Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 912
  • 347
  •   1
Отговори
# 195
Искрице, нямам сили да го прочета!
Сърцето ми се разделя на 2!  Мъчно ми е за Вяра и съм щастлив за бебето което е в мен!
Мъчно ми е че не мога да намирам вече сили! А трябва

# 196
  • София, "Младост 3"
Искрице, нямам сили да го прочета!
Сърцето ми се разделя на 2!  Мъчно ми е за Вяра и съм щастлив за бебето което е в мен!
Мъчно ми е че не мога да намирам вече сили! А трябва
мила, щом ставаш всеки ден, щом намираш радост в новото си слънчице значи се справяш!
и намираш сили...само Господ и ти знаете колко ти струва, но намираш сили да продължиш напред...че и да помагаш на други и да искаш да го правиш ден подир ден....
мъката е вечна като нашия живот, но в нея се калява сърцето ни
кураж, мила, няма да е лесно но поне скоро ще гушкаш някой който ще носи частица от малката ВЯра в себе си...както сама често казваш пак ще имаш своята Вяра....

# 197
  • София
martin4e, Hug забравено е само за другите, за нас никога няма да е. Винаги ще бъде минало - незабравимо...
И аз вчера се опитвах на два пъти да не прочета стихотворението... Cry

# 198
  • The new Earth
Още едно детенце стана ангелче!Нима няма край всичко това?Защо Господ отнема децата ни?ЗАЩО??? Cry

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=263306.220

..... не знаех как да ви го кажа... не намирах нито сили, нито думи...
Преди малко, с последни силички и почти без глас, бабата на Цеци ми звънна, с тази страшна вест...  Cry Cry Cry
Не мога да се опомня, не мога да го повярвам, НЕ ИСКАМ да го повярвам...  smile3514 smile3514 smile3514
И защо бе Господи? Защо ни го отне?  newsm45 newsm45

Цеци, миличък наш приятел, Цеци... Мило момченце... В душите ни си, в сърцата си ни...  Hug
Мили съпричастни хора, ако тази вечер видите на небето една силно светеща звездичка, това е нашия Цеци... Помолете се за душичката му  Praynig, помолете се за близките му...  Praynig

На Петя, на Петър, на Ники казвам, че съм денонощно на тяхно разположение, за всичко... Искам да ги прегърна и да помълчим  Hug Hug Hug
Милите братчета са се видяли... за малко, но са се видяли... за последно... Някаква утеха е все пак... Цеци много е искал да види Ники... Е, благодаря ти Господи, че поне това им разреши... 

... спирам, че мъката ме задушава... newsm45

Цеци, прости ни миличък  Praynig и закриляй близките си! Амин!  Praynig

# 199
  • на дъното
 smile3518   Flowers Rose Flowers Rose

# 200
О,Боже....дай сили на родителите,от нищо не се нуждаят повече!Миличко детенце,бъди щастливо сред другите ангелчета!
Колко е страшна мъката...мама си отиде преди 2 седмици.Не мога да се примиря,не мога да се съвзема,душата ми ужасно кърви.И за майка боли страшно,мами,страшно.Липсва ми всяка секунда от всеки ден.Не знам как ще продължа,знаейки,че я няма,не знам.

# 201
  • София
Нечовешко е... Cry Cry Cry

# 202
 smile3518 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose   и  това докога........................

# 203
  • Mediterraneo
Сутринта научих за Цеци... Цял ден не мога да скрия сълзите от дъщеря си. Как да обясня на детенцето защо ми е тъжно?! Как да й обясня, че отдавна не откривам смисъла на цялото човешко съществуване...

# 204
 Flowers Rose за малките ангелчета
Днес моето малко бебче трябваше да стане на 2 месеца, а вместо това имам ангелче на 2 месеца. Много ми е мъчно, много.

# 205
много мька има в душите ни.понякога се чудя как не се задушаваме от нея.защото мили майчета мене направо ме души.не искам да повярвам,че непракьснато има дечица,които господ прибира преди да са поживяли тук при нас.плача сьс всяка една от вас.baioli  знам,че ти е ужасно тажко днес миличка.прегрьщам те.твоето ангелче е на едно спокойно и красиво място.довечера просто погледни нагоре кьм небето...то ще свети от там...заедно с моето.синьт ми всяка вечер гледа кьм небето и когато види звездичка и маха с рьчичка и й казва колко много я обича и я чака да се вьрне при нас.това ме разплаква и натьжава още повече,но на него му помага да е по-близо до нея.

# 206
Няма нищо по -лошо и коварно от това да загубиш  детето си .Плът от плътта ти  .Невинната душичка ,мъчно ми е  и за него и за родителите му.  Познавам болката и знам какво им е  в момента .Съболезнования за всички близки на Цвети . Нека му е светло на душичката .

# 207
baioly, миличка винаги ще ни боли  ,дори и когато си отиваме от този свят ще мислим за тях  .Но такава ни била съдбата.  Трябва да продължим напред, колкото и да ни боли . Аз лично всеки ден поплаквам за моето малко ангелче което днес щеше да бъде на 8 мес . Но и аз като теб - няма го и ме боли  боли  и боли .

# 208
baioly , никой не заслужава такава болка, а ние трябва да свикнем да живеем с нея през целия си живот, защото едва ли с времето ще забравим или ще започнем по-малко да тъжим за нашите ангелчета. Дано наистина са на едно по-добро място

# 209
... мина 1 година без НЕЛИ!!!

Времето не лекува ... а и не трябва

Общи условия

Активация на акаунт