На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 380
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • равна Тракия
Момичета,искам да изкажа благодарности за поздравите и пожеланията по повод РД на Миа.
 Много ме трогнахте Hug
БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 91
Цвета, ако успея да навия майка да го гледа и аз ще дойда. Само ми прати адреса на лични. И минава ли маршрутка 35 някъде около вас?
Ние пък бяхме на консултация днес. 82см,9,100кг..............било добре, ама бил лекичък за ръста.................с какво съм го хранела?   Ми, викам с кебапченца,ама от бебешките и за това не наддава. Много ме настъпи по болното место...............не стига,че яде с 300 зора, ами и да ме обвини, че не го храня #Cussing out #2gunfire вече не е болен даже и сополите намаляха, за което много трябва да благодаря на Ивонска. Лавандулата свърши работа. И той беше по-спокоен, пък аз като пийнех 2 чашки винце и се понадишам с лавандула...........спехме като къпани Simple Smile Благодаря ти Иве,че ме светна на тоз лек, ще си го използваме редовно май в грипавото време.

# 92
За протокола-ние сме 10.300кг. и 79 см. Биха ни поредната противохепатитна ваксина и малко поплака,но после си показа номерата и много забавлява педито и сестрата.Нямам време да ви чета,че от няколко дни съм болна и аз,ама тва е друга тема.

# 93
Аз нямам време да седна, Вики постоянно иска да ходи, но хваната за ръце или по диваните. Вчера падна и не смея да я оставя сама. Вечер съм направо труп. Whistling

# 94
Аз Ния въобще нямам намерение да я уча да ходи.Да се оправя сама.Пада,става ,нейна си работа.Само като се научи да се катери почнах да я уча как да слиза,че беше голям летец.

# 95
  • София, Лагера
И аз няма да уча. Ни проходилка, ни уолкър, ни ръце давам. Има си мебели, врати, стени - къде намери да се хваща. Нали е мъж, сам трябва да се справя!  Wink

# 96
Абе аз от мързел,не за друго .

# 97
  • София, Лагера
Е, аз не  Wink

# 98
  • София; Дружбето
Миша пак падна, удари се в касата на вратата и сега има 2 ранички от една и съща страна. Педито пак ще ме гледа подозрително ooooh! Сега дивее и тормози котката, че пак е разгонена Crazy
Ама Митя много дълъг, Миша е само 70, поне толкова беше, ама не вярвам да е повече от 71

# 99
  • София, Лагера
Цвете, те децата взимат гените на родителите все пак  Wink

# 100
  • София; Дружбето
Цвете, те децата взимат гените на родителите все пак  Wink
Ма татко и много иска да не е взела моите  Mr. Green

# 101
Цвета азнаистина много съжалявам, че нямам възможност да дойда, но то заради 15-ти днеска киснах на работа до 7 вечерта и понеделник пак така се очертава, ами ако кажа и за 16 отпуска сигурно ша ме уволнат направо и без това съм черна в очите на УЧР  Mr. Green
Веско си се разхожда свободно вече из стаята, придвижвайки се на два крака и почнаха новите зъби - така че на хремата не и се втелясвам. Само е гадно буденето и изнасянето на едночасови речи посред нощите, се едно е ВОлен Сидеров, ама и това ще мине.
Както каза един колега "Притеснявай се, ако започне да му се зализва перчема надясно"  Mr. Green

# 102
  • София, Лагера
Веско си се разхожда свободно вече из стаята, придвижвайки се на два крака и почнаха новите зъби - така че на хремата не и се втелясвам. Само е гадно буденето и изнасянето на едночасови речи посред нощите, се едно е ВОлен Сидеров, ама и това ще мине.
Както каза един колега "Притеснявай се, ако започне да му се зализва перчема надясно"  Mr. Green
...а ако започне да се увлича по изобразителното изкуство, в никакъв случай не го спирайте!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

или по-БГ вариант - да започне да се облизва като проф. Вучков!  Mr. Green

# 103
Аз докато се усетя да уча моите хлапетии да ходят и те проходиха, и двамата  Mr. Green
Ама съм научила Любо да показва колко е голям, вдига ръце и вика "оооооо"  Grinning Питам го и колко гаджета има, вдига ръце и вика "оооооо"   Joy на това сам се е научил.

# 104
Па мойто дЯте показва къде му е пишлето като е седнал,а като е гол си го закача и се кефи. Joy Показва на колко е годинки,къде му е ръчичката,крие се прави"дзаг",танцува на секва музика,плаши ни с "мечката"и прави"па-па-па" като види пате...Пеем "хей ръчички"-аз пея той си върти ръчичките,и показва как е "Варила баба кашичкиа".Закача се изключително много със легнал човек,а ако спи някой горко му-удари и щипане веднага следват и луда радост от страна на дребния.Почнал е да имитира почти всички,много е забавен...Ама кво се хваля като и вие си имате такива зайчета вкъщи,а и всяко дете си е индивидуално.
Айде стига толкова,че само ми натиска клавиатурата и може и допълнителни букви да има нейде от него.

Общи условия

Активация на акаунт