Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за мазането по време на бременност?
Какво е мнението за цитонамазката по време на бременност?
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за мазането по време на бременност?
-
Какво е мнението за цитонамазката по време на бременност?
-
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност?
Упражненията на Кегел се препоръчват по време на бременност, тъй като помагат за поддържане на еластичността на влагалището и улесняват раждането. Те също така се считат за полезни след раждането, тъй като подпомагат възстановяването и подобряват сексуалния живот. Тези упражнения включват свиване и отпускане на мускулите на тазовото дъно, което ги прави лесни за изпълнение.
-
Какво е мнението за цитонамазката и нейните резултати?
-
Какво е мнението за плацентата и свързаните с нея проблеми?

Ако има и други от района, да казват от сега! Аз си търся дружки!

Искам момиченце но единствените имена ,които ми допадат са Елица и Мая, но и двете не мога да използвам...

И най-накрая се оказа, че в магазина до нас си харесахме точно каквито търсехме
Сега ще ги поръчаме и в понеделник ще идват майсторите да ни ги слагат. Дано мине всичко бързо, въпреки че аз няма много много да го усетя този ремонт. Ще се пренесем при баща ми докато мине цялата дандания, за да не дишам прахоляците.
Милото много се грижи за мен и сега докато подготвяме почвата (така да се каже) не ми дава да пипна почни нищо, за да не се натоварвам. Много си ме глези
Сега ще чакам и феталната на 31.01, когато се надявам да се потвърди пола 
. Ходих да дачам кръв и урина! И понеже съм си бъзла(ама направо умирам от страх като ми взимат кръв) вената на едната ръка не пусна и капка кръв
! И за моя зла участ и мъжа ми си имаше работа и не можа да дойде с мен за кораж!
Добре че имаше един календар на сладкарница Неделя в стаята и сестрата ми каза да се обърна и да дам другата ръка и да си мисля за тортичката, за да пусне кръв вената
. На някой може да му се вижда смешно , но добре че вената пусна достатъчно! 
.Направо съм потресена..... Що се отнася до марките аз съм чувала че Electrolux са много добри и исках да си купя печка , плот(с 2 котлона) и абсрбатор , но се оказа че печката няма долно печене, а от двойката котлони има но не със сензорни бутони, а от тези ставовремските
, които се въртят. Да не говорим че ще имам тоалетна с биде и съществува само един модел моноблок с вградено биде
, а магазините преливат със стока.