"Красиви мами тук сме се събрали, с ЮЛСКИ бебчета забременяли"

• 15 792
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Весито, и аз съм на плажна вълна  grinning039 Отдавна съм си харесала един бански тип рокличка http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?db_sess=2b4250e0 … p;ss_shop=bb&. Много са ми сладки.

Гледам, че някои мацки се дърпат да кажат момченце ли е или момиченце. Аз пък ви гарантирам, че като разбера, веднага ще разтръбя  Mr. Green Само веднъж да ми кажат.

Между другото струва ми се, че коремът ми расте като гъба. И има особена форма - издаден е под пъпа, не изглежда като угоен корем, ами си е направо бременен. Иначе не ям повече от обикновено, хем гледам да еразнообразно и все полезни работи да са  Grinning

Какво стана с бургаската среща? Нямам нищо против да е на пицария, но не се сещам коя. На мястото на Гранд Италия какво има сега, пак пицария ли? Кафетата наистина са доста задимени, но и ресторантите са по същия начин. Оттърване няма.

Вижте дрго какво съм си харесала:http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?db_sess=2b4250e0 … p;ss_shop=bb&

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 16:39 от Patishonka

# 121
Патишонка, отваря ми се началната страница на сайта, не виждам бански. А ти не си ли в София, така ти пише в профила newsm78

Ивона, разбрах какво пита. Мен са ме чистили, като пишех активно в клюкарника. Други също, имаше разни възмутени теми и постинги Peace

# 122
Варненски бременлийки,къде ходите на ЖК.Аз,чак днес се светнах,че направленеито ми важи до 20.01 и се записах  при д-рСимеонова в "Олимед"-защото ми е близо до офиса hahahaСлед толкова много избиране да се набутам накрая при лекарка за която нищо не знам...Само защото ми е близо...Много съм тъпа.. BlushМакар че не знам,може и да е добра.

# 123
Хм, вярно. Нещо не ми дава различни адреси на отделните продукти. Жалко....

От Бургас съм си, Дуци. Все забравям да си променя профила. Но в София ще раждам живот и здраве, за това има зрънце истина Wink

Я пак да пробвам http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/produkte/BB06_805gr.jpg
http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/produkte/BB03_084gr.jpg

Брей, голям съм хакер!  hahaha

# 124
Здравейте момичета И добре дошли на новите мами!  bouquet
На мен тази нощ за първи път ми беше нещо некомфортно да спя по корем!До сега си ми беше добре ,защото това ми е любима поза но явно вече трябва да се отказвам! Rolling Eyes
Пък за секса да си призная правим си го почти редовно и всеки път си получавам оргазъм Embarassed!Ама така се чуствам много по спокойна !Сваля ми напрежението и се чуствам заредена с  положителна енергия!И досега не съм усетила някакво лошо влияние върху матката ми(в смисъл контракции или болки)Но това не ми пречи да имам и разни ерот.сънища!Но по често сънувам кошмари!
И аз водя неимоверна борба с мухъла #2gunfire въпреки че живея в апартамент с изолация!Просто във входа съседите са ужасно неразбрани #Cussing out не искат да дават пари за ремонт и вече трета година ни тече тавана!Ама като казвам тече значи буквално тече!Сложила съм една тава и всяка вечер трябва да я изсипвам ,защото се пълни!Ужасна работа!Дано да спират тия снеговалежи,защото положенито става нетърпимо!

# 125
Ето обещаните снимки от мен.

бебче

пръстчета

Втората май е станала малко размазана, ама не ми се снима пак сега Whistling

Патишонка, от това второто май има смисъл само ако бебето спи при вас - един вид да е защитено? Ако си е в легло, обиколниците или там както се казва това чудо на български вършат същата работа Thinking

# 126
Супер Heart Eyes, искам и аааааз Hug След две седмици сме чак.

# 127
Майра, смятам да го държа при нас, но малко ме е страх да не  вземем да го смачкаме. За това ми се струва добър вариант.

# 128
Майра, снимките са чудесни  Hug направо се разтапям  Heart Eyes
Чудесни снимки, направо супер
Колко см е бебчето ти вече?
Аз съм на преглед в началото на феврури, обаче се чудя дали да отида другата седмица на цастно за втората ФМ. Първата беше ок, обаче се чудя сега дали да ходя пак  newsm78 ....... Вие как мислите?

# 129
Писали, писали, половин тема изписали  #2gunfire Joy Едва смогнах да ви чета.

Добре дошли на новите попълнения първо. Лека бременност ви пожелавам на всички.

Бях на фризьор, с нова коса съм. После на лекар, здрава съм, бронхита е отлетял отдавна (пу-пу!). После се шматках по магазините, ядох KFC само преди час и сега пак съм гладна  baby_neutral

И аз не съм качила килограми, коремче имам едно такова дребно, но си го развявам достойно.

Майра, бебчето ти има много сладко тумбаче  Simple Smile

Отивам да ям  eat

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 18:37 от Pearl

# 130
  • Варна
Варненски бременлийки,къде ходите на ЖК.Аз,чак днес се светнах,че направленеито ми важи до 20.01 и се записах  при д-рСимеонова в "Олимед"-защото ми е близо до офиса hahahaСлед толкова много избиране да се набутам накрая при лекарка за която нищо не знам...Само защото ми е близо...Много съм тъпа.. BlushМакар че не знам,може и да е добра.

Aз ходя в клиника Надежда на частни консултации. Така прецених. Иначе ти смъкват кожата 25 лв на консултация и 120 лв до сега за изследвания съм дала.. Лекарката ми е Д-р Надя Дюлгерова. Безкрайно е мила и любезна. Компетентна е достатъчно ми се струва. Имаше на регистратура 37 бременни записани за сряда - когато провежда консултациите.После за раждането - нямам и представа. Тя не изражда. Но в тази клиника - тя е нейна , мисля че приемат д-р Скочев и д-р Попова.Предполагам и съм чувала , че препоръчва тяхните екипи...Но живот и здраве има време. Crazy

# 131
Pearl, имаш много сладко малко бебче, супер готини снимки пускате от отдеве, направо ми иде да отида още утре и да си видя и аз моя бебок. Последно го видях на 20 декември, представяте ли си колко ще е порастнал от тогава до сега  Hug

# 132
Здравейте, мамчета! Мерси за добавянето  Hug

Като ви слушам как качвате, почвам да се притеснявам. Аз преди да забременея отказах цигарите и качих 3кг. Сега съм качила само 0.5кг.  направо ме е Embarassed , че е толкова малко и ми е жал за бебчо. Ама все се надявам да наваксам по-късно.

Обаче, вчера изпаднах в див ужас - открих стрия!!!  Cry

# 133
Аз ходя в Майчин дом на ЖК при д-р Георгиева. Засега съм доволна, много са любезни, въпреки , че съм чувала много противоречиви отзиви за клиниката.За конкретната докторка  не съм чувала нищо, но към нея ме насочи доц. Маркова, на която имам доверие. Но съм забелязала, че ако се водя по отзиви ,те винаги са противоречиви и съм решила да я карам на собствени впечатления, пък и най прехвалените се дънят понякога.
Искам да питам има ли някой мнение за амниоцентеза /мисля че така се пише/. На мен ми я препоръчват заради възрастта ми, но съм чувала, че има рискове и се чудя, пък и не знам във Варна дали имат опит в това изследване.
Благодаря за  това, че съм вписана, а синият бански е страхотен.

# 134
Майра, снимките са чудесни  Hug направо се разтапям  Heart Eyes
Чудесни снимки, направо супер
Колко см е бебчето ти вече?
Аз съм на преглед в началото на феврури, обаче се чудя дали да отида другата седмица на цастно за втората ФМ. Първата беше ок, обаче се чудя сега дали да ходя пак  newsm78 ....... Вие как мислите?

16см, по-нагоре бях писала.

За ФМ е доста рано според мен - тук се препоръчва чак към 20-23 г.с.

Като ви слушам как качвате, почвам да се притеснявам. Аз преди да забременея отказах цигарите и качих 3кг. Сега съм качила само 0.5кг.  направо ме е Embarassed , че е толкова малко и ми е жал за бебчо.
Бебето е още нищожни грамове и това, че не си качила нищо досега не значи нищо! Не си го ощетила по никакъв начин. Освен ако не гладуваш съзнателно. Но то каквото му трябва така или иначе ще си го вземе оттеб...

Общи условия

Активация на акаунт