"Красиви мами тук сме се събрали, с ЮЛСКИ бебчета забременяли"

• 15 798
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
За Данибон и други мами от Бургас, които се интересуват от училищата за бременни:
Това са два линка, които ми изпрати моя приятелка от Бургас. Тя е много доволна от курса на който е ходила (мисля че втория линк)
http://catalog.bg/company.php?company=18752
http://www.mamy.hit.bg/

Добре дошли на всички нови мамита  Hug

Значи не съм само аз с еротичните сънища  Blush Laughing Но да ви кажа не се лишавам от секс. В началото доктора ми забрани, но и не ми се правеше тогава. След като понапредна малко бременността обаче, желанието ми се върна със страшна сила и така да се каже сама си позволих като реших че е безопасно (някъде около 12г.с. май). Определено се чувствам много по-спокойна като правя секс, иначе направо  #Crazy

РКръстева, радвам се че всичко е ок, а за кръвните групи в този случай наистина няма опасност Peace Simple Smile

# 106
Момичета здравейте  Laughing
Първо да пожелая лека бременност на новите юлски мами и едни прекрасни бебоци когато му дойде времето Hug
Искам да ви се оплача, че корема ми е много голям - вчера един колега в офиса ме поита дали не е разбрал, че съм в четвърти месец на него му се струвало, че съм в шести Crazy Ужасно много килограми качвам без да се храня обилно. Закуска, обяд и вечеря в съвсем разумни порции, колкото се хранят колегите от офиса. Единственото което консумирам в повече са плодовете и въпреки това килограмите са ми +7 EmbarassedВсяка хапка ми се лепи Cry Според моята лекарка просто преди да забременея съм била много слаба (при 170-171 едва качвах до 50-51кг.) и сега организма си наваксвал. Ако трябва да съм чесна аз преди и въобще не се храних - само веднъж на ден за вечеря. Въпреки всичко не знам как да спра това шеметно качване на килограми #Crazy

# 107
Здравейте момичета,

Поздравления за всички настоящи и бъдещи майки и успех. Просто се чудех дали ще е възможно и мен да ме впишете. На 26 г., от София, първа бременност и термина ми е на 22 юли. Отдавна чета тук във форума, но имах проблеми с регистрацията. Сега май всичко е наред и ще пиша по-честичко.

# 108
Amarinova, добре дошла!
Колко е хубаво, че се разрастваме! Количествено искам да кажа, не обемно (на кила)  Crazy

# 109
  Здравеийте ,
 Въпреки,4е имам доста zа гладене,ви про4етох  Grinning
 Добре до6ли на най_новите мами  Hug
 Корем4етата на снимките са ви много готини.А Ивон4ето е много готина със семейството и.
    Емzи,мани го тоzи колега  ooooh!  радвай се на корем4ето си  Simple Smile  И аz  пълнея бърzо при бременност( 170 и тежах 48) и после много барzо се отслабва.Не се притеснявай и си папкай  Wink  И си иzхвърли кантар4ето  Wink
  Майра,много е хубаво,4е сега не те боли корема,но от какво е било? И кооооолко ти е глолямо бебенцето  Grinning БРАВО!!!
  Моми4ета,zнаете ли някакъв сайт zа вътре6на аритектура? Спе6но ми трябва  Praynig

# 110
Алиса 13 благодаря че си ме включила  Grinning Значи аз точно такава тежест усещам от близо седмица насам и ужасно много се притеснявам защото е почти непрекъснато  Sad Ако това са контракции не е ли опасно за бебетата?

# 111
Дуци, вземи си Калции на таблетки щом не ядеш много млечни. Ако го понасяш де..аз като кърмих си бях взела, че спрях прясното мляко и ужасно ме боляха колената. Ама ми беше гадно и май изпих само 2-3 таблетки Confused
Те са с изкуствен подсладител - едно лекуваш, на друго вредиш Confused

# 112
Алиса 13 благодаря че си ме включила  Grinning Значи аз точно такава тежест усещам от близо седмица насам и ужасно много се притеснявам защото е почти непрекъснато  Sad Ако това са контракции не е ли опасно за бебетата?

Най-добре се консултирай с лекаря си щом болката е почти непрекъсната.!Аз не се притеснявам,отдавам го на нарастване на матката,а и при мен е предимно вечер!
Контракциите не са опасни,майка ми ги е имала през цялата си бременност..

# 113
  • Варна
днеска съм на плажна вълна ... на пук на смотаното време ... Crossing Arms
http://www.motherhood.com/Product.asp?ViewSource=browse&Prod … terCategory_Id=18

# 114
Vessi_to , много е готин, а и аз обожавам синьо  Simple Smile Ама до морето тая година няма да стигна, ще го гледам на картичките, които приятелите ще ми пратят  Sad

Дуци, и аз не понасям мляко ама си правя разни смеси за да ми е поносимо за ядене. Киселото го бъркам с плодове или с мюсли, със сладко или таратор.   Прясното - крем карамел, мляко с ориз или палачинки. ..

# 115
днеска съм на плажна вълна ... на пук на смотаното време ... Crossing Arms
http://www.motherhood.com/Product.asp?ViewSource=browse&Prod … terCategory_Id=18
Каква е тая палатка Laughing Не ми харесва.
Ето нещо по мой вкус(снимката е линк):

Vessi_to , много е готин, а и аз обожавам синьо  Simple Smile Ама до морето тая година няма да стигна, ще го гледам на картичките, които приятелите ще ми пратят  Sad

Дуци, и аз не понасям мляко ама си правя разни смеси за да ми е поносимо за ядене. Киселото го бъркам с плодове или с мюсли, със сладко или таратор.   Прясното - крем карамел, мляко с ориз или палачинки. ..
Ще видиш, че като родиш ще забравиш и море, и всичко. Въпреки че аз мисля заради Пепи да идем септември, но има време.
Уф, уж обичам Активия, но една сутрин всичко, което успях да поема от нея беше 2 лъжици и така и се развали в хладилника. Ще се насилвам, де, видяло се е. С плодови главно. А колко всъщност има нещо полезно в тях не знам Thinking Иначе имам възможност да ям домашно квасено кисело, но така ми мирише и толкова ми е кисело, че е абсурд просто Stop

# 116
Emzi, не се притеснявай. Аз, за разлика от първата си бременност, се храня както винаги, т.е. нямам кой знае какъв апетит, понякога ям по един път на ден и въпреки всичко всяка една трошичка ми се лепи. Като бях бременна с Дани качих може би около 35 кг Embarassed и като спрях да кърмя ги свалих. Бях станала като къща Laughing Мъжа ми казваше: Никога не съм со представял че ще лягам до кораб  Laughing Laughing Laughing   Joy И сега въпреки че апетита ми не се е повишил като гледам пак си качвам килограми...
Алиса 13, благодаря че си ме включила в списъка 

# 117
  • непостоянно
.....
Ивона, мисля че не е добра идея да са разделени лентичките на различни редове, защото подписа става висок, има някави допустими размери, но не ги знам. Да не минат да ти го забършат без предупреждение, защото и това се случва.
..........

Ма тя жената това пита бе, Дуци Crazy Как да си направи лентичките една под друга Wink А и аз съм регистрирана тук от м. Декември 2004 и никой никога не ми е правил проблем за подписа, който винаги е бил доста големичък Whistling

Марински незнам какво се е получило ,че да изчезнеш от списака,но вече си вътре!Добавих те!
...

Ами ти просто беше копирала първия пост от Елена, която беше пускала пред-последната тема, а не от мен Peace Аз я бях добавила в списъчето в последната ни темичка Wink Но това вече е без значение Grinning Важното е, че всичко е наред Hug

# 118
Здравейте пак,
Радвам се, че и мен сте ме добавили newsm53

# 119
  • Варна
Аз пък оранжево не обичам  Mr. Green  и модела нещо с това деколте .... За синьо си умирам просто и за лилаво..Имам късмет ,че ми отива.. За банските иначе - от 12 години ходя с бикини-прашка на плаж , всички цели бански са ми идиотски , но няма как сега .Живея на 10 минути пеша от плажа и ще се влача, макар и с корем  Mr. Green. После знам , че няма да стане с бебето, абсурд .. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт