НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 318
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БУБАЛИНКА  !  bouquet ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ !!!

ЧЕСТИТО НА ИМЕНЯЦИТЕ !

# 121
Бубалина, честит рожден ден!
Много здраве, любов и щастливи дни в семейството ти и новият дом!
Наздраве!

Лина_д, пиша тука само, колкото до брояча, пусни сега още една публикация и забележи твоя, това е от седмица някъде, аз писах на един от модераторите, но ме препрати към правилата, тях ги четах пак, но не видях да се казва нещо, освен че в Клюкарник и готварство и подобни не се счита за нова публикация, това е ок, ама тука.............  Shocked, както и дае , но понеже стана въпрос, та затова се разписах, просто ме гложди какъв е проблема...........

Фъстъчка, за операцията, моята от време на време сякаш ме придърпва, болки не съм имала, но рядко ако нося бикини точно около шева, ми става някак чувствителен и ми иде да ги сваля, и го правя.... Mr. Green
Пожелавам ти да разминат болките и да се чувстваш скоро комфортно!
Едма приятелка и тя роди секцио, ми каза че след раждането имала като съсирено(сори) отвътре на шева и й била черна раната, та я пратили на някакви процеури, магнит ли  и каза и нещо друго и каза че много я облекчило...или времето я е излекувало... Wink

# 122
dreben, цитирам дословно:

"Форуми, в които броят на мненията НЕ се отчита:

Правила, условия и указания
Клюкарник
Форумите за обяви
Отчетните форуми
Календар на събитията
Татковци*
Дом и семейство* (мненията в подфорумите Нашият дом и Хоби се отчитат)

* Отчитането на броя мнения е изключено от 29.11.2006 г."

Нашите теми са в "Отчетни", та затова не се отчитат мнения! Peace Надявам се вече да не те гложди проблема! Mr. Green

И това не е от седмица, ами мина доста време откакто не отчита мненията в "Отчетни"

# 123
Нашите теми са в "Отчетни", та затова не се отчитат мнения! Peace Надявам се вече да не те гложди проблема! Mr. Green

И това не е от седмица, ами мина доста време откакто не отчита мненията в "Отчетни"

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

мерси Дени4ка, успокоих се, е така може hahaha

# 124
  • София
Бубалинка, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много семейно щастие и любов!!!

bouquet

Дребен, всъщност до преди месец или два изглежда имаше бъг в системата и мненията и в нашите Отчетни се брояха, и на мен ми беше странно, защото знаех от правилата на форума, че не се отчитат.

Утре ме пращат пак в Пирогов, защото не можаха да стигнат до решение какво ми е. Стискайте палци да не ме хоспитализират за наблюдение...

# 125
Стискаме, Фъстъчка!!!  Praynig

# 126
  • София
Меги  Praynig

# 127
Бубалина, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, щастлива майка и обичана жена Simple Smile   bouquet

# 128
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами само да ви кажа, че тези от вас, които са с една нощувка, съм им запазила нощувка за 01.05.08 с изключение на Дари М, които са на 02.05, но ще бъдат и на 01.05 с нас.

# 129
Фъстъчка,с теб сме PraynigДано в най-скоро време разберат какво ти е Praynig

# 130
Бубалина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!  nbirthdayДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И МНОГО ЩАСТЛИВА !!! newsm51

Фъстъчка,  Praynig

# 131
ФъстъчкаPraynig

Марианка, докога трябва да се изпрати капарото?

# 132
Влизам набързо.
Верче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО УСМИВКИ И МНОГО, МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!
  newsm59
От няколко дни съм болна, май този грип ме нападна, засега се лекувам с хомеопатични, че нали се кърмим и нямам много избор. Пазете се,че е много гаден. Всички мускулчета ме болят,но да не се оплаквам,ще ми мине.
Фъстъчка дано се оправиш по бързо  Praynig
Златна страхотна новина. Лека бременност  preggo

# 133
чак сега попрочетох диагоналната назад.

та - Бела, много лек път, да си намерите мястото в новата държава, да успеете да реализирате мечтите си с по-малко компромиси и да бъдете много единни !!!  bouquet

Златна, preggo супер новина !!! браво !!! честито !!! лека и приятна бременност и още по-леко раждане !!!  lovekiss

# 134
  • Плевен
Бубалина,честит рожден ден newsm59
ZLATNA,честито!Лека бременност ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт