Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 885
  • 347
  •   1
Отговори
# 90
Ами такава ни била съдбата за съжаление.

# 91
Мъчно ми е много ,знам че трябва да съм силна ,но днес немога ,днес искам да съм слаба.Сцените от преди година постоянно се въртят в главата ми,картина след картина всичко като един лош филм ,но не е това е моят живот Cry Сякъш беше вчера осещъм болката толкова силно ,спомням си как лежа в болничното легло обляна в сълзи и колко празна се чувствам , а вън фоерверките.................................................
Аз съм вярваща момичета католичка съм и вярвам в Господ , но има дни когато започвам да се съмнявам че Го има ,защото не мога да си обясня защо дава деца на хора които после ги изоставят в кофи за боклук ,а на хора като нас които ще ги обичаме безкрайно НЕ
Тези съмнения ме плашат не искам да загубя вярата си защото тогава ще загубя всичко.

Мъчно ми е ,много ми е мъчно на този ден преди година аз родих малката си дъщеричка а тя си отиде на другия ден,мъчно ми е че неможах да се сбогувам с нея защото бях слаба и нямах сила да я погледна ,но я сънувам и тя е толкова красива.......

# 92
helenapeeva,миличка прегръщам  те най силно и споделям мъката ти. Може би знаеш вече ,че и аз преминах през същия ад .Не се самоизмъчвай ,утеши се с думите ,че ангелчетата ни са на по добро място и всяка тяхна болка е изчезнала  .Защото ако бяха останали тук на земятя с нас ,щеше да страдат .Поне с моето бе така .То почина в много много големи мъки . Бореше се за живота си голям човек ,а бе само на 5 дни .Ние майките не искаме децата ни да страдат ,не искаме Бог да ни ги взема дори ,затова нека се помолим да ни дари със здрава рожба и не ни наказва повече .

# 93
 helenapeeva,  Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose, МАЛКА ЗВЕЗДИЧКЕ.
Вече все по-трудно намирам правилните думи.
Единственото, което мога издавам, са крясъци. За тях подходящ емотикон няма.

# 94
Helenapeeva  Hug
 Flowers Rose за малкото ангелче...
Думите наистина не помагат в такива моменти, но днес можеш да се отдадеш на мъката си. Както много от момичета са казвали: болката не отминава, само се научаваме да живеем с нея. Не губи вярата си, защото знам, че тази болка ще те направи най-добрата майка и много скоро някое малко създание ще се нуждае от твоите грижи и любов, от твоята сила, от твоята вяра...
 Hug

# 95
  • Варна
Helenapeeva  Hug

Мъчно ми е за теб и за дъщеричката ти... Поплачи си, дано мъката поне малко се излее извън теб!

Господ, ... "неведоми са пътищата Божии", нещо е дал, нащо е взел, можеш ли разбра един толкова голям замисъл?

Прегръщам те и плача с теб.

# 96
  • София
От една седмица не си намирам място - първо репортажите за дечицата от Могилино, после за нахапаното детенце от кучета на нашата съфорумка, след това момченцето блъснато от джипа и за капак беше това с изгорелите хора... Телата са намерени до заключените врати Cry Не мога даже и да си представя какво са изпитвали тези хора в последните си мигове. Cry Толкова е чудовищно, че главата не ми го побира. Sad Искам толкова неща да променя, а не е във моите възможности. Всичко в тази държава е мръсно и отвратително. ВСИЧКО! И в буквалния и в преносния смисъл. На Задушница като ходих на гробищата се отвратих още повече, такава сивота и прахоляк навсякъде. Cry Пълно с кучета, които разнасяха храна, мръсотия на всякъде, нещастни клошари, които похапваха от оставеното... Просто нямам думи...  Cry

helenapeeva, миличка Hug За твоето момиченце Flowers Rose Flowers Rose Да му е светло на душичката! Praynig Поклон пред паметта на всички починали! Praynig

# 97
helenapeeva, Hug Hug Hug
 Толкова много искам в най-скоро време да носиш под сърцето си едно малко същество, което да ти върне вярата и да направи мъката ти поне малко по-поносима... Hug Hug Hug

За малката принцеса Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 98
Ели, миличка,  Hug Несправедливо е, да... И всичко това ни кара да се съмняваме, че има Господ... Казват по този начин изпитвал вярата ни... Много е жестоко!
Мъчно ми е за теб, защото си едно страхотно лъчезарно момиче и заслужаваш да бъдеш щастлива. Защото знам, че ще бъдеш невероятна майка... И затова вярвам, че ще гушнеш своята принцеса след време. Винаги ще тъжиш по загубеното си момиченце, това няма да се промени. Винаги ще се връщаш в онази болнична стая, в онова родилно отделение, в онази гадна болница... И моите мисли понякога без да искам все са там  Sad Но не се предавай, не спирай да вярваш!
Поплачи си...  Hug
Нека е светло на мъничката душичка  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

На 1ви беше Задушница... Виктория празнуваше своя първи рожден ден... А аз си мислех дали братчето и празнува горе на небето с другите ангелчета и с леля Жани  Cry Дали се радват с нас, дали въобще ни виждат... Толкова искам да знам, че са добре там горе... И толкова ми е мъчно, че празниците ни винаги са белязани и с тъга...

# 99

На 1ви беше Задушница... Виктория празнуваше своя първи рожден ден... А аз си мислех дали братчето и празнува горе на небето с другите ангелчета и с леля Жани  Cry Дали се радват с нас, дали въобще ни виждат... Толкова искам да знам, че са добре там горе... И толкова ми е мъчно, че празниците ни винаги са белязани и с тъга...

Разбира се, че празнуват  Hug Те са заедно и са добре и се грижат за нас  Peace И защото ни обичат, искат да виждат, че ние също сме добре, щастливи сме и продължаваме напред Heart Eyes

# 100

Разбира се, че празнуват Hug Те са заедно и са добре и се грижат за нас  Peace И защото ни обичат, искат да виждат, че ние също сме добре, щастливи сме и продължаваме напред Heart Eyes

bouquet
Ох, иска ми се и аз да съм така убедена! Уж вярвам, ама всъщност никой не знае какво е там горе и това ме терзае...

# 101
Благодаря за подкрепата мили момичета, наистина незнам какво бих правила ако го нямаше този форум и всички вас.[quote author=cher link=topic=257375.msg6710308#msg6710308 date=1204547821]

Разбира се, че празнуват Hug Те са заедно и са добре и се грижат за нас  Peace И защото ни обичат, искат да виждат, че ние също сме добре, щастливи сме и продължаваме напред Heart Eyes

bouquet
Ох, иска ми се и аз да съм така убедена! Уж вярвам, ама всъщност никой не знае какво е там горе и това ме терзае...
[/quote]

Наистина никой незнае.......... И аз не съм убедена няма как ,но ТРЯБВА да е така иначе нямаше да има смисъл всичко това ,тези малки душички заслужават щастие.

# 102
Хелена,   Hug, трябва да е така. Трябва да има Бог, трябва да има разумно обяснение, трябва да има място, на което те са щастливи... иначе е така безсмислено, така отчайващо безсмислено.  Sad

Може би в това всъщност се сътои изпитанието на вярата ни - да вярваме, бе за да имаме сигурно доказателство, че онова, в което вярваме наистина е факт. СТрашна е мисълта, че би могло да не е...

Прегръщам те, милинка! Hug

# 103
Днес разбрах, че детенцето което беше блъснато в петък и почина, е от градината на сина ми. Учителките плачат като говорят за него. Преди 2 години майката е загубила и съпруга си.
 Praynig за милата душичка.
 Hug за всички вас.

# 104
  • на дъното
 Flowers Rose Flowers Rose За всичките ангелчета, дано там където са няма болка

Общи условия

Активация на акаунт