LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 62 097
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Sofia
Егати нещастниците, десет дена я подготвят, а са само две неща #Cussing out
На мен ми пише същото и на вече получени поръчки.Щом са изтеглили парите, вероятно поръчката ти пътува.

# 1 366
Е щом се чустваш кокошка ...
Аз ще отлитам ....

# 1 367
Питах ги преди седмица-две. Казаха, че е само около празниците. После няма да работят събота. Да видим  newsm78

Жалко! Кога ще започнат да работят за нас като клиенти! И аз може би ще проверя дали работят - по-скоро мъжът ми ще го пратя.

# 1 368
  • varna
En un coup d'oeil, vous savez où en sont les articles de vos commandes en cours.

Vous attendez la livraison d'un article différé ?

Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis

вече 3 дни ми дава това в статуса на заявката, някой има ли не идея какво означава приблизително?
единия от артикулите ти го няма и ще бъде заменен с нещо-ама какво не пишат,ще получиш мейл като ти тръгне пратката

# 1 369
Муцки, и моята поръчка от 9. 01 пристигна, преди малко си я взех и съм доволна. Известие, разбира се, нямах, но нахално се обадих и ме уведомиха,че пратките са тука. Така че проверявайте и вие.
По повод на това да попитам дали някоя мацка от Варна утре ще ходи до гарата да проверява, ако може да попита за телефона там или направо да ми попита за колетчето,  Simple Smile  че с малкия чак до там и ако е напразно, не ми се ще   bouquet
tel e :  60-41-43
ами аз днес ходих до там,имаше само един колет,но не ми казаха на кои е,утре ще има отново нови колети
много, много ви благодаря  Heart Eyes   bouquet

# 1 370
  • В света на мечтите
не можах да намера коментари, а знам че има, за това пак да питам
отговаря ли си на номера това

и хубаво ли е на живо?

# 1 371
Els , кой размер взе от този пуловер?

Моля те, дай го измериш, че мъжо си го хареса.
Каза, че е за подарък, ако е за Антончо  Joy не го мери

За Антончо е  Wink- XXXL (125-133)  Joy
Ама да ти кажа мъжките дрехи по си отговарят на номерата. Досега нямам гаф нито с дреха за мъжа ми, нито за баща ми. Така че който номер носи, този му поръчай и готово - за 6 евро какво му плащаш (специално на Антончо и прежда не може да му се купи за толкова  hahaha).

# 1 372
  • в семейството
За Антончо е  Wink- XXXL (125-133)  Joy
Ама да ти кажа мъжките дрехи по си отговарят на номерата. Досега нямам гаф нито с дреха за мъжа ми, нито за баща ми. Така че който номер носи, този му поръчай и готово - за 6 евро какво му плащаш (специално на Антончо и прежда не може да му се купи за толкова  hahaha).

Вярно, че мъжките си отговарят. И аз уж мерих моя мъж, но не бях сигурна докато не дойдоха нещата. всичко е  Peace .

# 1 373
  • Варна.....

и хубаво ли е на живо?
Акрилна е, не е лоша, почти като на снимката. Отговаря си на номера.

# 1 374
  • София

и хубаво ли е на живо?

Имам спомени, че момичетата коментираха, че е доста развлечена. Дано не се бъркам ...

# 1 375
ИМа някакъв неясен "проблем" за мен или с кройката или с разглаждането, само я пробвах. Tired Взех си 38/40, а съм за 42 по принцип и на ханша изобщо не стои като на снимката- стърчи настрани, вижда се и на снимките каква чупка има. Embarassed
и
Ширина под мишниците 45, рамене -40, в най-тясната част при талията -40, долу- 52 см. Дължина 54 см.  Crazy
АЗ си взех цвят prune, а според вас цвета на снимката в сайта rose ciklamen или rose grise е? newsm78 НЕго искам... Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 09:52 от nyx

# 1 376
  • pomorie
Цитат
Мен вече ме е срам да се оплача. Вие получавате от 8-9 януари, а аз чакам от 21.11, 08.12, 14.12, 18.12, 03.01, 07.01, нататък да не изброявам. И нищо няма  
позната история аз чакам от 23.11   29.12   30.12   05.01   09.01   11.01    12.01   18.01  и вече полудявам нищо не идва явно ме мразят ат Ла Редут-а #2gunfire #Cussing out  преди два дни и писъмце успях да им метна ама отговор-тц   няма още абе голям карък съм явнооооо

# 1 377
Имам нужда от помощ
пжлучих това преди малко
Sauf erreur de notre part, vous avez cr?? un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore valid?.

Le d?lai de celui-ci arrive ? expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus

До колкото разбирам е проблем с картата, но не разбирам защо. Моля помогнете

# 1 378
Офффф, и аз имам нужда от превод.
Преведох го на английски, и разбрах, че ако има някакъв проблем от тяхна страна съм щяла да получа някаква кошница, за която още не съм потвърдила. Имала съм няколко дни да го направя. Да действам.

Но дали е така и какво изобщо значи? Да не би да не съм си потвърдила поръчките в кошницата? А ми дава на всички артицули "а domicile".

Ето го на френски

Madame Dikova Margarita,

Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.

Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !

Ето го и на английски

Except error on our part, you have created a basket on laredoute.fr that you have not yet validated.

The time it expires, you need to do more than a few days to validate it.

So go ahead!

Благодаря!

А, Доби81, и моето писмо е същото  Laughing

# 1 379
Да верно, ох дано някой се включи и каже какво е

Общи условия

Активация на акаунт