Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 907
  • 347
  •   1
Отговори
# 210
Нели,  newsm17 Flowers Rose Flowers Rose
 Cry

# 211
благодаря ви момичета, знам че всичко което казвате е така, но има моменти в които ми е адски тежко  smile3518както и на вас предполагам. Не искам да занимавам близките си с моите мисли и чувства, а и знам че вие ще ме разберете най-добре. Прегръщам ви  Hug

Flowers Rose- За Нели 

# 212
И аз не говоря с близките си по този повод  .Вие сте най- добрите отдушници  .Благодаря Ви!

# 213
  • София, "Младост 3"
И аз не говоря с близките си по този повод .Вие сте най- добрите отдушници .Благодаря Ви!
аз поне..а. и много хора често изживяват най-спокойно болката си далече то близките си
не се налага да си силен, не се налага да скриеш колко си се побъркал от мъка, не се налага да лъжеш, че ти минава...не се налага в този момент да виждаш и тяхната болка
с близки приятели, но не роднини човек е по-спокоен - знае че му съчувстват, бе за го товарят с надежди да се оправи скоро, знае, че те и да му съчувстват, все пак това не е болката на бабата по липсващото бебе...
поне аз така с мисля
а и едно е да си баба, друго е да си майка, трето е да си вуйчо или леля...пак боли, но все пак и малките нюанси са важни
споделящите...тук сме заедно...не минава, не се облекчава, но поне човек не е сам

БЛАГО, за Нели...и за вас
и аз считам, че колкото и да боли не бива да минава - това е нашата любов, тя ще ни гори по друг и труден начин, но все пак е любов...

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 11:00 от catnadeen

# 214
 Flowers Rose Flowers Rose за Цеци... думи нямам...
Искрица, благодаря ти, че сподели това стихотворение с нас.  Hug Така ме развълнува.....

# 215
16.04.2008
Изминаха 9 месеца без милата ми Вяра! Днес ми е тъжно! И ми е притеснено, а знам че не трябва, знам че трябва да гледам на пред! остава ми малко време преди да си имаме сестричка на ангелче! и все пак ми е тъжно!

# 216
meyz, ето виждаш ли пак ще е момиченце  Твоята Вяра ще се върне при теб  Знам колко е трудно но мисли само хубави неща  Flowers Rose
Rose  за Вяра.

# 217
meyz Hug Hug Hug
Вярвам, че мъничката принцеса ще осмисли по нов начин живота ти. Болката и мъката по изгубеното детенце никога няма да изчезнат, но все си мисля че ще дойде ден, в който ще бъдем възмездени за преживяното.  Praynig

# 218
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Вяра

meyz Hug

# 219
Мъчно ми е, защото днес щяхме да празнуваме рожден ден. Моята Александра щеше да е на 3 години. Flowers Rose

# 220
  • София, "Младост 3"
Мъчно ми е, защото днес щяхме да празнуваме рожден ден. Моята Александра щеше да е на 3 години. Flowers Rose
за малката Алекс, която сега празнува там където няма болка и тъга
Снежи, гуш и вярвам, че някой ден пак ще я гушнеш...само имай търпение до тогава бъди до колкото можеш силан и почакай.

# 221
  • на дъното
Snejana_G , blago_bl, meyz ,   Cry   Hug   
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  за вашите и всички останали ангелчета

# 222
Snejana_G, javascript:void(0);  .javascript:void(0);  javascript:void(0);за малката Алекс !

# 223
Снежи, извинявай сгреших . Исках да ти  дам една силна прегръдка , макар и виртуална   и розичка за Алекс  ,но нещо не се получи  .Нека и е светло на душичката  ,макар  и  далече от теб.

# 224
  • София
Snejana_G , blago_bl, meyz ,   Cry   Hug   
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  за вашите и всички останали ангелчета
http://www.youtube.com/watch?v=1A95V9P6OS4 за нашите ангелчета  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт