~::~Елла бина фи лбейт араби~Хайде заедно в арабската ни къща~::~48

• 32 001
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Кате, за спането с родата - мъжът ми когато чу това за пъври път от "доброжелатели" щеше да падне от смях. после се ядоса страшно. Такава глупост... #Cussing out #2gunfireЕто, аз ходих и се върнах и по-уважително отношение не съм срещала. То такива като госпожата навяват вредни мисли и третират арабите като че не са хора. После що имало терористи, ми и мен някой да продължава да ме торзоми така и аз ще го терориризирам.  #2gunfire
Колкото до браковете - спомнете си Иванко, който е трябвало да се ожени за 4 годишната византийка Теодора. И византийските й родители са нямали нищо против!!! Изобщо такива бракове не са били никакво изключение. Само можем да гадаем кога са се консумирали. Pа брака на Мохамед, запознатите мюсюлмани (ама наистина запознатите, които учат теология) твърдят, че има неизяснена информация относно възрастта на Айша, така че и това, което е казала госпожата вероятно не е проучено както много други неща.
Но за сведение, момичето на едно семейство от смесен брак (бащата е сириец) на 11 години вече беше имала цикъл от преди това и бюстътй беше по-голям от моя!!! Моля, да се придържаме към фактите все пак. В Холандия има хора, които искат сексът с деца над 12 години да бъде узаконен, а по-нататък и за отмяна на всякакви възрастови ограничения. Това как да го наричаме сега?  newsm78 #Crazy
Деска, засрамих се.  Embarassed EmbarassedЯ да си каже Свеар веднага - защо я няма в албучмчето!!!! #Crazy
Муцка, радвам с, че има успех. Една колежка беше на тази диета и точно в петък каза, че вече ядяла почти всичко, но килограмите й не се възвръщали. Успех!!!!

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 11:48 от amal

# 226
Амалче, значи и около теб са витаели подобни слхове, а не е чисто самоковска измислица  #2gunfire Аз наистина не  проумявам как може да говорят такива неща. Хем по 100 жени имали, хем жените им са общи, добре поне, че  ги пускали само на роднини, а не и на комшиите  #2gunfire  Дори аз като един изявен намирач на кусури и недостатъци, няма как да не призная в този случай, че това твърдение е абсурдно! И ако поне малко са запознати с исляма, ще знаят, че  е харам баща и син да спят с една жена! И изобщо мен не ме притеснява мъжката час от семейството, а женската  Mr. Green

# 227
По въпроса за австрийския скандал искам да кажа - сигурна съм, че тази жена  е напълно наясно каква точно е работата! Това се нарича черен PR, става популярна жената чрез скандал! Тъй като в Австрия има много гастарбайтери от Турция и това е проблем за местното население - колко лесно е да набереш бързо и много поддръжници, чрез едно такова скандално изявление! Масите само това и чакат да чуят - те не четат, не се интересуват от Исляма, но ги дразнят турците, които им взимат работните места и ето - колко удобно да се настроят още повече и да ги очернят!

# 228
Тахмине-права си за Исус(АС),благодарение на шантави хора има 100 филма за Мария-Магдалена...Но той,както и всички пророци са били хора за пример..

Тия кризи на момчето ти са много опасни-настоявай да иде на лекар и то веднага!!Не да чака да започне да повръща кръв или нещо подобно!

За пореден път се изумявам от невероятните слухове за мюсюлманите #Crazyкакво спане с родата,какъв закон?Да плачеш или да смееш?!
Амал-мъжът ми също много би се ядосал на нещо подобно.А мъжете в родата ги е срам да ме погледнат в очите,чак  се обидих,че не ми говорят много много.От уважение било-каза скъпия.

Марс-поправих се WinkПри мормоните често млади момичета са насилвани да са 15-та съпруга на дядка,който им прави дете всяка година...
Има и такива,които се омъжват доброволно,живеят в хармония и са щастливи...

Пина-права си, вместо да клевети г-жата да си оправи законите и да се сложи край на притока на емигранти.

# 229
А мъжете в родата ги е срам да ме погледнат в очите,чак  се обидих,че не ми говорят много много.От уважение било-каза скъпия.
Лили, и при нас като идват и не ми говорят и аз се сърдя, викам, хем дошли в "къщата" ми , хем се надуват Simple Smile
На Ахмед баща му е толкова кротък и добър. Още ме е срам от него, защото съм го виждала само 2 пъти, а и него го е срам Simple Smile Иначе, аз каквато съм си глезана, малко време ми трябва,
 ще се прикача към него и няма отърване. Казвам на Ахмед, ще хвана баща ти под ръка да си ходиме на разходка, на сладкарница, ще му реша косата, ще му оправям яката на ризата, все едно си е мой баща, а той каза, че не трябвало да правя такива детски неща, защото щели да го изтълкуват по друг начин хората Laughing Даже ако ми станело мъчно и плача, пак не трябвало да пипам баща му  Simple Smile

# 230
Тахмине-това с тия абсурди ,как родата щяла да те пробва ми е известно още отпреди да се запозная с моя човек- просто не знам как има хора да им се вържат-то пък бива,бива-ама що за мозък може да го измисли-а после ние сме били ограничени-помня,че като се забрадих,една леля бе предупредила майка ми ,че така се почва,а накрая ще ме покрие цялата...а аз си мисля-Боже колко простотия има по тоя свят.
Вземете сериозни мерки за здравето на твоя човек-не искал да чуе за лекар-те мъжете са такива -не ходят по лекари-за да не им кажат нещо лошо,че после са голяма паника-знам,че смрадликата помага за зарастване на язви в стомаха-по 1 щипка в чаша чай от жълт кантарион-имам книга,ако искаш ще погледна рецепти.
Пина-права си може и това да е причината-придобиване на популярност със скандално изказване-Бог да я съди тая бабка.
Лили почвам да панирам лабнето-ще пиша как стана и дали се одобри от останалите.Щеправя и Хумос и Фатуш и с това сосче с тхине(аз го правя редовно)-ще се върже идеално.
Хари,каква е тази екокозметика-де го туй чудо.
Марси-голям шемет е този ваш тунизииски дядо Коледа.
Другарче-искрени съжаления за приятелката ти-Алла ирхама.
Жасмин-радвам се,че харесваш форум-абв-Със сигурност знаеш за Исляма повече,отколкото други участници-сигурно си забелязала какви бисери се леят там.
Ум сами-децата наистина ни правят силни-и аз като теб се чувствам леко подтисната от живота в Бг-но какво да се прави-това е ,което е...ще изтърпим,но няма да губим надежда,че ще живеем там,където сме щастливи.
Мохсина ,къде обрязахте детето-щот ние и двамата-в Ливан и то по моя инициатива,че вече бяха големи ,а мъжо все отлагаше за догодина-но аз взех колата и ги заведох в б-ца-там изследвания,пълна упойка-и готово-но после доста ги боля-точно,защото бяха големи-3 и 6 години-но всичко мина Хамдуллила.

# 231
Дуа, мерси, като имаш време погледни книгата Simple Smile преди време варих кантарион, ама отказа да пие , че бил горчив  Confused Довечра, като с еприбера, пак ще сваря и ще наливам със зор.

Като заговорихте за козметика и кремчета, аз май съм най-отпусната. Никакви кремове не ползвам  Embarassed  Само зимата като почне да ми се бели кожата се  мажа с вазелин. Иначе отвреме на време  правя маски на лицето с мед и лимон или с кисело мляко. Вече не ползвам дори балсам за косата, а след измиване слагам масло от жожоба или бадем и съм много по-доволна.

# 232
Миме,ето някой неща да погледнеш за децата ,последните две са за много чувствителни детски кожи.изобщо разгледай сайта и с другите детските продукти,може и на нещо да се спреш. Peace
http://www.soorganic.com/product.php?productid=820&cat=199&page=1
http://www.soorganic.com/product.php?productid=751&cat=199&page=1
http://www.soorganic.com/product.php?productid=626&cat=203&page=1
http://www.soorganic.com/product.php?productid=948&cat=0&page=1

а това е част от моите истории Wink
http://www.soorganic.com/product.php?productid=66&cat=0&page=1
http://www.soorganic.com/product.php?productid=328&cat=0&page=1
преди малко пощата ми донесе и това -       http://www.soorganic.com/product.php?productid=1201&cat=239&page=1 уж много го хвалят ,ще го видим Thinking

Амалке ,мерси за хубавите думи .И ти си хубава жена!

Принцеске ,пожелавам ти като му дойде времето и ти да си имаш едно хубаво семейство с красиви дечица....с грижовен любящ съпруг.Но до тогава ти се развивай и напредвай,другите неща ще се случат.

Лили, на децата често купувам дрешките от H&M. не са скъпи и са ми точно по вкуса Peace Мнооого харесвам и Мonsoon, големи красоти ,най ве4е  за момиченцата ,но не са дрехи за всеки ден.

Веси,много ти е ''звездно'' кафето Wink. Моята чаша за кафе в къщи е от тази марка,купих си я от кафенетата им из лондон.дадох цели 5 лири за една чаша Rolling Eyes

..... АЛМОРИАМА-какво целиш с този пост newsm78 какво да ти кажат момичетата?  Исус ,Мохамед и думата ''рейтинг'' са несъвместими,това са глупости Simple Smile Невежеството и неверието на човечеството е голямо и това е ,което ги погубва.Аз съм практикуваща християнка ,но това не ми пречи да видя че това са несериозни изказвания.

ДУА- можеш да разгледаш сайта , от по горе.това е то еко козметика,тоест без оцветители,парфюмии и вредни химии в нея. Wink

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 13:31 от harriet TJB

# 233
Лиле-направих проба с Лабнето-за вкус сложих малко бял пипер ,джоджен и чесън на прах-от 1лъжичка излиза доста красиво крокетче,така,че ще има доста-въпреки,че съм изцедила две млека-аз изпържих две за проба-и вече ги изядох coolcool-другото довечера,че да са

топлички-за вкуса-страхотни са и  знам,че със соса дето ще направя,ще са още по -вкусни

тахмине-не забравяй смрадликата-тя е важната за зарастването на раната

# 234
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте, момичета!

Благодаря за паролата! Като приключа с чертежите ще кача снимки да ми се любувате. Laughing

Другарче, дано скоро се включиш пак!  bouquet

Дуа, верно е че има в абв-то неадекватни изказвания, но са направо нищо в сравнение с други нашенски форуми. Пък и диалог се получава, това също е рядкост! Може и да се регистрирам някой ден, сега съм в етап на усилено ограмотяване.

Относно предрасъдъците спрямо арабите и мюсюлманите- не им обръщам внимание. Това са с години насаждани клишета, които и досега медиите се стараят да подхранват. Интелигентните хора търсят истината, другите не ме вълнуват. Убедих са, че не мога да променя ничие мнение.
Но съм много щастлива, че не съм имала проблеми със собственото си семейство. Дори и покойната ми баба, която беше много религиозна прие съпруга ми без никакъв проблем. Голямо сърце имаше жената и вярваше, че всички хора са добри. Добре, че си отиде с тази заблуда...

Снежинката не се е появявала напоследък. Ще вземе да ни изненада тя Grinning, дано всичко е наред!

Лек ден ви желая! Ще се навъртам наоколо.

# 235
Добро утро и от мен  Grinning

Аз не пия кафе сутрин, и въобще не пия кафе. Преди години пиех капучино, но и това вече не пия. Но обичам миризмата на кафе.

Дуа, обрязахме Закария в къщи. Доктора дойде и го направи в къщи. По този метод с пръстенчето ако си го чувала. Слага се пластмасово пръстенче, докато кожата се омъртви и падне, тази която е останала след рязането. А иначе с местна упойка. Той е на 5 месеца и аз бързах преди да е станал по-голям, че да не помни. Но бая рев изревах докато доктора режеше и тн. Ух, не искам дори да си спомням.

Относно това, че пророка Мухаммад(сау) се е оженил за Айша(ра) когато тя е била на 6 години, 'уважаемата' госпожа забравя, че това което пророка Мухаммад(сау) е правил е било от Аллах(сау), а Аллах само може да прави неща халял или харам. Ако Аллах го е позволил, тогава коя е тя, че да решава колко е правилно това? Тя, малкото творение стигнала дотам да се прави на законодател и да окачествява неща които сам Бог е позволил. Та тя няма контрол и върху живота си и смъртта си а тръгнала да говори, сякаш тя решава кое е правилно и кое не.

Но явно я е страх, че мюсюлманите се увеличават, не само като емигранти, но и много хора приемат Исляма които са бивши християни, евреи или атеисти. Нека се страхува. Има от какво. Аллах напътва който пожелае, дори и те да не възневиждат това. Аз не се ядосвам, защото зная, че това изказване на тази жена я поставя в много неизгодна позиция пред Аллах. Не бих искала да съм на нейно място.

А относно тероризма, мили момичета, те самите сменят дефиницията си за тероризъм всекидневно, така че и те самите незнаят какво е тероризъм и не могат все още да решат. Нека не ползваме техните дефиниции за тероризъм, защото техният критерии не е Ислямски критерии, а те са просто заблудени хора.

Ох, стига вече на тази тема!

А за спането с цялата рода, както казахте тя простотията ходи по хората. Който повтаря всичко което чуе не се отличава с много акъл в главата.

Аз съм щастлива алхамдулиллях, че днес мъжът ми отиде да прибере пътечката с един приятел. Така, че скоро иншаАллах ще бъда във форма. Само дано не харчи много електричество, че ще се видим в празници като дойдат сметките  Laughing

# 236
  • O.A.E./ Пазарджик
Хари, мерси за линковете  bouquet
Ще ги разгледам и ще видя дали мога да поръчам. Хич не са скъпи като гледам, поне не по-скъпи от медицинската козметика Peace
Тук откриха един еко магазин, но не знам какво продават. Мислех да ходя , но тоя "потоп" ми развали плановете Simple Smile

Това за спането с цялата рода винаги ме разсмива от сърце. Братята на мъжа ми и до днес , след близо 5 години брак, не смеят в очите да ме погледнат  Laughing Който познава арабите ще знае колко са ревниви.

Здраве да е. Аз не се връзвам вече , нито обяснявам. Да си гледат тяхната си работа Peace

# 237
Но явно я е страх, че мюсюлманите се увеличават, не само като емигранти, но и много хора приемат Исляма които са бивши християни, евреи или атеисти. Нека се страхува. Има от какво. Аллах напътва който пожелае, дори и те да не възневиждат това. Аз не се ядосвам, защото зная, че това изказване на тази жена я поставя в много неизгодна позиция пред Аллах. Не бих искала да съм на нейно място.

.....права си Peace Но нека не забравяме че са много мюсюлманите ,евреи и атеисти приемащи  християнството Wink..тези неща няма да имат край ,докато не дойде'' краят''.Винаги е имало и ще има ''обръщания'' от едната вяра в другата и обратно. Wink(Дори скоро гледах за един бивш терорист,приел Исус.) Но аз не искам да се задълбочаваме в тези неща,защото всеки от нас има свободата и решението какво да прави с живота си,уважавам всички независимо от тяхната религия...не само ги уважавам но и ги обичам. Моята вяра и начина ,не го налагам и почти не говоря за това,докато някой не прояви интерес или няма конкретен въпрос.

а за тероризма ...какво да кажем, някой хора им е удобно да изпъкват само ''арабския'' тероризъм.А си затварят очите пред  един ''белия''тероризъм.

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 13:59 от harriet TJB

# 238
Как мога да ъплодна снимки тук?

# 239
Здравейте!
ТАзи дама просто и се гледа сеир,както бях казала имаше едназаядлива госпожа която само подклаждаше препирни и всички и се обяснявахмекато луди!
Та Пина е казала най точно, това е политическа машинация и обида върху турското население работещо в австрия, ами като са по работливи от другите така ще е!
Я кажете защо няма бунтове и обиди в гълфа затова че на месното население се дава преоритет за работа и имат по големи заплати, защото закона е закон и те го спазват, не като В европа хайде сега поработихте, експлоатирахме ви сега си ходетет, ами и тези работници плащат данъци!
Абе какво да ви кажа, необразовани хора винаги ще има!
ТАзи ми ти форумка пусна един пост да разбуди страстите да ни развали мухабета и бега!
Ами ходи си чети , научи нещо и сама ще разбереш защо ти ми ти австрийкае казала това и онова!
Само ми се струва да не би гълфа пак да бойкотира някой европейски стоки!
Мисюлманите по цял свят са голям консуматор и би било загуба на износ за тях но нека си носят последствията!
Ние днес бяхме на консултация, Сами е 15 кг на мама кюфтето, не че не се качва всеки ден с мен на кантара!Но как слуша и раздава целувки на докторката! Heart Eyes
Не плака много от имунизацията нали е мъж и нали му казах че отиваме да видим крана и забрави веднага за инжекцията! Whistling
ЛЕК ДЕН!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт