Пък аз се чудя, кой е, докато видя снимката на Емка 
на новите мамчета и малките сладурки 
Кви са пак тия вируси, гадна работа. Киара, като има темп. пък много спи
Кате, аз лично за разтриване със сапун не съм чувала, но съм правила вода с оцет - накисвам чорапки и ги обувам мокри на краката ( това са ми правили на мен, като дете и аз така процедирам при Доми). Слагам и малка кърпа на челото. На Киара не съм го прилагала, щото не ми е вдигала много висока темп. и се справяме само с Нурофен. Сега се сетих една случка, аз ученичка - 11кл., разболявам се и нали съм шубе от инжекции, баба ми ме завиваше в чаршаф напоен с въпросната смес. Ужас, но пък се спасих от болницата. Гадно, че си се затоплил яко от темп. и като ти лепнат това мокрото

Дю, успешно възстановяване на майчето ти

Ренито, Галко от яслата ли го лепна вируса
Да спирам, че дългичко стана
Забравих да честитя именния ден, на всички имащи повод днес
ама не взехме за сега!

,просто ми е невъжможно.
много свежо.Ронка,мога да предложа и Ронка-бонбонка
А той проклетийката на 7мия ден ,реши да цепи дърва
.Голям инат никой не слуша
.и Кис.мляко яде,което значи че и проблема с лактозата е почти решен,само дето още ме е страх да дам нормално АМ.,но мисле че тези дни и това ще направя.И зъбите започнаха да избиват с голям зор,естествено както и всичко друго при нас
.
.събужда се по някое време през нощта и докато не го вземем не мирясва.като го вземем обаче се почва едно ритане и блъскане,да не ви говоря и само на нашите възглавници иска да спи.избутва ни и ляга
чудя се дали да не му сложа и на него една по-височка възглавница
.след всяко лапане или един път като се намаже стига.Прости ми за тъпия въпрос ама,аз трябва да си питам 
Но честно казано,сигрно е трудно отказването ,особено от по-големи деца,защото съм виждала ужасии по улиците от рода на 3-4 годишни деца да вървят с биберон в устата
На Моят син така му харесва да е с дядо си,че като го взех на ръце,защото дядото трябаше да си тръгва от визитата,той взе да реве и да ме бие,защото искам да го разделя от дядото.

ще има по-голям ефект.