LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 62 158
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 1 290
Относно писмото което трябва да се пусне за не-пристигнала поръчка, може да се пусне и на английски в свободен текст. По този  начин ти отговарят на английски и не се чудиш какво са ти писали и не търсиш преводачи. Пуснах запитване на 16.01.  и ми отговориха днес, че поради претоварване на пощите се е забавила пратката ми от 11.12. и се очаква да пристигне до 8 дни, считано от днес. Надявам се да съм била полезна на някого.

много ми беше полезна благодаря  bouquet
аз също писах на английски

# 1 291
Отговор за поръчката ми от 24/11 :
Цитат
You ask about your order.

I regret the situation.

Sometimes indeed that delivery times are longer than expected.

A package was sent by the 26/11 aircraft.

I suggest that you arrive at distribution service to your city
To find out if your package is pending.

If it does not, I invite you to me again with your instructions.

I remain at your disposal.
Т.е. проблем от френска страна няма. Да разбирам ли, че искат да им пиша пак, след като проверя  дали не е в митница и поща?  newsm78

# 1 292
момичета, търся нещо връхно за зимата, но да е бяло...38 номер съм. Ако някой си е поръчвал моля да препоръка...

# 1 293
Аз също днес написах елементарен текст на английски, за липсващата ми половина от поръчката от 5.12 и веднага получих тоговор с номер на запитването ми Peace

Не е лоша идея, обаче писмото на Жозефина да бъде на 1-ва страничка Peace

Да nyx казват ти , че понякога се случва срока да е малко по-дълъг. Да провериш още веднъж дали не е получена и, ако я няма да им пишеш с инструкции.

# 1 294
аз за първи път си пуснах заявка преди десетина дни,получих потвърдителен имейл,но съм от провинцията и незнам къде ще си получа колета.Има митница в града но, незнам занимават ли се с колети. Дали  ще получа разписка за получаването на колета/ако той дори е стигнал и до митницата/. И за тези кодове нищо не разбрах къде ги пиша?Извинявам се за глупавите въпроси но съм нова и ужасно много ми харесва магазина. Напазарувах толкова неща за децата.
Благодаря ви

# 1 295
момичета, търся нещо връхно за зимата, но да е бяло...38 номер съм. Ако някой си е поръчвал моля да препоръка...
http://www.laredoute.fr/vente-parka-femme.aspx?productid=3241044 … e&pagesize=12

Ако някой се интересува от информация от пощата на ПЛИСКА (1113) Жената там каза, че колетите от 09-10-11 януари са пристигнали 100% в Централна поща, но все още не са им ги доставили по клоновете

# 1 296
# 1 297
аз за първи път си пуснах заявка преди десетина дни,получих потвърдителен имейл,но съм от провинцията и незнам къде ще си получа колета.Има митница в града но, незнам занимават ли се с колети. Дали  ще получа разписка за получаването на колета/ако той дори е стигнал и до митницата/. И за тези кодове нищо не разбрах къде ги пиша?Извинявам се за глупавите въпроси но съм нова и ужасно много ми харесва магазина. Напазарувах толкова неща за децата.
Благодаря ви
В Стара Загора също има митница,но колетите винаги се получават в пощата.Ако са над 2кг минават през митница и после в ЦП.А под 2кг в  пощенски клон. Simple Smile

# 1 298
благодаря

# 1 299
...
Ако някой се интересува от информация от пощата на ПЛИСКА (1113) Жената там каза, че колетите от 09-10-11 януари са пристигнали 100% в Централна поща, но все още не са им ги доставили по клоновете

Това е обнадеждаваща новина  Party защото току-що моят мъж се прибра и ми каза, че на Плиска (1113) днес няма нищо от Франция.

# 1 300
Здравейте момичета. Имам нужда от вашата помощ. На 14.01 направих последната си поръчка и получих следния потвърдителен мейл.

Nous vous remercions pour votre commande passйe sur laredoute.fr le 14/01/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages.

До колкото разбрах поръчката ми се обработва и ще получа допълнително потвърждение. Лошото е , че от тогава нищо не съм получила като повторно потвърждение , а в Suivi de commande ми стои следния надпис:

Nous avons bien reçu votre commande du 14/01/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.

На някой случвало ли му се е подобно нещо ?Според вас минала ли ми е поръчката и има ли шанс да си получа нещата? Ако е коментирано подобно нещо се извинявам предварително, но откакто започнаха намаленията пишете страшно много и не смогвам да следя всичко в темата.

# 1 301
  • В света на мечтите
на 2 г и 6 м кой номер обувки носят децата при условие, че е високо 94-95 см

# 1 302
Някой знае ли какво значи това:

Prix vert

Les articles prix vert bénéficient déjà de prix très étudiés : ils ne sont donc concernés que par certaines offres promotionnelles.

айви мерси много  bouquet
Доста свободно го превеждам, но общо взето значи: Артикулите със зелена цена са с доста ниски цени, по тази причина са предмет само на някои промоционални оферти.

# 1 303
  • Плевен
Много е трудно да ти каже някой. Не може ли да се измери ходилото на детето?

# 1 304
  • В света на мечтите
Много е трудно да ти каже някой. Не може ли да се измери ходилото на детето?

Ми не! Искам да взема за дъщеря ми с преспектива едни ботички и си права сметка как расте до сега и евнтуално догодина колко ще е висока
пък ако не й стават тогава ще ги продадем

Общи условия

Активация на акаунт