Отговори
# 225
http://family-bg.com/product_info.php?products_id=121&ref=1 тук може да си избираш, ако искаш двд носител, натисни
 Изберете от възможните опции:
Тип:    двд

# 226
alokazia ако намериш нещо в нета пусни линк Wink

# 227
На коя страница е точно тази книга "Изкуството да бъдеш родител", при мен излизат 6 стр, но не виждам такова заглавие!!!

На 6 страница я намерих, от д-р Фицхю Додсън Simple Smile

# 228
Aquarel,, аз искам упражнения за бременни, които да си сваля на СД или ДВД, не да ги гледам от картинки. Срещала ли си такива, които да се свалят фрий???
Касетата на Фитмама и аз съм я търсила в нета, но не я намерих.
Хубаво е обаче да си тренирала през цялата бременност, не да я почнеш отсега, понеже е малко късно (според мен) сега да започнеш да правиш такъв тип физическо натоварване  Peace
Аз за жалост не можах да я ползвам, понеже ми откриха миома и ми забраниха физ. натоварвания  Tired Затова и напълнях толкова, иначе преди да забременея тренирах често и сега, като спрях, стана БУМ!  Close

# 229
Аз си спомням че преди говорихме с тебе кали точно за фитмама, ама моето е чист мързел  Embarassed и като ходя на работа вечер ми е много уморено да правя упражнения. Не че ако не ме мързеше нямаше да правя сигурно. Сега малко съжелявам че не започнах от 4ти месец да се упражнявам (тогава спрях да повръщам  Sick)

# 230
Аз си спомням че преди говорихме с тебе кали точно за фитмама, ама моето е чист мързел  Embarassed и като ходя на работа вечер ми е много уморено да правя упражнения. Не че ако не ме мързеше нямаше да правя сигурно. Сега малко съжелявам че не започнах от 4ти месец да се упражнявам (тогава спрях да повръщам  Sick)
Да, аз си купих касетата, и почнах да се упражнявам, даже почнах да въртя велоергометъра, но за жалост все ме приболяваше корема от всякакви физ. упражнения  Rolling Eyes После стана ясно, че може би е от миомата и спрях  Tired

# 231
На мен Фитмама-та ми е малко лека, но си я играя. Обаче не ми харесва много как е направена, а и с тия реклами по средата, направо ме разбиха. Иначе инструкторката я познавам, играла съм при нея.
Нямам търпение да се завърна в старата група по аеробика, много ми липсва...

# 232
Здравейте момичета Peace

Утре съм на консултация,няма още с какво да се похваля,но искам да се включа в обсъждането на упойките Peace Аз много искам да родя по естествен път(вагинално)+епидурална упойка.Варненски майки аз съм се ориентирала към Окръжна,но ми казаха,че там слагат само някакви обезболяващи в системата,но не и епидурална или спинална ThinkingДругият месец с таткото ще отскочим до там да попитам как стоят нещата с раждането,упойките и нещата които тряба да си нося за болницата!После ще споделя с вас!!! Grinning

# 233
Привет и от мен:) от нас де:))

Ние с таткото май си харесахме количка - Cangaroo - Carrera. Според мен има всички необходими екстри, а и цената й е приемлива. Вие какво мислите?

Ето линкче:

http://www.-spam283-/rw/items/MoniCarrera-cangaroo-carrera.html

# 234
  • Някъде на път....
Момичета, ето ме и мен с моята приятелка!
Тази, дебеличката, бременната съм аз де   Wink, с лилавата блуза  Mr. Green

# 235
На мен Фитмама-та ми е малко лека, но си я играя. Обаче не ми харесва много как е направена, а и с тия реклами по средата, направо ме разбиха. Иначе инструкторката я познавам, играла съм при нея.

И на мен ми е лека, но така се застоях по стечение на обстоятелствата, че сега ако я изиграя, ще изплезя език  Rolling Eyes

Къде ходиш на аеробика? Аз, за жалост, нямам време. Иначе ходех преди години в нац. стадион.

# 236

И на мен ми е лека, но така се застоях по стечение на обстоятелствата, че сега ако я изиграя, ще изплезя език  Rolling Eyes

Къде ходиш на аеробика? Аз, за жалост, нямам време. Иначе ходех преди години в нац. стадион.

Ходя от много години в Спартак, Грета Спорт се казва клуба. Базата там не е от най-добрите, но аз си намерих там инструкторка, която ми "пасна". И на мен времето ми е кът, но за спорт намирам.
Още от сега казах на мъжа ми че ще гледа и 2-те деца докато аз съм на тренировка Laughing
Но той си знае и не мрънка.

# 237
Хихи Аwake, в Грета спорт да не ходиш при лудата Искра Simple Smile или майка й?

# 238
Хихи Аwake, в Грета спорт да не ходиш при лудата Искра Simple Smile или майка й?

Не, те не ми допадат с таз чалга  #Cussing out
Но, при майката съм ходила малко, когато работех на смени и ми беше удобно през деня.

# 239
най - накрая успях да Ви прочета.

Аз да се отчета. в събота бях при док и всичко  е наред бебка си отговара изцяло  на седмците. И тя заложи  на девоойка. изследванията ми са ок.

Относно упраженнията аз ходя на йога от началото на тази година и се чуваствам добре. асега е ведбъж в седмицата, но смятам като излезна в отпуска а това ще стане февруари да е по два пъти.

Иначе преди това си  ходех на народни тани и се чувствах много добре и сега много ми  липсват и аз съм казала на таткото че като се възстановя тръгвам пак на танци.

Общи условия

Активация на акаунт