АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 744
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Не успях да честитя именния ден на Наско,zатова с голямо zакъснение Честито да е много zдрав и да расте щастливо дете.
Елена82, Елвинг и Нана какво направихте вие Shocked,много големи деца,спомням си,че и Марио и той доста големичък беше. Да са ви живи и zдрави. Ние сме направо дребосъци 80см и 12кг.
Бамбоча честито ти zавършване. Да не те плаша,ама аz преди 2 години zавърших семестриално и все още нямам никакво намерение да се явявам на държавни.Ти какво учиш?
Ади честити халки.Не се притенявай,няма да си нмерите старите.Аz моята я zагубих 10 дни след свадбата и още я търся в Черно море  Laughing
Блу оля се с теzи кулинарии.Айде спри се малко. Спинки  Hug Hug Hug Много добре се справяш.Аz досега да съм се хвърлила от някой проzорец. елен@ честито момченце.Ирра78 голяма красавица си имаш  Heart Eyes (чакай скоро поща). Елвинг много се смя на Ивчо,представям си го само с килната главичка Joy
Валя айде честита ви художничка. И красива и талантлива,много раzбити сърца виждам.Ей сега отивам да гласувам,успех Peace

Сега аz да се оплача не zнам какъв е тоzи вирус на почивки. 2 дни е добре,2 дни диария,повръщане,сополи,после пак добре_вече 2 седмици. На всичкото отгоре във вторник трябва да му правят операция на маденцето и никой не му е направил кръвна картина.Един каzва трябва,друг не трябва.Бях питала специалист и днес получих отговор,но нищо от нещата,които той каzва,не е направено и май ще отложа ОП. Като чета немската тема,май аz съм единствената,която попада винаги на смотани лекари,абе как един път нямаше някой да си свърши работата.Така да ме е яд Sick #Cussing out Само големи прикаzки колко са напред,а като трябва работа да се върши, никой нищо не прави. И как може лаборатория,която се полzва от всички педита в града да няма ДКК? В БГ всяка лаборатория zа 6лв ще ти направи ДКК. И какво като нищо не плащам(освен 1200? на месец zдравна осигуровка),ама и нищо не се прави.
Иzвинявам се,че в натоварих,ама няма на кого другиго да се иzлея
Целувки и болничките да се оправят,че от това по_лошо няма.

# 241
Ей мацки забравих да почерпя Blush
Днес моята принцеска става на Година и половина....малииии кога порасна т'ва дете идея си нямам  ooooh!

# 242
ЛЕлеееееееееее- вярно че от отзи месец започват нашите полугодишнини Hug.Наистина, кога  мина това време........... Heart Eyes
Сега да ви кажа как се гледат ДАри и татко й ooooh!.Той  лежи на дивана, а тя се крие зад пердето. По едно време чува яко думкане и ..какво да види- Дари бие с някакъв 4ук по стъклото.... #Crazy( не попитах какво прави този чук в стаята...... ooooh!).А миналата седмица- тя си играла с тенджери, а  той стрелял с пушка през терасата.... Joy Joy Joy
Абе- забавляват се hahaha
Аз освен да се смея- друго не ми остава CrazyКупон голям  е явно.
Иначе очичките й са чисти и не е вдигала Т днес Praynig

# 243
  • София
Хихи, Валка, днес гледайки датата и аз се сетих за това  Heart Eyes и как се поздравявахме за всяка месечинка  Hug Да ти е здрава и все така прекрасна дъщеричката!   bouquet   bouquet  bouquet
Бахи, бързо да оздравявате!  Praynig И да намерите свестни д-ри Peace Операция от какво ще му правят? На едно августинче му правиха от хидроцеле, ама майка му не пише отдавна при нас. Успех!  Peace А за кг - не вие сте дребосъци, ние сме извънгабаритни  Laughing
tedsan  при нас гелчетата действат до някъде,аз купувам дентинокс,повече ни помага,преди време взех и от Калгела но не ми хареса.
Давала съм и хомеопатичните Хамомила, СН 15, по пет гранулки няколко пъти дневно,незнам дали е внушиние но сякаш спи по-спокойно с тях. Flutter
Бързо оздравяване на болните. Hug
Peace съгласна съм с това мнение
пробвах и едно друго хомеопатично - Дентокинд, но Ивчо повърна след това, може и да не е от него, но не повторих
Успех!  Peace

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 18:29 от Elwing

# 244
Здравейте!
Честита годинка и половина на красавицата Али !
Спинки, Ивчо е много хубав на аватара ти. Дано бързо да пребори пневмонията и да дойдете до София за консултация  Praynig  Hug.
Сашко е с налепи по гърлото и страхотни сополи. Пие Суметролим и му капя от Коларголите в носа. Не мога да ги понасям тези кафяви капки, така цапат  Sick. Но горкият, явно го боли гърлото, защото хапва малко, а не както той си знае. Дано всичките ни болни дечица се оправят бързо и да свършват тези вирусни месеци, че...  Close.

# 245
  • София
adrianska, да се оправяте бързо и вие!  Praynig  Peace
Велмар, радвам се, че Дари е по-добре! Hug

# 246
Хей, къде сте всички....?!??! Пак настана неделното затишие  във форума.... Rolling Eyes
Аз пък умирам от скука Crazy.Работа- никаква,  писна ми да бездействам.Чухме се сигурно 100 пъти със Симо , и добре чее на кеф и  разбира че съм се разлигавила Crazy, та ме търпи  по телефона Joy.Дари още била будна и си играят......Абе- ще иска тя и утре да е с тате, ама....нямаааааааа Crossing Arms.
Я а ви питам, има ли някое дете с малко зъби... newsm78.На Дари са и само 6 - и така е от годинката.Педито мисли че тия сополи   е възможно да са от зъбоникнене- явно нещо й е на зор да навакса бройката Crazy
И друго да питам Mr. Green- докъде стигнахте с миенето на зъбките ?Дари  иска все моите да мие ooooh!, и на мен ми писва да си играем по този на4ин с 4етката, държейки я  на ръка, и не настоявам особено.

# 247
  • Бургас
Валка, да ти е жива и здрава малката красавица!

Велмар, бая се посмях.При вас е весело! Joy Joy Joy

Бахи,горе главата!Всичко ще мине и замине.Желая ви скорошно оздравяване!

# 248
  • Бургас
Велмар,с миенето на зъбки сме доникъде.Все още не сме започнали да ги мием.Имаме си 8 зъба(които не са излезли нацяло) и един току-що излязъл.
Май,трябва да се залавяме сериозно с това.

# 249
Днес си скъсих живота с наколко години...гушнах Гого, за да му сложа Низита в носа, той се разплака, след което просто спря да диша, отпусна се и започна да посинява. По-голям ужас не съм изпитвала през живота си...веднага му бръкнах в гърлото, да не би да се е задавил, но нямаше никакъв ефект и ревяща хукнах към 1-я етаж, където беше баща му. Той също му бръкна в гърлото, но Гого продължаваше да не диша. Чак след няколко секунди (за мен поне 10 мин) си пое въздух и започна да заспива. Аз реших, че не трябва да спи (все едно има сътресение на мозъка Embarassed) и веднага отидохме в Пирогов. Оттам ни изпратиха за приемане в Педиатриата с диагноза фебрилен гърч, предизвикан от висока Т. Аз отказах да остана, защото неврологични изследвания е най-добре да се направят след 14 дни и не виждам смисъл да лежим там. Изписаха ни Аугементин и сега се надявам да не се повтори повече. Praynig Само малко се съмнявам дали наистина е такъв гърч, защото той нямаше истински гърч, а всъщност е бил припаднал, което е също симптом на афектореспираторен гърч, предизвикан от силна емоция и започващ с плач и "захласване" както стана при него.
Незнам какъв гърч е точно, но шокът беше ужасен и се надявам да не се случва повече... Praynig

# 250
Леле, Анди, изтръпнах  Confused. Най-вероятно наистина се е захласнал, Боби ми е припадала от захласване  два пъти, но за по няколко секунди. Ох, прегръдки и дано да е от това  Praynig  Hug.

# 251
Ох, Анди....голям ужас си преживяла.Според мен това не е гърч(племенника ми  ги "сервира"такива от мал;ък и сестра ми е експерт по въпроса).Дари редовно ми се захласва- я от рев, я от нещо друго....но си поема дъх, мака р и след време.ДО посиняване не сме стигали.....Като бебе й духах в лицето, но после про4етох някъде че не  много правилно( макар че  определено помагаше).Дано не се повтаря това Praynig Praynig

# 252
  • София
Анди, какъв ужас сте преживели  Sad Аз като малка съм получавала гърч от висока Т. Гого нали нямаше в момента Т? Дано не се получава повече! Praynig Praynig Praynig Гушкаме ви!  Hug

# 253
Ау, Анди, голям ужас си изживяла, доно не ви се повтаря повече Praynig.

# 254
  • Бургас
Леле,Анди направо изтръпнах от ужас!Дано не ви се случва повече подобно нещо! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт