Клюкините от нощта - 1

• 12 442
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София-Велинград
На мен пък от Испания ми пращат подаръци за децата по куриерска фирма и нямам никакъв проблем.

# 211
А, и още нещо се сетих сега: Наистина добре че го разубедих, щото като нищо можеше да се затрие този подарък или да пътува няколко месеца напред-назад. Щото представете си, аз му пратих една много, ама много сантиментална картичка за Коледа още на 18-ти декември. В пощата ми бяха казали, че ще пристигне там до седмица. Да, ама не!Чака човека ми, чака.... Съответно и аз тука тръпна в очакване на реакцията му.... и хоп, оня ден го намирам писмото в пощенската си кутия - моето писмо до него значи, пътувало до там и по неизвестни причини върнато обратно. Та не само нашите чиновници са малоумни де! Mr. Green

# 212
В интерес на истината до сега НЕ ЗНАМ за какво съм виновна.

Търтея ти се е качил на главата. Ти си го съборила оттам, т'ва ти е вината Mr. Green

# 213
Malvina, аз се изнервих само докато прочета...

и аз така! но поне още от студентските си години знам, че в пощите ги избират с кокурс по проклетия! няма такива твари като пощенските лелки! ей! всякогаш са се отнасяли с мен, като да им приличам на ненавистната им снаха ли, не знам, но просто... #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Малвина! Искрени съчувствия!

Последният път, когато посинях от пощальонска простотия беше когато изчезна съдържимото от колетна пратка за моя приятелка с диагноза рак - с хиляди гимнастики организирахме да й бъдат изпратени лекарства от чужбина и след като го мотали момичето половин ден - това в централна поща в София - й дали разпечатан плик, в който била останала само картичка с изглед  #Cussing out а лекарството трябваше да започне да се приема веднага........абееееееее
Лекарствата ги нямало, "щото не било с обявена стойност" пакетчето и съответно не се описвало никъде - обяснили хората!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

е, как да не стрелям!  #2gunfire

само да си отдбия детето, зарекла съм се, че ще им пратя Господарите на ефира на тия клявки загубени!

# 214
пардон за гневния ми тон!
хич не мислех така да се записвам тазиз нощ - пардон! пардон! Sick

# 215
Аз болна. Сега ако заразя дете, вече трябва да се самозастрелям.  #2gunfire

и аз, много.
от години чак толкова болна не съм успявала.
само дето мен ме зарази сина, така че самоубийството няма реши ситуацията.
аз, пък, заразих дребната.
и сега сме карантина.
и отпадна всичко - училище, работа, културно-масови прояви, всичко.
допускам и детегледачка да отпадне, щото като ни види кви сме илюстрации от медицинската енциклопедия, ш бие отбой.

* блонди, къв кеск бе, жена? надявам се, че не тва основното, макар че съм привърженичка, ма аз съм малко `без едно мога, с едно не мога` Joy имах един период, дето съвсем сериозно се бях запитала дали, аджеба, девствеността се възстановява, няма споменавам продължителността му, щот срааам...то аз си признавам, че съм ужасно старомодна.

**честито на спечелилите личните битки, най-вече на онира и сиси  bouquet

# 216
  • София, "Младост 3"
майчета, какво става с Джемма? гледах по коледа писала нещо хубаво....някаква инфо от нея от тогава? дано да е добре

на вас - хубав ден, Онира да ни зарадва само с добри новини  и така да е до края на развода й
лек ден

# 217
Моята клюка е, че тази сутрин ми беше второто дело и вече на практика съм разведен newsm44

# 218
Тези неща честитят ли се? Confused

# 219
Дани, честито!
Кажи малко повече информация за тия, дето ни предстои второ такова. Подписва ли се пак нещо?
Ние на първото - само казахме да, да и това беше.

# 220
Дани, честито!
Кажи малко повече информация за тия, дето ни предстои второ такова. Подписва ли се пак нещо?
Ние на първото - само казахме да, да и това беше.

На второто ще попитат дали сте се помирили, вие ще отговорите, че не сте, отново ще попитат дали сте сигурни и като кажете, че сте сигурни, адвоката (или адвокатите) ще кажат две приказки и толкова.
При мен цялата процедура отне 2 минути Simple Smile (За разлика от чакането да се появи съдията, което отне около 40 минути)

# 221
Ами то и аз си зададох този въпрос,ама то май тук при нас си е за честитене в повечето случаи Confused
Затова и от мен:Честито,Дани!

# 222
  • София

Бившия ми съдружник и колега, който си пада малко... емоционален на моменти винаги след последното заседание за развод правеше следното: Спира се, стиска ръка на клиента и много бавно и драматично казва: "Честито. Надявам се разводът да ти донесе много щастие и да е едно ново начало за теб!"  Hug

Не видях ни един клиент, който да не се просълзи при тези думи. Независимо от обстоятелствата по развода.
Та и от мен:

Честито, Дани и дано намериш много щастие.   bouquet

# 223
Дани, хайде хаирлия да е!(развода де) Mr. Green  Добре дошъл официално в редиците на "секънд хенд - волните птички"! angel008

Наистина, от сърце ти пожелавам щастливо ново начало!!!  bouquet

# 224
Айде аз клюките. То си е направо феномен. БНД-то води и взе Ицко от училище. Даже на обед го водил и в кантората. Да знаех да си извадя ноктите по рано.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт