти?  newsm78 Аз мисля, че си ти, но друго пише под него!

# 188
  • София
И аз Ели помислих,че на аватара си ти.
А Ронка твоят пък аватар много секси бе.И на мен първо ми дойде на ум Ронка-Бонбонка.Ама може и Ронка-Лимонка.Нещо като скрита лимонка. Hug
Отивам сега да си доготвя боба и после пак пристигам.

# 189
А,никакви лимонки,толкова си свежарска и сладка,че само за бонбон може да става дума Heart EyesРонка,идвай насам и донеси малко слънце,че тук пак е английска гадна мъгла #Cussing out
За бибите не мога да дам съвет,защо ние от 6-ти месец просто го изплюхме и това е.Дори купих един с някакви си брадавици,та да се чеше и да не го болят зъбките,а той ми я набута на мен в устата и това е SickНо честно казано,сигрно е трудно отказването ,особено от по-големи деца,защото съм виждала ужасии по улиците от рода на 3-4 годишни деца да вървят с биберон в устата hahaha
Рени,дано оздравеете,че този грип си е сериозна работа newsm78Тук чувам за деца в болница дори.Пази боже Praynig
Аз знам ,че най-сигурното си е наистина оцетът,както Ети каза.От познати доктори зная,че основно се мажат крачетата,челцето и зад ушичките,защото може да удари в мозъка ако се вдигне много ooooh!
Аз да се оплача,идва ми да се гръмна като майка #2gunfireНа Моят син така му харесва да е с дядо си,че като го взех на ръце,защото дядото трябаше да си тръгва от визитата,той взе да реве и да ме бие,защото искам да го разделя от дядото. Cry

# 190
Здравейте и от мен! Hug
Аз глася багажа за сватбата. Ще е в друг град и сега официални тоалети, после спортни  ooooh! На Венци съм помъкнала половината гардероб и 2 чанти с играчки. Мама ще го гледа, дано не плаче. Praynig До сега не съм се делила 3 дни от него. Sad Притеснявам се да не се разболее. Оф, да не ме чуе дувола. Пу-пууууууу.... Много ми е е едно напрегнато  Tired

Tizija-освен крачетата,челцето и зад ушичките, може и на сгъвките на ръчичките и крачетата, това го знам от една доцентка във Варна.
Ели-на аватара си ти smile3534
Оф, много ми е натрегнато, отивам да си сипя кафенце. Дано то ме поуспокои  morning , хайде мацки, която е всободна ви каня на плодова тортичка-домашна Wink

# 191
То че съм аз, може и да съм аз, но мъжа каза че не съм аз, а някаква вещица и съм щяла да плаша бременните мами във форума,толкова ли съм страшна! newsm78 Mr. Green

Аз ще си седя така пък! Crossing Arms

# 192
  • somewhere over the rainbow
От вчера Даяна е с едни пъпки - по бузката, ръцете и около рамената Thinking Дали не е някоя шарка? Не сме я водили при педи и днес е вече късно, а в събота и неделя не работи. И шарка да е, кво пък. И без това сега не излизаме, а и не дава зор да я сърби или дразни нещо. Ако се усложнят нещата, утре ще идем до болницата.

...събужда се по някое време през нощта и докато не го вземем не мирясва.като го вземем обаче се почва едно ритане и блъскане,да не ви говоря и само на нашите възглавници иска да спи.избутва ни и ляга Crossing Arms
Все едно аз съм го писала ooooh! Това с възглавниците е дразнещо - докато не ме избута нацяло от възглавницата и не се настани като бей, не мирясва ooooh!  А ако види, че си придърпвам възглавницата и глася нейната за нея, започва пак рев. Преди поне чакаше да я поканя при нас, а сега сама пристига Crossing Arms

Ели, супер си на аватара, пък Flutter

# 193
 Заспахме. ooooh!
Мама Дани Много лесно сте се отказали от бибата, това при нас просто не може да се случи, ако ще не куче, а цяла глутница да дойде да я вземе и не в гората, а на Луната да я заровиме.... по- скоро нещо такова  Close ще има по-голям ефект. Laughing
Нан  Дано пъпчиците се окажат нещо безобидно...и шарките няма да ни се разминат. Tired
А иначе и вие сте минали метър с бибата! Crossing Arms Peace

През деня няма проблеми, но приспиването ни е мъка и то точно в последната фаза, когато вече много му се доспи. Хубавото е, че плаче най-много минута и заспива. Абе, започна да свиква вече без нея, най-трудното мина. Снощи например се нацока и после ми обърна гръб и заспа, както правеше по време на  биберонения период.

Дидито Приспивам го легнал на спалнята и аз до него. Преди заспиваше страшно бързо, сега понякога го гушвам, ако реши много да плаче, но рядко.

Жоржи Даум-ексолът е страшно горчив. Когато реших да го отказвам намазах и двете му биби и като дойде време за нощния сън ме достраша и двете да ги оставя да горчат, та реших поне едната да измия. Е, какво търкане му ударих, киснене, само дет' не се стигна до преваряване...и се отказах. Реших, че няма връщане назад, но я оставих да си кисне де. На сутринта си беше добрата, стара биба, но Дани така и не разбра. Отмива се, но трудно, а и предния  ден бая ги мазах...И на теб да кажа, преди да му я дадеш на Дим да я опита изчакай няколко секунди да поизсъхне, че има нещо като ацетон, което трябва да се изпари.

ка те то Знам, че е болезнено това отказване за детето, поне при Дани е така, но той беше направо пристрастен към нея. Дори вече започнах да си въобразявам, че предните му зъби са леко тръгнали напред. А ако го чакам сам да се откаже, сигурно ще минат още една-две години...не ми се иска.
Дано Нелката скоро се оправи! Praynig
И аз изчаках кучешките зъби, а сега и с тази кашлица...просто беше най-удобния момент.

Жоржи Дани преди спеше без възглавница, но откакто взе да кашля тези дни, а и преди, когато беше хремав, започнах да му слагам една по-висока, ама гледам много му харесва и взе да свиква... newsm78
Дю Радвам се, че всичко при вас е наред! Hug
Бо Добра тема си захванала. Wink
Пингвина Надявам се до 13 стр вече да си здрава и да се похвалиш с добри новини покрай теб. Peaceмами пишете, не четете... Simple Smile
Писко Привет! Hug
Ренито Praynig Hug Praynig
Аз пък отивам да направя една рецепта на ИВан Звездев. А това рулце утре: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249874.0
Улях се! Embarassed Stop

# 194
Ели, супер си на снимката. Не го слушай тоя твоя мъж Rolling Eyes
Nanny-моля те после сподели дали си заслужава рецептата, че и аз от 1 седмица я гледам.
Ронче-Бомбонче, сладко лимонче Hug- и аз тъгувам по морето, но тази година май няма да е на нашето Crazy

Общи условия

Активация на акаунт