Аз днес мисля да се разходя с мъника малко,че хич не ми се седи вкъщи.
Честито за новите бебчета,а майките бързо да се възстановяват и да се връщат сред нас.
Мари много хубаво име сте избрали за бебка!
МИА радвам се ,че вече сте вкъщи.

Направо беше ужас, голям страх брах за детето си. Внимавайте, мами - много е упорит грипа тая година.
Пия сода за хляб - действа ми един час и пак ме подхващат. Чак повръщам от болка.
И така вече три вечери не съм спала. Дано момента дойде по скоро, че няма да имам сили за раждане.
и колко време преди самото раждане - тук да се произнесат мамите с опит, та да знаем и ние какво да очакваме! Хайде леко очакване и приятно бръмчене около бебоците на вече отчелите се

и много да ти помага с бебешора 
Да е здравичко и много спокойно 
. зърната ми се оказа, че не са достатъчно изразени, ама зърната на авент вършат чудесна работа.
Аз успявам да поспя по 1 час ей по това време, но само ако Маги се унесе, защото понякога мрънкоти. Иначе вечер яде последно в 9, после пауза за рев от колики, и още малко ядене към 10,30, след това се събужда към 2-3 часа, после към 6, и аз си доспивам до 7 и малко да изпратя Мони на ясла. Та горе-долу успявам да се наспя през нощта, и малко през деня. Но това е засега, незнам по-нататък дали няма да реши да яде по-начесто през нощта, или пък като почне да будува през деня.