Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята

• 10 421
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Ним, а майка ти и тя ли не одобрява връзката ви с на Симонка татко й? Да не би затова да те засича постоянно така с врели-некипели и да се опита да ти внуши чуство на вина? То дори и така да е е абсолютно безсмислено, но знам ли... Не е това начина, определено...  Hug

Днес излязохме с Ева до магазина, разбира се аз не й сложих шапка, защото тя не търпи напоследък и о Боже, какво ми чуха ушите! Де що ме срещна някой ми каза - Олелееееее, горкото детенце, ама то без шапка! Абе ще го умориш! ooooh!  ooooh! ooooh! АЗ викам - Ами да, на мен точно това ми е целта!  Crossing Arms Аман от тия дъртите бабушкери значи  ooooh!

# 106
Ним, душко, сама си си виновна, че позволяваш това Wink Мойта майка що не знае дали внучката и яде попара или не, или дали и се дава шоколад?!
Аз преди една година по това време вече бях в болницата, а родих на следващия ден в 11 ooooh! ooooh! ooooh!
Ама сега ти е по-хубаво от тогва  Wink
Айде наздраве Стилянски  Wine Glass Аз си мислех, че ме е свила бъбречна криза и се тъпчех с но-шпа  Crazy, а и беше едно топлоо

# 107
Стилянке това е специално за теб
http://mfmania.com/play_game.php?game=712

# 108
  • София
На мамите, които вече ''раждат'' желая прекрасен утрешен ден с много детски смях, който да топли душите им; с много изненади, които да галят сетивата им и много радост, която да ги изпълва оттук нататък!

# 109
  • София
Тинти, заглавията ти са чудесни, но имат един недостатък - никъде не се разбира, че се касае за януарчета.  newsm78

# 110

newsm09 newsm09 newsm09 Едва не ме изгониха от нас, а сега и от работа искаш да ме шитнат bash bash bash bash bash

На мамите, които вече ''раждат'' желая прекрасен утрешен ден с много детски смях, който да топли душите им; с много изненади, които да галят сетивата им и много радост, която да ги изпълва оттук нататък!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 111
Миналата година по това време не можех да заспя, местих се от стая в стая и - не. Гледах Епизод Едно и в полунощ точно ми изтекоха водите. Имам още малко време  Grinning
Всъщност изобщо не можах да спя онази нощ. На обед на другия ден родих Любо  Heart Eyes

# 112
и аз гледах епизод 1 жечерта преди да родя

# 113
  • София
Миналата година по това време не можех да заспя, местих се от стая в стая и - не. Гледах Епизод Едно и в полунощ точно ми изтекоха водите. Имам още малко време  Grinning
Всъщност изобщо не можах да спя онази нощ. На обед на другия ден родих Любо  Heart Eyes

Нищо. И за теб се отнася пожеланието ми.  Heart Eyes Просто не съм сигурна, че утре сутринта ще имам време преди пътуването (ако то се състои). Пък, точно вас не ми се иска да пропусна!...  Hug

# 114
  • София
Оуууу, двете опашки станаха януарска утвърдена прическа за принцеси!  Flutter Пу-пу, и на Симонка много и ходи!  Flutter Некой да спастри заглавие по темата!  Crossing Arms Mr. Green

В тон с обсъжданите теми и най-вече в унисон с нервно-психичното ми състояние, налегналата ме депресия и алкохолен делириум, предлагам заглавие:

Януарска мама връзва две опашки и пак си влиза в ученическите прашки!

Crazy

На "зараждалите" им желая от сега весел празник утре!  Hug Heart Eyes

# 115
Нимче   love001

Наздраве на всички по случай св. Нина

# 116
Честит рожден ден на Криси, Никола и Десислава и Митя !

baloni baloni bdbaloni baloni baloni

# 117
  • Русе
Нимски, споко  Hug Моята майка и тя докато не си каже каквото си е наумила, няма да я бъде...Никога не е доволна от това, което правя и вместо да ме окуражи, тя направо ми смазва всичкия ентусиазъм за каквото и да било  Crossing Arms Напоследък й го връщам тъпкано, ама и тя с тази критическа е станала толкова обидчива, че чак ми става мъчно, че я разплаквам  ooooh!

# 118
Нищо. И за теб се отнася пожеланието ми.  Heart Eyes Просто не съм сигурна, че утре сутринта ще имам време преди пътуването (ако то се състои). Пък, точно вас не ми се иска да пропусна!...  Hug

Hug

# 119
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
ОООООО, Нинчева, да се свети името ти и все да си такава остроумна шегоБийца Hug Hug  bouquet  bouquet И от здраве,пари и любов да не се отървеш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт