Да се стегна и аз... да мина и аз на диетка
.... ама как да стане това
... много сложно ми се вижда - да приготвям за мен, за мъжо и за децата Ще се пробвам за убедя мъжо да ми направи компания и ако се навие ще опитам, но не съм уверена в себе си , че ще устискам - обичам да хапвам вкусно и ми личи- това е - признах си без бой 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ЕСМА ! МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !!! 

Също сандвичи с кашкавал и шунка, пържени филийки - изобщо такива работи закусва с кисело мляко
Боб също е яла, тук го дават в детската кухня

))) Нямам много други впечатления, тъй като си стоим предимно у дома засега, нямаме кола и социалните контакти са малко кът .. то май тук са свикнали с това. Хубаво е тук, но ми се струва, че е въпрос на мислене и нагласа дали ще ти хареса и успееш.
Бързо оздравяване на Габи и бърза настройка към новото време
Убедена съм, че ще се впишете много добре в обстановката, че всичко ще се нареди, както вие желаете ...в общи линии всичко ще е ОК, само трябва да имате малко търпение! И ти ни липсваш, и съм сигурна, че няма да ни забравиш, както ние не ви забравяме!

на теб и малката принцеса. Това за часовата разлика - около седмица, най-много 2. за разболяването - климатизиране, самолети и т.н. ти си силна и съм сигурна, че ще си настроите мисленето и настроението на тяхна вълна, ще направите и там своя дом български и уютен.
от нас и да пишеш
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
А на вас бързо приспособяване и бързо климатизиране в БИйча
И да пишеш по-често,да не ни забравяш,ей 

Ама то така я беше напекло слънцето,че то детето бързо се предаде
Дори мисля следобяд да си направим още една разходчица,стига да е все така топличко 

Препоръчани теми