Момичета, исках да ви питам колко време преди раждането става т.нар. "смъкване" на корема. Моят си е още високо, но се чудех кога да очаквам промяната.
На очакващите - още малко търпение и си почивайте 

. НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ЩЕ МЕ ИЗВИНИТЕ ЗА ТОВА , ЧЕ НЕ СЪМ МНОГО В ЧАС С ТЕМИТЕ КОИТО ДИСКУТИРАТЕ, НО ОБЕЩАВАМ ЩЕ НАВАКСАМ 

Като ми остане малко време гледам да поспивам. Искам само набързо да споделя нещо, което може да е от полза на някоя мама. Още в болницата имах кърма, но гърдите ми бяха станали твърди явно не можеха да ми се отпушат каналите и не ставаше нито с помпа нито на ръка да се изцедя. Помогна ми едно хомеопатично лекарство - BRIONIA 5CH по 5 гранули преди всяко кърмене. И пак разбира се топлене, цедене и задължително бебчо да сучи, което помага най-много. За два дни ми се отпушиха каналите и сега кърмата си тече, даже като засучи Виктор отначало май му идва много и не успява да преглътне та на моменти чак се дави!

И както съм си сама по цел ден,и както не спим по цяла нощ-нещо леко почвам да се сдухвам...Ама утре уж да ходим на гости и поне малко разнообразие да си направим.Вашите бебчета траят ли си в столчетата за кола?Мойто -мрънка...
суров- 

,за някакви си 25 лева те разкарват като маймуна!Човек да си няма работа с държавата...