Сваляне на филми (торенти) от бг тракери от 4ужбина?

• 46 573
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не прочетох всечките мнения, видях че имате проблеми с бг субтитри. Аз също имах подобен проблем и го оправих от регионалните опции, всичко на бг и вече няма йероглифи Peace
Аз ползвам само гом плейара и съм много доволна. Дано съм помогнала. Айде лека Peace

Регионални опции?  Embarassed

# 61
Не прочетох всечките мнения, видях че имате проблеми с бг субтитри. Аз също имах подобен проблем и го оправих от регионалните опции, всичко на бг и вече няма йероглифи Peace
Аз ползвам само гом плейара и съм много доволна. Дано съм помогнала. Айде лека Peace

Регионални опции?  Embarassed

Start->Control Panel->Regional and Language Options

Но за Media Player няма промяна.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 13:12 от Лилянчо

# 62
  • Гърция
Това с Regional and Language Options става само ако искате да кирилизирате компютъра, като цяло. Например при мен не става, защото тогава не вървят гръцките програми. Компютрите могат да поддържат +латиница само още един език, така че тази опция не е възможна винаги.
Струва ми се значително по-лесно да се свали кодек и да се настрои.

# 63
Като се прибера ще пробвам на Лилянчо.....Ама защо е толкова трудно???? Close Close ( то и аз нищо не разбирам).

# 64
полезна тема  Peace

# 65
Моят е кирилизиран комп, и за това нямам проблеми.Да така е трявба да го кирилизирате изцяло, но пък можете да ги сменяте когато е нужно, единствения недостатък е че всеки път трябва да се рестартира компа. И не е много приятно, но пък така мога и да си пусна немският курс и след това да гледам телевизийка от БГ.  Peace Peace

# 66
Продължавам да се мъча, но сега имам и друг въпрос.

Като свалям филми на някои надписите ( дори и като маймунки) не се свалят. Допълнително ли трябва отнякъде да се опитам да ги сваля? ( сигурно е доста тъп въпрос, но абсолютно нищо не разбирам от тези неща)....

# 67
Здравейте! Аз свалям от DMCA-removal-from-Google обаче имам един проблем след като сваля даден торент си го пускам БС ПЛЕАР започва с звук но няма картина моля ви който знае да ми пише Благодаря ви предварително! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 68
Здравейте! Аз свалям от DMCA-removal-from-Google обаче имам един проблем след като сваля даден торент си го пускам БС ПЛЕАР започва с звук но няма картина моля ви който знае да ми пише Благодаря ви предварително! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Липсва ти някой кодек, но тъй като е трудно (за мен Wink) да се каже кой точно е най добре да си свалиш най-новата версия на БС плейър, в нея ще има каквото ти липсва. Успех Simple Smile

# 69
Продължавам да се мъча, но сега имам и друг въпрос.

Като свалям филми на някои надписите ( дори и като маймунки) не се свалят. Допълнително ли трябва отнякъде да се опитам да ги сваля? ( сигурно е доста тъп въпрос, но абсолютно нищо не разбирам от тези неща)....
Да понякога субтитрите не са вързани с филма и се свалят отделно..
Но като ги свали6 и разархивира6 първо трябва да ги постави6 в съ6тата папка където е филма..и да ги направи6 с едни и съ6ти имена само на субтитрите слага6 отзад .sub

нагледно изглежда така:
филма  Flawless.2008.DvDRip.Eng-FxM

субтитрите  Flawless.2008.DvDRip.Eng-FxM.sub
Ако има не6то неясно питай Hug

# 70
lozeva,
 Hug Сега отивам да правя баница, но довечера ще опитам.  Embarassed за тия мои тъпи въпроси, ама учило- недоучило  Wink

# 71
Дами, вие внимавате ли какво количество филми теглите?
В БГ тегля на поразия, но извън страната  Thinking

# 72
Тегля всичко, което искам да гледам.

Трудно ми е да си представя, че френските служби Ще търсят френски граждани в бг сайтове.  Rolling Eyes Освен ако някой не те иzпорти. Аz zатова на никой не съм каzала тук освен на мъжа ми.

# 73
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Тегля всичко, което искам да гледам.

Трудно ми е да си представя, че френските служби Ще търсят френски граждани в бг сайтове.  Rolling Eyes Освен ако някой не те иzпорти. Аz zатова на никой не съм каzала тук освен на мъжа ми.

ами те не се ровят в Бг сайтове, ами ти следят трафика, а той минава предполагам през френски доставчик  Peace
щом като могат да ти проследят трафика, то могат и да регистрират, кога, какво и от къде си теглила Confused теоретично.
не означава, че следят всеки един гражданин,

аз не тегля почти нищо Rolling Eyes
тук май го направиха углавно престъпление newsm78, или?
някой знае ли?

# 74
А как Ще ми следят трафика, като нямат такова право? Нали точно това обсъждат сега тука, zа лични данни и т.н.  newsm78 Скоро даваха предаване как ги хваЩат теzи, които теглят. Прави си някой (най често са адвокати) офис, наzначава примерно 15 дуШи и те всички се регистрират в такива сайтове и почват да теглят. И нали виждат в съЩото време от кого теглят. Правят zапитване и чреz прокуратурата откриват адресната регистрация на съответния IP адрес и праЩат честитки. Та в репортажа каzаха, че това е много голямо натоварване и много от районните прокуратури откаzват да се zанимават с такива неЩа. Дадоха даже интервю с един прокурор. Иначе глобата е до 10000?.

Друго, което чух, но май ставаШе въпрос zа Америка е, че било престъпление, ако ти даваШ на други, но не и ако ти теглиШ.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт