Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава ПГКНЛПС и за какво се отнася?
Какво представляват ПГКНПС и ПГКНЛПС?
Какви са някои съвети за преодоляване на безсънието?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава ПГКНЛПС и за какво се отнася?
-
Какво представляват ПГКНПС и ПГКНЛПС?
-
Какви са някои съвети за преодоляване на безсънието?
За преодоляване на безсънието могат да се използват различни методи. Някои от тях включват упражнения за релаксация, като дишане и медитация, избягване на кофеин и алкохол преди лягане, установяване на рутинен график за сън, използване на приспивателни само след консултация с лекар и въвеждане на ритуали преди лягане, като четене на книга или слушане на успокояваща музика.
-
Какви са някои методи за подпомагане на заспиването?
-
Как мога да заспя по-лесно, когато съм уморен?

/ и като я сложа да спи в 9 сядам да доработвам...
На всичкото отгоре, когато се прибера, се чувствам кат' изцеден лимон и нямам нищо общо с мамата, която трябва да бъда
)
Или на 40?Вие разбирате ли, че се разчеквам на 15?За да съм в отбора!Щото пък и него го разбирам-съпруга ми де-вие незнаете, но много сме измизерствали най-хубавите си години.Всички бяха при мама, или тате плащаше квартирата-те-учат-ние-бъхтим по 2 работи само за наема по виденово време.Те-купони, запознанства, среда, развитие-ние-нощтни смени.И въпреки това се вдигнахме и успяхме.Но-на каква цена?Оскотяхме, озлобяхме?Незнам вече.И в един момент, когато все пак трябва да видиш плодовете на труда си-кво-ми връщаш се в изходна точка.Какво ни е?Имаме хубава работа, имаме две прекрасни деца, но сме в калта.Като нямаш гръб-така се случва често.А на нас какво ни е питам аз?Сами сме стигнали до тук, сами се грижим за децата си, никой един буркан не е подал, камо ли да ни издържа да следваме.Вместо да дойдат, да ни кажат-евалата бе-оправяте се, не тегнете, не тежите никому бе, две деца се престрашихте, бачкате, не сте легнали никому и пак сами без бабите да поемат примерно...всеки идва и ми казва-еми то така не се прави?А КАК се прави?