Олееееееееее
слюнкоотделям 
Благодаря ви за милите думи момичета

Днес Димитър хапе всичко до което се докопа
.не мога да му видя в устата...
ама сигурно е страшно.Отивам да спя,че утре пак на бач

Цунки ,гунки
слюнкоотделям 

.не мога да му видя в устата...
ама сигурно е страшно.

За зъбките от всички използвани мазила най-доброто за мен се оказа-"Кингигел".Да ти е живо и здраво мъничето 

Малее,време е да ориентираме и нашите бебоци
Бургас отдавна не е туристически град, промишлен е.С този Нефтохим тук няма как да е чисто морето и въздухът ни.

Бургас отдавна не е туристически град, промишлен е.С този Нефтохим тук няма как да е чисто морето и въздухът ни.
Как сте надявам се да сте здравички.
Татито вече една седмица се влачи с една кашлица и хрема. А днес легнах и аз. Тъпият синузит ме схвана 

.

Ева ла му 
Направо блесна с тази постъпка. И се радвам, че с Кики се разбраха... въпреки глупостите си, двамата се обичат и си подхождат 

.Дай Боже да се оправят нещата,де 
.Днес ако ви кажа,че моето мъжле е бил луд направо с Дим.нещо му става на това дете,направо е неконтрулируем
.и не само това,ама да не надувам главата с моите глупости 
всичко което го има в аптеките,но от Калгела май най-голяма полза видях

. Ето от това се шашках най-много. Не ядял, не спинкал. Предложих на майка ми да намеря начин да се прибера, но тя каза, че ще се справи някак си. Сега съжалявам, че поне снощи след сватбата не се прибрах
Да си мъча така детенце.....Ами май е нормално да реагира така, при условие, че и майка ми и свекърва ми са в нашия квартал, но никой не изявява желание да го вземе за един уикенд. Сега вече се притесних за това, че много ще плаче и на яслата. 

Утре ще го сътворя това руло, че много апетитно ми изглежда-мммммммммммм-и аз ще добавя топено сиренце и краставички 

Препоръчани теми