От местопрестъплението...

• 54 301
  • 684
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не, за 8 сезон 17 серия става въпрос.

# 166
  • на пясъка при черупките от миди
ама то има 17 серии???????????
е тук вече съм в шах, значи аз съм успяла смао част от сериите да
изтегля, до 11 и се чудих защо са толкова малко.
Ауууу как съм изтървала. Ще ги потърся..
Благодаря ти Angel_Dust

Но това ме натъжава, защото явно що всеки започва с умиране,
напускане заради проблеми и тн, явно няма да снимат повече....  Confused

# 167
  • София
Ами май ще има още един сезон.
Този приключва с въпросната 17 серия....

# 168
  • на пясъка при черупките от миди
мдам, изтеглих ги и останалите и сега докато не ги изгледам
няма да стана от дивана  Mr. Green

# 169
  • София
Оооо, то даже и субс са излязли и за 17 епизод Simple Smile)))

http://mitq.awardspace.com/downloads.html тук има , който предпочита да гледа с превод

# 170
Kaзвайте какво ще правим с лейтенант Кейн??!!! Малко в повече ме дойде да го гледам как лежи на мокрия асвалт в предсмътни конвулсии.. Искам да оживее, не могат да го убият просто ей така, нали е само уловка за следващия сезон  Rolling Eyes Cry

# 171
Kaзвайте какво ще правим с лейтенант Кейн??!!! Малко в повече ме дойде да го гледам как лежи на мокрия асвалт в предсмътни конвулсии.. Искам да оживее, не могат да го убият просто ей така, нали е само уловка за следващия сезон  Rolling Eyes Cry

Не го гледам, но ето малко инфо  Simple Smile
Цитат
The news and rumors are flying about on Horatio, and what is going to happen to him. David Caruso quickly gave us a little relief in his video “interview”. So, we at least know that he’s doing this to go after Saris. The mechanism of his plan is definitely not apparent yet, though. Ryan and Julia may have both helped Horatio execute his execution.

Writer Corey Miller told TV Guide that “Ryan Wolfe may be playing both sides.” This isn’t incredibly clear. That implies that he’s helping Horatio and helping the “bad guys”, or, rather, that he’s just helping himself by making both sides think that he’s helping just them. It could very easily mean, though, that he “helped” the bad guys “kill” Horatio, but he’s really doing it to help Horatio look dead. Ryan has been down the dark side before, but Horatio helped him get his job back. So, this may be part of his enduring gratitude to Horatio.

И споменатото по-горе "интервю"  Simple Smile
http://www.cbs.com/thunder/player/thunder.php?pid=Y_vIhA7rinLDz2 … tbxueHDY1Wo9_yE_l

Никой няма да умира, спокойно  Simple Smile

# 172
Кейси, Господ здраве да ти дава  Heart Eyes

# 173
  • Разпиляна във въображението
С риск да ме оплювате ще си кажа, че никак, ама никак не харесвам Хорейшо. Във всичките си кадри е в една и съща стойка и гледа по един и същи начин- леко разграчен, на една страна застанал, ръцете му са или на кръста или си държи очилата, които ту маха ту слага, като си е навел главата надолу и погледа му се движи отдолу нагоре. Много ме дразни този човек. В сравнение с другите "шефове" от другите сериали той не го гледам много много да събира и изследва улики. Затова пък е винаги безгрешен  Shocked - много се смеем вкъщи с него. Но Грисъм ми е любимец, както и целия негов екип. Wink Все пак дано да е жив де Praynig

# 174
На външен вид на първо място поставям шефа от NY. Обаче, Хорейшио .... и аз в началото трудно го възприех. Не разбирах какво намират в него, изненадващо за мен се оказа, че е любимец на много жени. Ноооо, в един момент нещо в мен се обърна - от него лъха непознато за мен мъжкарство.

# 175
  • София
хахахха, ех тоз Хорейшио...и аз не го харесвам и целия им екип, за това и не ги гледам.....че и Ню Йорк не мога да се насиля да гледам....някак след Вегас, не ми пасват други хора за този филм - за мен са най-готиния екип, като цяло, просто много мой тип хора  Wink

# 176
  • UK
Аз от Ню Йорк харесвам само Кармин Джовинадзо, не се сещам как се казваше, русолявия с очилата. А младата мадама мнооого ме дразни, много ми е смотана, някаква. От екипа на Хорейшио няма някой който да харесвам особено или да не харесвам, освен Калей Дюкейн, ама нея по друг повод, а любимеца ми от на Грисъм (освен самия Грисъм) е Ерик Шманда, сега не му се сещам името. Онзи, с лабораторията. Simple Smile

# 177
  • София
Това Грег ли е??? Ако да - сладурче е ....но там наистина всички са ми симпатични Simple Smile))

# 178
  • UK
А, да, Грег. Simple Smile

# 179
И аз заради Хорейшио не гледам Маями, муден ми е като образ. А и самия Карузо не ми е симпатичен. Гари Синийз трудно го възприемах в началото, заради ролята му в "Откуп".

Общи условия

Активация на акаунт