Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 889
  • 347
  •   1
Отговори
# 105
Преди 2 години майката е загубила и съпруга си.
 Praynig за милата душичка.

Господ да дава сили на тази женица! Praynig Praynig Praynig

# 106
  • Варна
... защото всеки ден ми е мъчно!

# 107
Lilibon,и аз съм така .Всяка сутрин ставам и всяка вечер лягам с този спомен .Не знам как да го преодолея .

# 108
Светльо, на който преди време операцията му беше минала добре, никак не е добре.  Confused
Ели,  Hug Cry

# 109
Днес стават пет месеца , от загубата на моето бебе...............
Сега в ръцете ми трябваше да има бебе на два месеца...........
А те са празни...................

Поклон пред паметта на нашите ангелчета   bouquet

# 110
Хриси , съчувствам ти най искренно .   Моите ръце също са празни , но така е пожелал Бог .  Трябва да вярваме ,че нашите малки ангелчета са на добро място ,че им е олекнало от болките които са търпели през краткия си живот . Много сили занапред и дано Господ ни напълни ръцете някой ден със здрави дечица . Дано.

# 111
Светльо си отиде  newsm45
Още не мога да повярвам  Cry Защо, защо, защо??????? Кой може да отговори на този въпрос????

Хриси, бебчето ти ще си има вече батко, който да се грижи за него  Hug

Но искам вече да спре това. Не искам повече такива новини. НЕ ИСКААААМММММММ!!!!!!!!!!!!!!  Praynig Praynig Praynig

# 112
Горкото момче  Cry
А имаше толкова надежда............
Нека почива в мир............
Моите съболезноваяния на родителите , боли..........
Много ми стана мъчно..........

# 113
Защо Господи отнемаш децата ни?Моите съболезнования на всички близки на момченцето .

# 114
  • София
Хриси,  Hug
За твоето ангелче и Светльо  Flowers Rose Flowers Rose
 Cry

# 115
  • Варна
Хриси, детето не е в ръцете ти, но поне е в сърцето. А там е най-уютно и топло.

Скърбя за Светльо. Милото дете... толкова мъка изживя. Горките му родители!

# 116
  • The new Earth
Защо Господи отнемаш децата ни?...

И аз това се питам всеки ден!Хиляди "защо"...
И всеки ден е болка!
Светльо отиде при нашите слънчица!
Мир на душицата ти,детенце!

# 117
Отново починало бебе в Бургаската болница . Питам се докога? Днес разбрах ,че на  едно  момиче което познавам не ми е близка, но това няма значение   и е починало бебето при раждането . За нея това е втора загуба на живородено дете. Първото  се беше родило със сърдечен проблем . После роди втори път . Слава Богу детенцете е живо и здраво и сега отново  трагедия  .Незная подробности около това раждане  ,но зная много добре немърливостта на Бургаските доктори и настръхвам  . Все повече се замислям дали да опитам отново .Горката женица  .

# 118
Все повече се замислям дали да опитам отново .Горката женица  .

Мила Рени сигурно с всички ни е така тази мисъл минава през главата ми всеки ден.Особенно сега когато сме решили да опитаме отново всеки ден "АМИ АКО........." Как ще се справя ?Ще го преживея ли ? Незнам дали съм готова ето мина година и аз още не съм........  , но разбирам ,че никога няма да бъда.И после си казвам Ще се боря  със страха , искам да бъда майка искам да имам детенце което да гушкам.Трябва да вярваме че ще се случи.
Живота наистина е жесток понякога ,но не трябва да се отказваме. Hug

# 119
Здравей helenapeeva,наистина че никога няма да бъдем готови . Това е травма за цял живот. Колкото и да се опитвам да мисля за нещо по -добро  просто не става,  всичко това през което преминах ми се върти в  главата .Страха ме е обзел напълно още повече ,че отново чета и слушам за нови и нови случаи.

Общи условия

Активация на акаунт