Отговори
# 105
Pipe,Миран и Гейа zдравейте.
Много момичета от Мюнхен се събрахте бе. А мюнстеранки иzобщо не се zаписват,не ги е срам.
Преди като нямах дете,поzнавах много бг с деца. Ама докато се наканя и всички си zаминаха zа БГ. Добре,че Шоши прати Румито тука Grinning, че сама не е лесно.
Лека нощ на всички

# 106
Mystic, устройва ли те при нас преводач? Има някаква българка тук, заклета, ползвала съм я веднъж преди 8 г. Идея нямам скоростта с която работи.

Бахи, никой не знае причината за този синдром. Ако си чела Емил от Льонеберя, ще ти стане ясно за какво говоря, защото другото име на болестта е точно такова. Децата са супер импулсивни, хвърлят се с добри намерения, а се получава хаос, пълна невъзможност за концентрация, когато са повече деца, мъха да бръмне ще ги отнесе, държат се като хампелман, защото се движат импулсивно и неконтролируемо, мятат ръце и крака. Имам цяла тема в Родители на деца с увреждания тук. Беше голям шок за мен като и поставиха диагнозата, нямаше 4 г още. Правят специални тестове, първия преглед беше към 2 ч.

# 107
# 108
Майко мила, Вивита. Тази Миглена Лостер я познавам лично, идвала ми е на гости дори. Сърфе това е мигъл-а, и ти я познаваш.

Бахи, мерси за инфото, в посолството в Бон ми дадоха един и-нет адрес с преводачи. Намерих в наша близост, на 20мин!!! Само че следобед трябва да идем. Уф, отдъхнах си. Много мерси, Бахи, чудо направи.

.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 10:52 от mystic

# 109
Майко мила, Вивита. Тази Миглена Лостер я познавам лично, идвала ми е на гости дори. Сърфе това е мигъл-а, и ти я познаваш.

Стига, бе! Laughing Laughing Laughing
Мистик, не се мятай на всеки преводач, дори и да е заклет - искай от амта в който ти искат документите адреси на преводачите с които работят, щото сърфи изгоря така с първия превод, който на всичкото от горе струваше и 1 евро на ред!!!(под ред се разбират и ония простотии дето са от горе в дясно - Министерство на ненам си кво - 1 ред, адреса му - 2ри ред, дата - 3ти ред, апостил - печат - енти ред...та двойния превод на акта ми за раждане излезе колкото триетажната сватбена торта ooooh!)

# 110
  • Germany
Мистик стига да нес е включвам късно - уговори се с тях по тел - че ще им сканираш документа, който искаш да се преведе и те като са готови по пощата направо да ти ги пратят и ти ще им платиш след това. Ние така направихме с една бг преводачка тук и сутринта й пратих шоф. си книжка на другия ден след обяд получих превода по пощата  Peace

Успех!

# 111
# 112
# 113
не питай!
написах едно лично съобщение, обаче го изпратих във форума, а не на лични,...., и после не можах да го изтрия,.... и от там дойдоха точките.
сега може би ще разбера как да си използвам кредор-а, а може и да не разбера, ... (пак точки и за тян на питай)
 Mr. Green

# 114
http://zaedno.de/content-127.html

Копнах го от друг форум. Списък на преводачи,
лекари, разни други полезни люде. Успех!

Не съм ви чела още, ще го сторя след малко.
Надявам се, че всички сте в цветущо здраве.
Наздраве!

# 115
Мале, Деситке, постарала си се за мен, но пък аз днес сутринта намерих една Вилхелмина ( да знаете българки да се казват тъй? А е българка...) в едно село до нас и се уговорих да ида да и занеса акта за раждане следобед.
Сърфски, мисля, че ще е ок, понеже я намерих в официалната селекция на преводачи на страницата на посолството в Бон. Но незнам колко ще ми вземе защото ще настоявам да ми го преведе днес, или най-късно да е готово за понеделник сутринта.

Сега да ви кажа каква грешка май направих. Излизах за малко тази сутрин и минавайки покрай един биомагазин, който е и козметичен салон, рекох да вляза да видя цените на гримирането - уж за сватбения ден. Да, обаче се загледах по продуктите, които не са само био за ядене, ами най-вече дражета и пилета за слабеене - на растителна основа. Продавачката веднага се лепна, почна да ми вдига пончото да гледа колко съм дебела и да преценява какво ми трябва. Свали ми тя крем за проблемни зони, три различни буркана с таблетки, един гел за пиене и ми каза, че ако искам минус 4 санта на кръста до един месец ще трябва да направя и минимум 4 сеанса на еди какъв си дренаж с някакъв уред, който струва по 57е на сеанс, ама обещава, че след 4,5 пъти ( 5тият щяла да ми го подари...) ще нося минимум един номер по-малки панталони. И аз като заблудена патка купих всичко, което тя даде, не смея да ви кажа колко платих, че Сърфи ще ме сръфа. И сега ми е толкова акъла да мисля дали си струва да направя дренажа...Някой правил ли е такива процедури и отслабва ли се наистина?

# 116
Е дано да има някакъв ефект!
Какъв "дренаж" - има уреди с механично действие, има и с елктричество - тези с електричеството действат, но са неприятни, механичните са мижи да те лажем.
Ако искаш да свалиш от специално от кръста за толкова кратко купи си един обръч за 20 евро с оребряване и го върти всеки ден по 15-20 мин. - хем ще ти разкара целулита, хем ще ти формне талията.

п.п. Само внимавай с тия таблетки и гелове - преди няколко години имаше голям скандал с едни дражета, които се оказа, че в Африка ги използват да се друсат, заради чувството за ситост и енергията, които дават.Пусни един Гугъл за  всеки случай преди да ги започнеш. Peace

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 13:05 от surfline

# 117
Ходихме на антицелулитни процедури почти всички колежки в банката. Вземат ти мерки в началото, преди да си започнала процедурата и след това, като си приключила с всичките 10 в пакета. Наистина, за всяка една от нас имаше ефект. Трябваше да се пие много вода, наред с всичко друго, но това, така или иначе е полезно. Успех!

# 118
намерих една Вилхелмина ( да знаете българки да се казват тъй? А е българка...)
Мисти, може да е някоя Величка, която в последствие се е превърнала във Вилхелмина Mr. Green

Успех на сеансите. На методите за отслабване, чрез гълтане на нещо, не им вярвам много, но пък и нямам личен опит, така че няма какво да говоря по въпроса. Дано да си струва инвестицията. Ти сега покрай ядовете с бехьордетата и без това ще поотслабнеш още няколко сантиметра Wink Може това да е част от тактиката на чиновниците- да поядосаме кандидат-булките, че да се вталят още малко до сватбата Laughing
Успех

# 119
намерих една Вилхелмина ( да знаете българки да се казват тъй? А е българка...)
Мисти, може да е някоя Величка, която в последствие се е превърнала във Вилхелмина Mr. Green

Що пък да не е Вилхелмина? Дядо ми, родом от Рус4ук, беШе Фердинанд. А във Варна има един Франц Принцов.
А колко български деца има които се каzват Никол....  Whistling И немски с име Кевин.....   Което оба4е не е Шега работа  Naughty http://de.uncyclopedia.org/wiki/Kevinismus  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт