Отговори
# 120
Имах една съученичка Вилхелмина. Съвсем българка си беше - и то не от къде да е,а от гара Яна Mr. Green.
Иначе най-любимото ми е като срещна Цвети с мъжка фамилия - е как да не се изхилиш!
По повод иманата - напомни ми да ти покажа един пресен-пресен диалог, който ми попадна случайно в Скипито по повод моето Laughing.

# 121
Да допълня за този масажен уред само. Разгледах проспекта и се вижда, че ще е с електричество, понеже виждам кабел. Принципът е дренаж - тоест въртеливо и издърпващо движение + йонизиране. Идея нямам какво ще означава това йонизиране. Пуснах една търсачка във френските форуми за красота, жените всичките правят този technispa и са очаровани. Освен и аз да не остана по-назад.
А Сърфе, нали онзи ден ти се оплаквах за цените на грима. В този салон ще ми струва 60е с пробен + окончателния на самия ден. Само дано ми хареса пробният.

ВилхелминЕ е толкова старо име за Германия, направо е чудо, че някой си е кръстил детето в Бг. така. Въпреки че тази жена ми изглежда на възраст, може пък да е било на мода и в Бг. навремето...

Приятелче, нищо не каза за 16. да подразбирам ли, че не е хубава дата за мен?  Wink

О, забравих да ви споделя, че днес говорих лично със служителка в посолството в Бон. Честно ви казвам хора, за първи път българско лице в такава служба в чужбина, ми говори кротко, учтиво и възпитано като ми даде повече инфо от нужното. Евала. Нали имаше наскоро тема за нашите служители в посолствата. Ето какви неща ни правят впечатление - когато някой е мил с теб. Вместо да е обратното.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 13:38 от mystic

# 122
Мистик, дренажа засилва обмяната на веществата!  Peace Сигурно ще смъкнеш, колкото ти е казала лелката, но вероятно няма да е трайно, защото ще стимулираш изхвърлянето на течностите и токсини, и от това ще си минус!(Същото става и ако ходиш 3-4 пъти седмично на сауна  Grinning) Като за преди сватбата става, но не знам после дали няма да си възстановиш % на течностите...Пък дражетата и пилетата няма да ги коментирам  Wink ! Само гледай да не си скапеш здравето, моля те! Hug И кажи най-накрая колко в минус си вече, че да те поздравим! Бая дълго диетуваш вече, нали?

# 123
Мисти, има една вратичка. ако се съгласи лелката от френското кметство. Р. да не си изважда еехеихкайт..бля.., ами един документ който е ledigkeitbescheinigung не му знам точното название. Там не трябват твоите документи. Или при нотариус да даде всички данни и да се закълне, че е вярно всичко, абе питай я защо аджеба и е този документ.
 Ние се женихме в България и там ме улесниха  след като 20 пъти се молих в общината, като го приеха този документ, където пише с големи букви Ledig и го накараха да направи при нотариус / понеже не говори български/ , че не е женен и няма пречки да сключи брак.
Относно документите -превод от български на немски ще ти излезе по евтин в бг. В Германия са ми искали по евро на ред- тоест 80 евро само превод на текст една страница, без легализация.В бг същия текст се превежда за 12 лв. апостил тук струва около 20 евро. Става за от 1 до 10 дни. Можеш да направиш пълномощно/ 16 евро в де/ при нотариус , някой да го извади този докимент в бг. Апостил за един ден, сканираш го и го пускаш на агенция да ти го превеждат и го мяташ в бг с бърза поща и препоръка.Но незнам дали ще стане за 3 седмици да ти го върнат. Пък и срока за еефеихкайтидиотизма е един месец. Питай пак!
Успех и дано си разбрала преплетената мисъл
п,с, кажи им на франсетата / римува се с прасетата/ да не се ебават с вас, да не проговарям френски Laughing

# 124
Споко всички, нещата вървят успешно. Вилхелмина, да не ме разкарва, ми предложи да и го пратя с мейл, а утре мога да си го взема преведен, като само и покажа оригинала. Струва не на ред, ами на страница - тоест 20 евро. Лелката в немското кметство се съгласи да няма апостил.
Както черно бяха почнали нещата, те взеха, че се оправиха. Халелуя.

Зима, незнам дали ще го правя дренажа, той ми се струва най-абсурден от всичко.
Сега ще се мажа със златната помада, която ми продаде, ще взимам хапове, ще си ям отделно зелевата супа. Не съм свалила много, имам застой от доста отдавна, но поне не съм качила.

Аз вместо да се радвам на сватбата, съм в паника и депресарско настроение. И Приятелката не ми казва какъв ден ще е 16. Значи има нещо гнило.

# 125
айде, значи да вадя със сигурност перлите от шкафа  Laughing

Ето ти един хороскоп - http://www.0800-horoscope.com/daily.php  Wink

# 126
Щом е за клюката, ще се включа и аз. Нямам регистрация, сори, че като гост се явявам. Ако фамилията на Вилхелмина е Велш, то тя е бивша учителка от Немската гимназия в Бургас. Българка. Омъжи се за един от гастролиращите немски даскали, много любим мой учител и след време заминаха за Германия. Предполагам, че ще свърши добра работа с превода, от години е в бранша. Много коректна е. Успех на бъдещата младоженка!

# 127
Мисти, вътрешното спокойствие и позитивна нагласа ми се струват основно условие за успешно диетуване - това от личен опит. Както вече писах, имам такъв и с глупави диети в миналото, и с лечебно гладуване от 7-8 години насам. И челни стойки да правя, и по двеста пъти на въже да скачам, и километри на ден да тичам, ако през пет минути скачам на кантара и се ядосвам, че няма резултат, той наистина не се появява. В случая не говоря за свалянето в резултат на психически стрест - то е друга история.
Дай време на тялото си да се настрои към новия режим и най-важното - не искай бърз резултат на всяка цена. Момичетата вече са те предупредили - всичките тези таблетки и мазила могат в най-добрия случай да донесат временен ефект с тенденция към йо-йо развитие. И за да те стресна още малко, ще ти кажа, че Stiftung Warentest изкара миналата година шокиращи факти за повечето таблетки, някои от които бяха откровено опасни.

# 128
мисти, аз пак да кажа. сложи корсет. ем секси, ем фешън.
другарки, и аз май ще се замъжвам. за 4 път. лятото.
ако дотогава не съм го убила де.
4 ти развод обаче няма да има. тоя вече ще го лежа.

налага се да се женим май. инак само проблеми с разни ерлаубниси.
ще се бракуваме в булгаристан. семуа с бела рокла фантазе. трепач е. дотогава обаче трябва да смъкна 25 кила. инак ще съм по анцуг и джапанки. детето ще го направим шаферка. купон ще спретнем за другарите, поне някаква далавера да има от цялата история.
на мъж ми ще му е жененето за пръв път. завалията, не успя да се опази неопетнен в тоз живот.

# 129
Здравейте мами,имам спе6на нужда от едно лекарство,което го има само в Германия.Казва се ФРИЗИУМ,ако някоя от вас може да помогне да ми пи6е Praynig

# 130
Здравейте мами,имам спе6на нужда от едно лекарство,което го има само в Германия.Казва се ФРИЗИУМ,ако някоя от вас може да помогне да ми пи6е Praynig

То е с рецепта тук, не се продава свободно.

# 131
Щом е за клюката, ще се включа и аз. Нямам регистрация, сори, че като гост се явявам. Ако фамилията на Вилхелмина е Велш, то тя е бивша учителка от Немската гимназия в Бургас. Българка. Омъжи се за един от гастролиращите немски даскали, много любим мой учител и след време заминаха за Германия. Предполагам, че ще свърши добра работа с превода, от години е в бранша. Много коректна е. Успех на бъдещата младоженка!

Ама точно същата! Утре ще се запозная лично с нея  Grinning

# 132
Tatjana,знам 4е е с рецепта,изпра6тала сам от България,трябва да е написана на латиница,просто питам дали някоя мама 6те ми помогне,аз да изпратя пари и рецепти,а тя хап4етата. Praynig

# 133
Хахахахах, мате, излъга го, завалията!

# 134
мамагаби, за кого е медикамента. евентуално мога да пробвам да го намеря, но честно казано да се дава подобен медикамент с бг рецепта ми се струва малко невероятно.
другото, което ме интересува е кой лекар и на кого е предписал подобно лекарство. има български еквивалент. не знам на кого си давала рецепта от бг, но честно казано моята приятелка, която е фармацефт не би го дала срещу подобна рецепта. страничните действия са много тежки.

да лисе, излъгах го, млад, зелен, на има няма 48 лазарника. на сватбата хиляди моми ще се тръшкат и скубят косите си......трагедия - пернишка, велика.
мисти се жени и аз да не остана по-назад.
само едно ме притеснява. четно число е тоз брак...........лоша работа. дали сватбата в църква се брои за пети брак, а.
приятелката да каже е ли е уместно да се похарчвам. аз съм рак, той овен.......

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 02:15 от matakosmata

Общи условия

Активация на акаунт