Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са мненията за курсовете за бременни?
Какви са мненията за витамините за бременни и какви са препоръчителните витамини за бременни жени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са мненията за курсовете за бременни?
-
Какви са мненията за витамините за бременни и какви са препоръчителните витамини за бременни жени?
Мненията за витамините за бременни са различни. Някои хора смятат, че те помагат, като подобряват апетита и имат положителен ефект върху здравето на майката и бебето, докато други не са сигурни дали те наистина са необходими или ефективни. Някои дори съобщават за нежелани ефекти като наддаване на тегло. Една майка споделя, че нейният лекар й е предписал витамини Top Lever, които съдържат витамини B, C и E. Тя ги приема в продължение на 30 дни и след това се консултира с лекар за продължаващия прием.
-
Какви са мненията за лекциите за бременни?
-
Какви са мненията за посещенията при лекар?
! Леко бременеене!
!
. Ние мислим ремонта да го започнем през април, че сега е доста студено. Мислехме в началото да е козметичен ремонт, но се очертава пластична операция
. Нали се сещате какво се случва, когато започнете да подменяте дограмата
Добре, че поне накрая имах доста дълъг ултразвук и успях да се порадвам на бебчо
Вече е цели 16 см. Всичко му е наред, расте, мърда си вътре. Каза, че за усещанията било рано
Някои жени усещали 2 седмици по-рано, ама при мен пак било рано ... Имам пак 2 снимки - ще ги кача следобяда от вкъщи.

Само че там ме имаше в списъка, защо сега ме няма