Вятърът скача и хапе и псува, а ЮЛЧЕ на мама главата надува.

• 13 486
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна

Олееееееееее   #Crazy #Crazy #Crazy слюнкоотделям Crazy

Благодаря ви за милите думи момичета Hug
Днес Димитър хапе всичко до което се докопа Shocked.Изпохапал баща си,ръце крака,ужас #Crazy.не мога да му видя в устата... ooooh!ама сигурно е страшно.
Отивам да спя,че утре пак на бач Wink

Цунки ,гунки Heart Eyes

# 226
Спинкате още!

Иси исвинявай ако съм те засегнала с мое изказване не е било лично и срещу теб!Забравих че  си имаме и мами с руско потекло и може да се засегнат,не съм искала да обиждам никой !
   bouquet

Снощи гледахте ли Горещо?Нан кажи си сега мнението?Аз после! Peace

# 227
Добро утро.
Ами спинкаме. Станахме вече. Не го гледах вчера. Да не са били Андрей и тая неговата?Това момиче е малко и само това е причината да го търпи тоя простак. След такива публични унижения да се съберат пак...

Ако за Путин сте обсъждали, аз пък да си кажа и моето мнение. Супер е това че сключиха тези сделки. Ще сме абсолютно независими по отношение на горива. Газ и петрол ще са с ниски цени, а оттам и на всико. Какво повече? Верно рисковано е по отношение екология, но нещо много се закъсва с тези цени. Мисля по-важно е да има какво да ядеме.

# 228
Здравейте, аз съм една новоизлюпена мама и сега се мъчим с коликите ooooh!
Предстоят ни и зъбки след няколко месеца и искам да попитам вие с какво мазахте венците, за да облекчите малките човечета.
Знам, че е рано за зъбки, но не искам да се окажа неподготвена като при коликите сега
Предварително ви благодаря  Hug

# 229
Tedsan,за коликите на нас много ни помогна Хамомила 15 CH.Да не кажа голяма дума,но за целия период имахме само една вечер колики,и то защото ядох китайска храна и кърмих SickЗа зъбките от всички използвани мазила най-доброто за мен се оказа-"Кингигел".Да ти е живо и здраво мъничето Hug
Боби,аз имах предвид само протокола относно посрещането на Путин,а не политическия и икономически ефект. Щеше да е върхът,както я бяха подкарали,да му подарят и самовар,а не нещо българско hahaha
Гледахте ли вчера по новините онова 11 год.момиченце,което пипнало за пръв път цигулка на 2.5 год. ooooh!Малее,време е да ориентираме и нашите бебоци Joy

# 230
Освен тя и ние се разболяхме, вирус ли беше кво, но премина в гнойна ангина и резултата е, че сме всички на антибиотик.
И при нас така се развиха нещата.Но за щастие само Гали беше болен.Чук-чук/то не е късно/
А за газопровода-дано да с права.Само че  това ще повлияе на туризма и то значително.То вас в Сф не ви засяга де.

Тедсан здравей! Аз мазах с Пансорал.Това е френски продукт на билкова основа.Можеш да си го закупиш в аптеките.Струва 5лв.

# 231
То пък един туризъм в Бургааас ooooh!Бургас отдавна не е туристически град, промишлен е.С този Нефтохим тук няма как да е чисто морето и въздухът ни.
Радвам се че този път не лизнахме задниците на тъпите американци:mrgreen:

Синеоче, я кажисега с какво се захвана?Пожелавам ти низ от успехи в новото начинание! Hug

Нани, биографична е книгата Peace
Звънче, издадена е миналата година, малко хора знаят за нея още.
Вече кроя пъклени планове как да запратя Мимката при баба й, че да си прочета книжката на спокойствие Twisted Evil

# 232
  • София
И аз гледах снощи ,,Горещо,,но не издържах дълго.Много мразя такива двойки,които постоянно се карат за всичко.Да не говорим,че един мъж наближаващ 40-те още да живее с мама-просто няма какво да ми говорят за него!Като цяло тези двамата не са един за друг. Naughty
При никненето на зъбки на малкия нищо не ни помагаше,въпреки че и аз ползвах,,Пансорал,,препоръчван от много мами. Peace
Влади отиде на гости при баба-отдавна чаках този момент,че къщата ми е наопаки и сега ще ставам да чистя основно.
За братска Русия- само най-хубавото-ако не бяха те още 500 години щяхме да сме под турско робство.Да не говорим,че преди години,български стоки най-много се изнасяха за руските републики и си бяхме много добре.Посрещнаха Путин с руска програма,защото беше празник на Русия-руската общност в България искаше да го поздрави и затова се получи така.Предполагам,че ако имаше традиционен български празник,щеше да изслуша и национални изпълнения,но в случая повода беше друг. Peace
Дано наистина не става най-лошото с газопровода,но в случая не става въпрос за аматьори,така че не мисля. Peace

# 233
Здравейте Hug
Подкрепям Дидито по отношение на Путин и Русия! Мисля, че Б-я ще спечели от цялата тази работа!

Много нерви изразходвам напоследък, надявам се скоро всичко да отмине и има щастлив край.  Praynig
Съвсем скоро ще споделя с вас за какво иде реч! Имайте малко търпение. Wink

Ема е добре, станала е опасна терца, неспасяема! Да е жива и здрава пък то без бели не може!

Болните бързо да оздравяват.

# 234
То пък един туризъм в Бургааас ooooh!Бургас отдавна не е туристически град, промишлен е.С този Нефтохим тук няма как да е чисто морето и въздухът ни.
Радвам се че този път не лизнахме задниците на тъпите американци:mrgreen:

Ася нямам предвид само за Бургас,а за Черноморието като цяло.
Но дано да сте прави и България само да спечели от това  Praynig

Като говорим за бели-Галко тази седмица сложи мобилният ми в чаша със сок.Отворил го и го потопил.Стоял е около 5 мин вътре.И резултатът е че утре ще трябва да си купувам друг  Confused
Та в тази връзка-Бъдете наштрек и ги слагайте на високо  Wink

# 235
Здравейте  Hug Как сте надявам се да сте здравички.
Ние у дома всички сме болни. Криси беше първи но вече е почти здрав  Praynig Татито вече една седмица се влачи с една кашлица и хрема. А днес легнах и аз. Тъпият синузит ме схвана  Cry

За зъбките чакаме последните кътници. Много са надути долните два, но дали са пробили не мога да разбера. Жертвам се да бръкна, но резултата е много жестоко ухапване  Rolling Eyes. Така че съм в невидение.

Ние все така не си спим вечер. Ставаме на 2-3 часа да си искаме макото. Е това е това дете до първи клас ще пие мако вечер  Thinking

За дневното ядене ядем максимум 3 пъти . Сутрин закусва на обяд заспива с мляко. После към 2:30-3 обядва и към 6-6:30 вечеря. Заспива пак с мляко и през ноща още 2-3-4 зависи Whistling.

Тедсан за зъбките в началото ползвах калгел. Сега покрай една криза с кътниците дадох Дентокинд и останах много доволна. Давах го 2-3 дена и се успои детенце. УСпех  Hug

Вашите сладури момичета стигнаха ли до бебешкия пубертет. Ние май го започнахме на всичко казва не-не или няма  Rolling Eyes В чудо съм се видяла вече не стига че мрънка цял ден и това не няма ме подлудява  Crazy

За сокове фрешчета не иска да пие опитва и ми ги връща. Може да се жертва да изпие няколко глътки натурален сок, но рядко. Харесва си човека чай само това му дай.

Стига че стана много дълго. Гуш на всички бебоци и всички утре здрави на линия  Hug

# 236
  • somewhere over the rainbow
Наде,да ти кажа,не зная какво ти е мнението за Андрей,но и на мен до последното излъчване ми беше като типичен селски бик,ала после си го промених.Просто ме изкефи как я изпрати онази да си спи сама hahahaЕва ла му Peace
newsm10 Направо блесна с тази постъпка. И се радвам, че с Кики се разбраха... въпреки глупостите си, двамата се обичат и си подхождат Peace

Честно да ти кажа,не зная защо,но винаги съм била с впечатлението,че си женена Thinking
Точно поради изтъкнатите от Дидито причини, винаги казвам, че съм женена Wink

# 237
  • Варна
Здравейте Wink

За туризма по нашето Черноморие,направо не ми се говори Confused Прогнозите за тази година са много зле,и по-зле ще става май Thinking.Дай Боже да се оправят нещата,де Praynig
Мама Дани,кога започва бебешкия пубертет??? Е,няма значение кога започва,ние вече сме върте hahaha.Днес ако ви кажа,че моето мъжле е бил луд направо с Дим.нещо му става на това дете,направо е неконтрулируем Shocked .Последната му изцепка ,е хвърлянето му днес,в една огромна кална локва.Резултатът като се прибрах беше две перални ooooh!.и не само това,ама да не надувам главата с моите глупости Wink

За зъбите ,мазали сме с Thinking всичко което го има в аптеките,но от Калгела май най-голяма полза видях

Много здраве на всички болнички  bouquet
Лека вечер Heart Eyes

# 238
Здрасти мамита! Как е? Минавам да почерпя по една сангрия, че Титаника има рожден! До сега имахме гостенчета и беше здраво беснеене. Много ми беше готино да ги гледам колко са щастливи когато дивеят. И на мен ми се дивее, но съм забравила как ставаше... Някой ще ми припомни ли?!  Wink

Hug

# 239
Ето ни и нас завърнали се по живо и по здраво в Русе. С основание ми беше притеснено. Венци през трите дена не е спирал да плаче за мама Sad. Ето от това се шашках най-много. Не ядял, не спинкал.  Предложих на майка ми да намеря начин да се прибера, но тя каза, че ще се справи някак си. Сега съжалявам, че поне снощи след сватбата не се прибрах #Cussing out Да си мъча така детенце.....Ами май е нормално да реагира така, при условие, че и майка ми и свекърва ми са в нашия квартал, но никой не изявява желание да го вземе за един уикенд. Сега вече се притесних за това, че много ще плаче и на яслата. Sad
Иначе днес, като си го прибрахме у дома Венци беше с нахилена физиономия 1 час. Mr. Green И скача и вика като голям човек от радост, че си е у дома  Heart Eyes
Нани-закрасти ме вече.  Crazy Утре ще го сътворя това руло, че много апетитно ми изглежда-мммммммммммм-и аз ще добавя топено сиренце и краставички Wink
Предстоят ни и зъбки след няколко месеца и искам да попитам вие с какво мазахте венците, за да облекчите малките човечета.
При нас нищо друго не помогна, само Генгигел. Страхотно!!! Скъпичко, но действа без отказ. Веднага спира да плаче Wink
Нямам време да ви прочета, защото съм адски уморена и много ме боли гърба/спах на една много неудобна кушетка/, но утре обещавам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт