LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 62 217
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 1 275
Моля Ви, кажете ми кой размер съм?

Височина:165
Ханш:95
Талия:75
Гръдна обиколка:95
Обиколка на вратът(мисля, че някъде трябваше):35
38/40.Повече към 38 Wink.

# 1 276
  • София
Някой чака ли от 08,12?Аз им писах писмо и получих номер и сега чакам отговор.Ще пиша ,ако получа нещо Peace
бе какво им писа
аз писах за 05 и 06.12 нямам отговор никакъв

Абсолютно същото писмо Valeria  беше така добра да го прати от своя компютър и веднага ми пратиха отговор с номер на жалбата. От тогава няма нищо  newsm78

# 1 277
http://www.laredoute.fr/vente-cache-coeur-fille-prix-mini.aspx?p … e&pagesize=16

Малката е към 63-4 см. Кой размер да взема?Иска ми се сега да го носи,пък 67 по вашите мнения ще й е голямо сигурно...  newsm78
вики беше точно 60см като и поръчвах 67 и са и добре дрешките и йилетки има и блузки и панталонки. на блузките само ръкавите са и дълги инъче са и добре и на дължина и на ширина. дори вече и поръчвам 71 за пролетта

Благодаря ти!   bouquet Дано и на Лизи й станат,ако не-в Продавалника.  Wink

# 1 278
  • sofia
Моля, не ме яжте, ако е питано. Подадох си документите за дебитна карта виза, но ще излезе чак след десет дена, преведох пари на нея. Мога ли да използвам номерата от IBAN или изобщо някакви цифри от нея или трябва да си свия ушите и да чакам. Ще пукна от нетърпение две седмици да чакам...

# 1 279
  • София
Моля, не ме яжте, ако е питано. Подадох си документите за дебитна карта виза, но ще излезе чак след десет дена, преведох пари на нея. Мога ли да използвам номерата от IBAN или изобщо някакви цифри от нея или трябва да си свия ушите и да чакам. Ще пукна от нетърпение две седмици да чакам...
Трябват ти номерата на картата, който ги пише на нея. Не може да поръчваш преди това за съжаление  Sad

# 1 280
Моля ви дайте един готов текст на писмото, което пращате до Ларедут за неполучени пратки?  Praynig Praynig
Ето това беше написала едно от момичетатат тук:

"На (дата) направих поръчка в Ларедут.фр. Тя съдържаше следните стоки:(изброявате). Номерът на поръчката :.....902382491824. Платих с кредитна карта. До днес (слагате датата) все още не съм си получил/а колета. Бихте ли проверили, моля, какво се случва с поръчката ми и да ми дадете малко повече информация?

Благодаря предварително за съдействието: Г-н/Г-ца/Г-жа.....
Cher service clientele,

Le .........2007 j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... Son numero c'est:122454556. J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le.....2008 je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?

En vous remerciant davantage de votre collaboration: Mme/Mlle/Mr .......

# 1 281
  • sofia
450 , благодаря за бързия отговор. Ще чакам, къде ще ходя, пък после ще наваксвам  Laughing

# 1 282
Може ли да се публикува това писно ма 1ва страничка, да си върви с темата?

# 1 283
Някой знае ли какво значи това:

Prix vert

Les articles prix vert bénéficient déjà de prix très étudiés : ils ne sont donc concernés que par certaines offres promotionnelles.

айви мерси много  bouquet

# 1 284
Тия за тесен крак ставаха ли?Знам,че бяха коментирани,ама сега реших да взема.И отговарят ли си ?Благодаря!
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille-active-wear.aspx? … e&pagesize=16

# 1 285
Момичета, не мога да се оправя с номерацията на мъжки панталони! кажете ак от бг носи 46-48 - от фр кой да взема! И как стои въпроса с номерацията при дънките! Извинявам се , четох ги, но не мога да се оправя Shocked

# 1 286

Предлагам мъж ти да те набие през ръцете.  Mr. Green

И аз съм като луд с картечница. Ако си поръчам още едни червени обувки, сигурно ще ме изгонят от вкъщи. Но изтрещях по тези: http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5537606&Size … ue&ksource=-1 - някой да ги има?
[/quote]
 И аз съм луда по тях и още им се каня, защото имам няколко чифта червени обувки, ама и тия мнооого ми харесват.

# 1 287
Някой чака ли от 08,12?Аз им писах писмо и получих номер и сега чакам отговор.Ще пиша ,ако получа нещо Peace
бе какво им писа
незнам дали има значение но там където се посочва францияили нещо друго първият път когато им писах посочих другото и четири цифрен пощ.код и нямах отговор  а сега оставих франция поиска ми пет цифрен код сложих една 0 отпред и веднага ми изпратиха някакъв номер после реших още едно да изпратя да дам малко жега и пак имам още един номер
дано си меразбрала защото не съм по обясненията Rolling Eyes

# 1 288
бе какво им писа
незнам дали има значение но там където се посочва францияили нещо друго първият път когато им писах посочих другото и четири цифрен пощ.код и нямах отговор  а сега оставих франция поиска ми пет цифрен код сложих една 0 отпред и веднага ми изпратиха някакъв номер после реших още едно да изпратя да дам малко жега и пак имам още един номер
дано си меразбрала защото не съм по обясненията Rolling Eyes
Разбрах те
пак ще пишща

# 1 289
Относно писмото което трябва да се пусне за не-пристигнала поръчка, може да се пусне и на английски в свободен текст. По този  начин ти отговарят на английски и не се чудиш какво са ти писали и не търсиш преводачи. Пуснах запитване на 16.01.  и ми отговориха днес, че поради претоварване на пощите се е забавила пратката ми от 11.12. и се очаква да пристигне до 8 дни, считано от днес. Надявам се да съм била полезна на някого.

Общи условия

Активация на акаунт