От местопрестъплението...

• 54 282
  • 684
  •   1
Отговори
# 345
  • Разпиляна във въображението
Сезона който дават по нова е осми поред , а сега в торентите се качва девети , ако го сваляш редовно би трябвало да си го гледала  Peace

Не, сериала не го следя чрез интернет. Като свършат сериите по Нова ще знам да си изтегля девети сезон.

# 346
  • Бургас
Да и аз мисля, че го повтарят.  Peace

# 347
  • София
Има и буквички на 10-ти епизод, в коментарите са, който ги чака Wink

# 348
Супер  Party Ще гледам довечера  Grinning

# 349
Много ми стана мъчно, че Грисъм наистина си тръгна.  Cry
Хареса ми поне това, че се събра със Сара.  Blush

# 350
  • София
Да, наистина беше трогателна серията....
Но поне нали обещавах, че чат-пат ще се явява за някой специален случай като гост така да се каже....
Дано...

# 351
Значи все пак се очертава заместник на Грисъм-Лорънс Фишбърн Grinning

# 352
  • София
Не, няма да е заместник...както се каза ще почне от най-ниското ниво така да се каже....
Просто е нова персона във филма....

# 353
Да, имам предвид, ново лице в сериала, не точно заместник Peace

# 354
Не, няма да е заместник...както се каза ще почне от най-ниското ниво така да се каже....
Просто е нова персона във филма....

Аз никъде не чух, че ще започва от най - ниското ниво. Обясниха му, че е ниско заплащането, но все пак не съм сигурна. Това, което исках да кажа, е че може би наистина ще му е нещо като заместник, тъй като Екли става зам. шериф и вече няма да може да е супервайзър на екипа. Може да сложат Катрин там и докторчето все пак да почне като заместник на Грисъм...  newsm78

# 355
  • София
Аз никъде не чух, че ще започва от най - ниското ниво. Обясниха му, че е ниско заплащането, но все пак не съм сигурна. Това, което исках да кажа, е че може би наистина ще му е нещо като заместник, тъй като Екли става зам. шериф и вече няма да може да е супервайзър на екипа. Може да сложат Катрин там и докторчето все пак да почне като заместник на Грисъм...  newsm78
kafe, точно когато Грисъм обясняваше на Лорънс Фишбърн за ниското заплащане спомена и за вакантното място - че е за стартова позиция  Peace
И аз останах с впечатление, че Катрин ще стане шеф на екипа и заместник на Грисъм. Много е лошо, че убиха Уорик и Грисъм напуска, но мисля, че ще продължа да бъда верен фен на сериала  Sunglasses

# 356
И аз ще продължа да съм верен фен на сериала (и игрите им  Mr. Green), и даже с нетърпение чакам новата серия, за да видя какво са измислили без най - силните си персонажи.   Peace

# 357
Ами това е серията от вчера, по точно от четвъртък вечерта, ако някой я е изпуснал  Peace

CSI s09ep11

# 358
Харесва ми началната непохватност на професора, с цялата нервност, присъща на "новаците". И закачката с Ходжис и финалната сцена с тренинга за взимане на отпечатъци...
Придават му реалистичност, иначе ще изглежда изкуствено на фона на познатата ни перфектност на Грисъм.

Катрин май беше със същия ранг като Грисъм, така че Ник ще бъде следващия повишен.

# 359
Ами това е серията от вчера, по точно от четвъртък вечерта, ако някой я е изпуснал  Peace

CSI s09ep11

Тенк юююю!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт