От местопрестъплението...

• 54 273
  • 684
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Даже и превод си има Simple Smile))

Мерси за линкчето...бях се отнсла Simple Smile ще си имам за гледане днес Simple Smile

# 361
Даже и превод си има Simple Smile))

Мерси за линкчето...бях се отнсла Simple Smile ще си имам за гледане днес Simple Smile

Превод??  newsm78

# 362
  • София
субтитри де....
в коментарите са .

# 363
  • София
В коментарите на замунда са пуснали линк към английските субтитри, обаче български не намерих нито в DMCA-removal-from-Google, нито при юнаците.
Angel_Dust, сподели откъде се сдоби с превода /ако е на бг/, моля те  Hug
Писали сме едновременно почти... Ех, ще чакам да пуснат българските.

# 364
  • София
еее, аз значи съм избързала с радостта...мислих, че са БГ субс Simple Smile))
е и аз тогава ще чакам още...днес ще се забавлявам с Хаус тогава Simple Smile))

# 365
  • София
Привет момичета!
Пуснаха буквичките за последния епизод, заповядайте!

# 366
Прегледах го само на бързо последния епизод, защото сега нямам време да го изгледам, но видях как свърши...
Мамка му... Уорик.... умря....  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Как ще го гледам довечера не знам....  Cry

Наистина е ужасно гадно как умря Уорик.Дано наистина някак си да възкръстне Cry Мисля,че 9 сезон няма да е толкова интересен беше много глупаво,че свтршва така.Ако не може повече да играе по някакви негови обстоятелства поне да не го убиват ами и той така да се оттегли като Сара.Беше ужасно няколко пъти плаках Cry Cry Ако някой знае да ми каже дали наистина умира,но е много вероятно защото го убиват с няколко изтрела във врата Cry Cry

# 367
  • UK
Има още излезли епизоди със субтитри и всичко останало, изтегли си ги и гледай, иначе умира, да, разкараха го, защото го хванаха с наркотици, а винаги когато някой актьор се изложи с неща от типа на каране пил, наркотици или превишена скорост, ги уволняват. Продуцентите бързат да се освободят от скандалните актьори.

# 368
Мдааа, за съжаление не възкръсна...
Кога ще има нов епизод, някой знае ли?

EDIT: Я, то имало Blush  http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=157120&hit=1

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 23:55 от AraBesqUe

# 369
Момичета помогнете ми с малко инфо  Praynig От кой сезон на "От местопрестъплението Маями" е серията в която застрелват Хорейшио. Предполагам е била последната серия от сезона , но кой newsm78 ...дали 6-ти ? Благодаря ви предварително

# 370
Да, 6-ти, 21 епизод  Simple Smile

# 371
Aз харесвам само Лас Вегас. Маями ми е някак нетипичен филм...

# 372
# 373
Aз харесвам само Лас Вегас. Маями ми е някак нетипичен филм...

Ааааа, и Ню Йорк е добър, но и на мен Маями ми е някакси ... сладникав ли, що ли... но не ми допада

# 374
  • гр.София
 Ех, и Хорейшио го убиха Sad, а аз само слушах с едно ухо и всъщност не разбрах,кой и защо.
 Гледам само по Нова тв.
 Сега ще търся по линковете които сте дали да го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт