"Красиви мами тук сме се събрали, с ЮЛСКИ бебчета забременяли"

• 15 802
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Добре дошли на новите мами  Hug! Леко бременеене!

Имам си наборка newsm44!

Мами, искрено ви завиждам за срещите! Големият град си е голям град.

Някои от вас май вече се ремонтират  newsm78. Ние мислим ремонта да го започнем през април, че сега е доста студено. Мислехме в началото да е козметичен ремонт, но се очертава пластична операция  #Crazy. Нали се сещате какво се случва, когато започнете да подменяте дограмата  Laughing.

# 91
Момичета, мерси за успокоенията. Казах на докторката и тя ми изписа да имам Магнезии и при такива болки да взимам по 1-2 таблетки и да полежа за малко.

Иначе аз голямо чакане му ударих - 1.5ч Tired Добре, че поне накрая имах доста дълъг ултразвук и успях да се порадвам на бебчо Heart Eyes Вече е цели 16 см. Всичко му е наред, расте, мърда си вътре. Каза, че за усещанията било рано Sad Някои жени усещали 2 седмици по-рано, ама при мен пак било рано ... Имам пак 2 снимки - ще ги кача следобяда от вкъщи.

Гледа за пола и каза, че е на 90% сигурна. Ще видим пак следващия път.

Направи ми впечатлние, че и преди и сега кръвното ми е като заковано на 110/70. И според тхния кантар съм качила цееееели 200  гр от началото на брeмеността Crazy

# 92
Майра, много се радвам че всичко при теб е ОК. Ама спри се вече с тия грамове....то бива да качиш 10, 20 гр. айде 50, но 200 - ще те впишем при затлъстелите мами  Laughing

# 93
Майра, много се радвам че всичко при теб е ОК. Ама спри се вече с тия грамове....то бива да качиш 10, 20 гр. айде 50, но 200 - ще те впишем при затлъстелите мами  Laughing

Joy  Joy  Joy

15 г.с + 6 дена съм днес, мисля че напълно съм си залужила 200те грама пък Crossing Arms

# 94
Здравейте,
как сте сладурки? Майра радвам се, че всичко е наред. Дано да нямаш никакви смущения от тук нататък.
Ние днес се записахме на женска консултация. Избрахме си много готин доктор, много отзивчив и приказлив. Малко се притеснявах, защото знаете как е в ДКЦ-тата, но ние май случихме на човек.
Та така.
Abloy   ние сме на ремонтна фаза, обаче само въре за сега. Дограми и балкони ще правим на пролет.
Тъкмо вчера дойде майстора, който ще ни прави ремона на банята и тъкмо като приключи той, ще започваме да правим и спалнята. Така живот и здраве в началото на февруари ще се радваме на много новости в дома.
Мария страхотно коремче си имаш. Аз май започвам да се комплексирам, въпреки че съм си трътла, немога да се похваля с такова голямо коремче. А така си го искам вече...
Марселито и аз сънувам щуротий, само че нямат любовен характер. Нещо мераците са ми на кръглата нула в това отношение.
Целувки на всички. До после.

# 95
Марселито, паднах от смях с твоите сънища Mr. Green
Ивона, мисля че не е добра идея да са разделени лентичките на различни редове, защото подписа става висок, има някави допустими размери, но не ги знам. Да не минат да ти го забършат без предупреждение, защото и това се случва.
Аз днес бях на зъболекар, защото вече не можех да трая болката. Даже реших, че не е мъдрец, ами имам кариес в последния зъб. Но се оказа, че си е баш от мъдреца Confused И нищо не може да се направи. А и да можеше - това означава операция, по-добре да си тегля ножа, не е за мен тая работа.
Лошото е, че сега не може и да му се правят снимки. В бързината едно малко кариесче ми оправи. Имам кофти зъби и докато бях бременна с Пепи и после кърменето си изкарах на зъболекарския стол. Дано и сега не е така. Аз почти не ям млечни продукти, а организма според зъболекаря си тегли калций от зъбите. Скара ми се много, каза всеки ден да ям по едно кисело мляко, да наблегна на млечните продукти като цяло. А аз хич не обичам, особено пък прясно мляко. Като си тръгнах се отбих в магазина и напълних една торба с активии и други плодови млека Crazy

# 96
Здравейте, бъдещи мамчета, относно сънищата - еми то все някъде трябва да избие това въздържание покрай бебока  Laughing Една приятелка ми изпрати наскоро следната статия http://razkazi.tialoto.bg/article.php?id=5887 Дано да ви развесели

# 97
  • София
Дуци, и аз хич не съм по млечните изделия. Само кисело мляко мога да ям и си хапвам всеки ден.
За еротичните сънища не ми говорете. Нали уж не правим секс заради оргазмите, ами то аз и без секс си ги получавам от сънища Embarassed Май ще се опитам да се върна към половия живот. С тези хормони си имам много нужда от него Heart Eyes
А за ремонтите, и ние се чудим откъде да започнем напролет - миялна ли да си купим първо, балкона ли да си остъклим или едни мухали да измажем. Rolling Eyes

# 98
Първо миялната...хихих, че ще ни се полягва повечко. Laughing newsm10

# 99
  • София
Здравейте пак,
видях че съм добавена в списъка с термините, но има правописна грешка Sad
Моля поправете "бременност".
Съжалявам че съм такъв педант, но тези неща ми бъркат направо в очите  Blush

# 100
Мухълът трябва първо според мен, Пумичка Peace

Ох, току що получих зверско сърцебиене, чак дъха ми спря Rolling Eyes

# 101
Пумичка и за всички, които се оплакваха от мухъл и влага - заемете се сериозно първо там. Да не ви плаша - но една мама от немската тема има сериозни здравословни проблеми с детето си заради постоянна влага в къщата Sad

Дуци, вземи си Калции на таблетки щом не ядеш много млечни. Ако го понасяш де..аз като кърмих си бях взела, че спрях прясното мляко и ужасно ме боляха колената. Ама ми беше гадно и май изпих само 2-3 таблетки Confused

# 102
Здравейте, момичета, аз се включих в предишната тема, но нямах нет известно време и вие сте успели да я изпишете  Grinning Само че там ме имаше в списъка, защо сега ме няма  Sad ???

Аз също  имам болки, обаче не мога да разбера дали са контракции? Може ли да ми обясните как точно ги чувствате вие?

# 103
Марински незнам какво се е получило ,че да изчезнеш от списака,но вече си вътре!Добавих те!
Колкото до болките и аз ги имам отврими на врими,но особенно вечер!Ами как да ги опиша,не е втвърдяване на корема ами по-скоро като някаква тежест!

# 104
привет мамчета
излязоха ми изследванията от вчера всичко е в границите и най-накрая си разбрах кръвната група А+, а мъжа ми е Б- и разбрах че в този случай няма опасновт за бебчо
успешен и спокоен ден на всички ви

Общи условия

Активация на акаунт