На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 337
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мими за РД получи играчки - най-вече музикални и на всички се радва. А някой подари на Криси едни букви и цифри, които се редят на едни табли - е това й е любимата играчка на Мими. Много си играе с тях. Иначе и дрешки и др. неща имаше, но всичко ни дойде добре, няма излишни или повтарящи се неща.  Peace
Аз родата съм ги научила да ми дават пари. Twisted Evil Ако донесат и нещо допълнително, не го връщам. Wink
Селма, аз имам доверие на жената и знам, че след като изляза не плаче. Просто се пробва. Тази сутрин пак ревна, но щом се скрих и не се обаждах (докато се приготвях за тръгване в коридора) я чух как спря да реве и се заигра с детегледачката. Не мога да не си призная, че ми е минавала мисълта за камера, ама то кво ще стане ако си нямаме доверие Rolling Eyes. Отказах се още щом си го помислих. Stop

# 46
Подарък няма да има, поради простата причина, че е зарито у нас с играчки, а и дрехи си има. Сега ще я кръстим и там ще получи сума ти подаръци, така че не виждам нужда и ние да и купуваме. Като стане по-голяма и разбира тогава няма как да избегнем подаръка Mr. Green

# 47
поздраявям всички!!!http://vbox7.com/play:55257b06

# 48
Добро утро!

Хриси
1. Давид получи сумати подаръци по коледа! За това сега ще мине само с една книжка с по дебели корици съдържаща приказки! Дано не я изяде!  Mr. Green
2. слава богу мъжо не играе на игри, че имам наблюдения над мъжете в офиса - всички играят, като луди!

Ним Дано бързо излезе зъбчето! И аз съм в треска, като теб! Седя гледам Давид и си мисля, какво чудо е това! Миналата година по това време лежах и чаках да почнат болките, ама те - не, та не! А Давид само си протягаше крачето и петичката му се очертаваше по огромният ми корем! Ех, големи трепети! Благодаря на Бог за това прекрасно същество!  Praynig

За утре съм поканила 10 души в къщи! Най- близките ми роднини!Прецених, че Давиди и много мъничък за детско парти! Поръчахме му торта с мечо пух от 100 гр сладки! Много красива! Сега седя и мъдря какво да гощавам гостите и как да го напазарувам, че мъжът ми не е добре и лежи цяла сутрин! Всичко на мен ще легне!

След 1 час сме на консултация - после оставям малкия при баба му и хуквам по задачи! А, да ви се похваля успешно взех урината, отново чрез колектора!
Noemy какво е това колеленце дето си го търсила?! има един магазин принас с много такива, кажими какво да проверя дали го има!
лек ден момичета!  Hug

# 49
  • София, Лагера
Ами... как да го кажа, та да не прозвучи кофти: Шош получава това, което преценя, че е необходимо/полезно за него без поводи. Така е и с мъжо.  Mr. Green
Е, същата работа сме! Аз и за себе си купувам нещо, когато имам нужда или просто си го харесам. Не ми е нужен повод.
И в крайна сметка и за мен няма подаръци  Cry

# 50
За подаръка - не сме решили още, сигурно на място ще му изберем нещо. Всеки път като пазаруваме в голям супермаркет му купуваме нещо - я дрешка, я играчка. Подарихме му подаръци за Коледа, Нова Година, макар и да не разбира. Играчката за Коледа много я харесва, не е спрял да си играе с нея, дори в момента. http://www.hipernex.com/im/pr/playskool%2063114.jpg
Трикола ще вземем, но не знам дали да не изчакаме да се стопли, че вкъщи няма много място да я кара.

За игрите - мъжът ми не играе, обожава да гледа телевизия. Много обича приключенски филми, ако слуша му смъквам някой филм и гледа на компютъра, за друго не ми го бута.  Grinning

# 51
  • София, Лагера
Сега седя и мъдря какво да гощавам гостите и как да го напазарувам, че мъжът ми не е добре и лежи цяла сутрин! Всичко на мен ще легне!
Noemy какво е това колеленце дето си го търсила?! има един магазин принас с много такива, кажими какво да проверя дали го има!
лек ден момичета!  Hug

Благодаря за съпричастието, Джиндж! Няма да го намериш, от месеци не се внася. Звънях на вносителите, а също и на всички магазини, които някога са го предлагали - няма и няма да има! Тази фирма спира да внася марка Biemme.  А аз имам сантименти към нея, такава е била моята зимна количка  Blush

За гостите: Това, което аз правя: Пастърма, суджуче и др сухи меса; сирена; готови салатки от Билла; при желание соленки и сладки (купени); ядки; Само лятото аз правя салатите. Софри не слагам! Само кума от време на време сам приготвя разни печени меса... ама практиката показва, че не се ядат много.
Може да съм станала пословична, но за мен гостите са радост и приятно прекарване, а не тичане и слугуване дотолкова, че да не ми се канят друг път.
Така и не занимавам мъжо с нищо - пазарувам => слагам чинии => миялната - това е!

# 52
  • София
На Борис му бяхме взели йоника с животни на Симба още преди Коледа, но поради многото подаръци, които му се събраха тогава я оставих за РД. Друго не съм мислила  Thinking. Даже не съм мислила дали и как да му празнуваме РД  Embarassed. Ама сега съм на друга вълна /още малко/ и гледам да не се разсейвам много smile3538, ама  от вас не ми се получава  Twisted Evil, все към компа гледам.
Ама така като ви чета дали не е добра идея тези, които планират РД да кажат примерно какво са си харесали - триколка, слонче/конче люлка, уокър, камионче, дрешки... В крайна сметка по 10лв да се събират, ако е за нещо дето ще влезе в употреба по си заслужава  Thinking.
Пък тези дето ще отидат да съберат парички и да се вземе нещо дето така или иначе сте си решили , че ще ви трябва, пък детето дали ще играе е друга тема....Иначе наистина е безсмислено трупането на играчки и дрешки, предвид многото празници напоследък.......
Аз не съм се записала умишлено в нито един списък за РД, има вероятност /малка надявам се/ да пътуваме до Смолян за следващата събота и неделя. Освен това са ме налегнали и други неотложни задачи, а може и до средата на месеца да съм финансово фалирала за половин година напред  #Crazy, но ако стане причината ще хубава и пак ще съм щастлива  Crazy
Все пак, ако реша да дойда няма да ме изгоните, че не съм се писала у списъците нали  Blush

# 53
  • София, Лагера
Noemy,мерси за информацията,ама явно и на лични има цензура.Lagun@ ли е?
да, л-а-г-у-н-а
Ама много гадна тази цензура! Ако искам да се похваля как съм се гмуркала в някоя чудна лагуна какво правя?  Mr. Green
А, сега излезе!

# 54
Абе Grinning,и ние всичко си имаме, даже и при двете му баби е оборудвано с всичко необходимо за отглеждането му, но пак ме сърбят ръчичките да му купя нещо. Mr. Green
Лилянчо, тази играчка ми хареса Simple Smile.
Искам да му взема нещо, което да е занимателно, забавно....Например, с активната гимнастика на Чико си игра 4-5 месеца без да му омръзне Simple Smile

# 55
АЗ за р.ден да кажа,че се изядоха само мезетата и сърмичките,които бях сложила като топло мезе.Вечеря никой не иска и сега имам ядене за цяла седмица.Само дето се трепах да приготвям,на следващото събиране само мезета ще купя

# 56
Като почнат децата да идват сами с каталога на магазина за играчки и искат половината от него за рождения ден тогава ще я втасаме  Joy Сега е лесно. 

# 57
  • при принцесите
Ами... как да го кажа, та да не прозвучи кофти: Шош получава това, което преценя, че е необходимо/полезно за него без поводи. Така е и с мъжо.  Mr. Green
Е, същата работа сме! Аз и за себе си купувам нещо, когато имам нужда или просто си го харесам. Не ми е нужен повод.
И в крайна сметка и за мен няма подаръци  Cry

И ние сме така с подаръците. Каквото ни е нужно, когато. И верно много кофти, като дойде празник и сега какво ще си подаряваме, като всичко си имаме, дето ни трябва newsm78

И нашто дете си има много играчки, но ми звучите странно как ваште не играят с тях. Деси по цял ден само с нейните си неща си играе. Ма аз и други не и давам. Играе обаче с играчки, които са по-занимателни, как да го кажа, от повече от една част, нещо за редене, подреждане, напасване. Не че ги ползва по точното предназначение, но си се занимава с тях доста. И при нас колкото са повече играчките, толкова е повече свободното време за мен, защото повече време си се занимава сама. Някъде прочетох да даваме по-малък избор от играчки, че така по-им било лесно да решават с какво да се занимават. Май е верно за нас. Като наизвади всичко и зарине стаята, вече нищо не и привлича вниманието. Като прибера всичко (ние в кутии ги прибираме) и пак се почва ваденето и разглеждането все едно за пръв път Simple Smile
Та за рождения ден пак съм приготвила играчки. Основното е една маса на Чико със строител, дискутирахте ги наскоро помня. То е ясно, че няма да разбере, че е подарък за рождения ден и въобще рожден ден Simple Smile. Тва по-скоро си е удоволствие за мен, какво съм и взела за случая Simple Smile

А пък вие с тези триколки ме навихте, след като се бях отказала Simple Smile
Аз реших, че такова няма да взимам, защото не съм видяла едно дете, което да го кара като колело, само ги бутат майките, и си викам ние количка си имаме.
Та да ви питам по случая, децата стигат ли до педалите или още са мънички, т.е. не достатъчно високи?

# 58
  • София
Здравейте мацки,
открадвам една минута работно време да ви подсетя нещо,че после ще забравя, напоследък от работа и името не мога да си кажа.В момента се занимавам с детските надбавки.Тази година те са вдигнати на 25лв. на дете,като за да ги получавате трябвате да получавате доход до 300 лева на член от семейството.На самотните майки / в това число влизат и такива като мен които нямат сключен брак/доходът им се дели на две-на вас и на детето и не трябва да е над 600лв/брутен доход/ .За целта е необходимо да си поискате от работодателя да ви издаде удостоверение за брутния доход за 2007.
Трябва да изчезвам, затова ако имате въпроси довечера като стигна на Габрово към 11ч. ще ви отговарям Hug

# 59
  • Русе
Здравейте  Hug
За подаръците за РД - Дени получи огромно количество дрехи и играчки. Дрешките полека-лека ще ги износим, защото тя в момента не расте толкова интензивно. От играчките най й допадна музикалната ферма. Радва се и на тези кубчета или други фигури, в които се пускат различни формички - кръг, квадрат /ама и аз как го обясних  ooooh!/. Но любими играчки остават дистанционните, мобилните телефони, кабелите и пастата за зъби на мама и тати  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт