Сваляне на филми (торенти) от бг тракери от 4ужбина?

• 46 573
  • 79
  •   1
Отговори
# 45
Мога да свалям филми, но българските надписи ми излизат със знаци? какво трябва да направя?
Трябва да си настроиш плейъра на кирилица. С какво гледаш?

# 46
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мога да свалям филми, но българските надписи ми излизат със знаци? какво трябва да направя?
Трябва да си настроиш плейъра на кирилица. С какво гледаш?

Ох, голям съм профан....Как става това?
Срам : не знам с какво гледам...Дай, имена и може да се сетя..... Embarassed Ще съм много благодарна на помощ, че сега само се мъча.....

# 47
Windows Media Player, BSPlayer, Power DVD, DivX Player или незнам там какви други има. Пусни си един филм и виж в горния ляв ъгъл какво пише....

# 48
Windows Media Player ( сетих се...деменцията ме хваща)

# 49
Имате ли проблеми с Уин Медия Плейъра и субтитрите Sad?

# 50
здравейте:), искам да попитам момичетата в щатите дали се притесняват да свалят филми и музика от бг торентите. ние сме свели до минимум свалянето от страх да не влезем в новините Laughing, а иначе проблеми със самото използване на арена и замунда нямаме. поздрави Peace

# 51
Точно zа WMP не мога да ти помогна, zаЩото и аz не съм открила оЩе къде се сменя кода zа кирилицата, но ако си свалиШ БСПлеър Ще ти кажа Wink

# 52
  • Гърция
Ето една "умна" програмка gomplayer. Сама си хваща субтитрите и няма нужда от кодеци. Иначе има и друг начин, например с ffdshow или XviD, но настройките им са по-сложни.

# 53
Точно zа WMP не мога да ти помогна, zаЩото и аz не съм открила оЩе къде се сменя кода zа кирилицата, но ако си свалиШ БСПлеър Ще ти кажа Wink

Не мога да я сваля. Антивирусната ми я блокира.... Cry

# 54
Теорг умна умна но на мен  някои субтитри не ми ги отваря ooooh!
И само с БСплеар  гледам Бг субтитри Peace
Имам около 10 програми за гледане но....уви  не става с другите..

# 55
Калинка спомням си 4е новите версии на БС плеара маи ги блокират антивирусните ...но ако намери6 стара...или някой да ти я прати...6те стане.... Peace

# 56
# 57
Тeopr ,
не става.....

Биба,
не ми се отваря този линк.....

Няма ли някой да може да помогне за W Media Player?  Cry Cry

# 58
Kalinka, и с моят Media Player става така, изтеглих 2 пакета кодеци и пак йероглифи  ooooh!
Пратих ти на е-мейла БС плеъра, който използвам, възможно е пак да ти излязат йероглифи, но тях поне знам как да оправя - погледни тук http://bghelp.co.uk/forums/showpost.php?p=137886&postcount=55 и по-точно точка 6.

# 59
Не прочетох всечките мнения, видях че имате проблеми с бг субтитри. Аз също имах подобен проблем и го оправих от регионалните опции, всичко на бг и вече няма йероглифи Peace
Аз ползвам само гом плейара и съм много доволна. Дано съм помогнала. Айде лека Peace

Общи условия

Активация на акаунт