Клюкините от нощта - 1

• 12 422
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Хехе, Славе, тук съм. Няма къде да избягам.
Иса, май много я юркаш новичката. Ще вземе да избяга. А пък нали щеше да я ползваш за детегледане.

# 91
  • София
При мен клюката е, че Иво има съученик с преспиване на гости, толкова са развълнувани, че място не могат да си намерят, едвам ги сложих да ядат Laughing Така че няма запивки за мен тая вечер, че очите на 4  Shocked
Славче, ха добре дошла  Hug
Сиси, честита ти количка пък на теб  Grinning
А Исе, за теб какво да кажа - честито му на БНД-то ти и язък за пропуснатия подарък (той знае ли какво е изпуснал? Ако не - да му кажеш на всяка цена  Joy)

# 92
  • София
Здравейте, момичета!

Моята клюкинка е, от днес ще се опитам да съкращавам нощните бдения срещу събота и неделя, защото от утре започвам маратона със ставане в 6:45 през уикенда - карам Дивчо на ски училище и така докъм април (няма наспиване  Tired), ама важното е, че ще е в планината и ще спортува. Миналия уикенд пропусна - тръшна го вирус  Sad Баш след като се похвалих, че откакто кара ски, не боледува и айдеее 38,9.

# 93
  • София-Велинград
А Миленитка,ама затъжих се за тебе и за Дивчо и за добрата ни баба.Поздрави я Hug

# 94
Славе, все забравям да те питам - какво стана с фотошопа? Изучи ли се? Я покажи някое творение.

# 95
  • София-Велинград
Напредвам ,но бавно Laughing.Обещавам ти ,че като ми хареса някое мое творение и ще го покажа,сега още не ме бива.Нучих се добре само снимки да обработвам и направих един хубав календар на Мария за тази година.Сега ще го пратя по ол-лайн,да го напраят и на Велинград мисля да пратя,да я видят,нали искаха хората,ама нямаше как да отидем.
Сиска,ама той календара не е от сложите,да не всеме да си помислиш така. Flutter

# 96
Браво! Нали си умничка, бързо се справяш. Аз само със снимки се занимавам. Рамка, режа и готово. Все не ми остава време да обърна повече внимание на таз програма.
Взе да ми става напрегнато. В понеделник е първото дело. В неделя кръщенката. Много емоции ще ми се насъберат тези дни.

# 97
  • София
Славе,  Hug

Казвайте кога ще гостувате lalalala

Исе, супер да си изкараш утре!  reverance dancing newsm18

# 98
  • София-Велинград
Сиска, май сме приспали мъниците и сега си пишем на воля  Laughing.Ще мисля за теб в понеделник,аз на първото дело като влязох в двора на брачната колегия и го видях цялата се разтреперих(разбирай го буквално) като дойде моят адвокат и ми мина.На второто бях по-спокойна а след него вече сякаш падна камък от мен.Знаех,че найстина всичко свърши.Но тогава и аз го исках и бе друго. Sad
Ще мине,но трябва да преминеш и през това,силна си ,ще се справиш Hug Peace Peace Praynig

# 99
  • София
 Close Гррррррррр, БНД звънна току-що, в 22:30 и пита "късно ли е?". А нито е писал, нито се е обаждал от близо месец. Чудех се, тия дни дали се сеща, че има син  ooooh! На мен ми е най-добре да не го чувам, ама знам ли какво му е на Дивчо  Confused И какво мисли за "мистичния си баща", който твърди, че го обича, ама не се обажда, защото "му било супер напрегнато след работа". Добре, че е в чужбина, та мога пред детето да мина с обяснението, че се обажда рядко, защото разговорите са скъпи, ама що не пише като е токова лесно и без пари... добре, че дребният скоро не се  есещал да пита има ли мейл от него. А като се обади баща му и побъбрят, току-му вкара репликата "айде, тате, чао, да не харчиш много пари за телефон"  Mr. Green

# 100
И вируса ни тръсна-39,5 ,повръщане,2 нощи не сме мигнали #Crazy,сега чакам и аз да втасам Twisted Evil

Кой ни затвори дупката #Cussing out
Ще взема да си отворя аз една моя си и ще ви каня на кафе и питие Laughing

# 101
Никого не съм приспала.  #Cussing out
Сега яде - 45 мин. Кой го знае кога ще благоволи да заспи, че да мога да ида до банята.
Пати, при теб сме в дупката. Поне аз де, ама не пия нито кафе, ниго питие.  Crossing Arms

# 102
  • София-Велинград
Миленитка,той поне се обажда понякога,ами нашият като го няма никакъв,вече взех да мисля,че Мария няма да го познава. Confused
За гостито, сега  вие сте наред ама и с бабата.  HugТази седмица ще изнасяме 6м.на баба ми ,но другата ще се уговорим.

# 103
Лека и мека на всички! Да сънувате ангелчета!
Приспах двете и себе си... Сега само остава да легна.
Пък вие да не изпишете по 100 страници, че утре няма да смогна да ви изчета.  Naughty

# 104
  • София
Сипах си водка  Blush Сега съм странно весела. Не спирам да ви чета Confused Дано успея да преборя себе си! Някой да пие с мен?

Общи условия

Активация на акаунт