Отговори
# 240
от нойперлах до швабинг може с убанта. може да се видим и на 15.  аз лично съм голям фен на градския транспорт, щото още помня как беше в софия и тук засега само се кефя Mr. Green
въпроса е дали да е надвечер или по обед.........

# 241
Татянче, изчакай и днес да видиш накъде ще тръгне курса. Предполагам, че заради азиатските борси днес ще има още пробив надолу, но предполагам, че настъпва края на паниката. Нали вчера и Уолстрийт беше затворена, та направо изпаднаха в безтегловност.
Аз лично бях пред колапс и заради личните новини. Whistling

# 242
Аz съм zа 15. На 8.02 мъжът ми има магенспиигелунг и искам да съм тук,на 11 той работи,така,че нямам никой zа децата,а и Ще събирам приятелки,че имам повод да черпя.
Татяна,с транспорта в МÜнхен няма6 никакви проблеми  Peace

# 243
Ей тук има подробна информация какво правят на У-тата.

За очен тест и моята педиатърка спомена на У6 ама не сме правили нищо. Много е тъпо, че Ясмин като я види и започва да реве неистово и почти нищо не мога да чуя какво ми говори  Sad

# 244
  • в сърцето на един мъж...
При нас са сменили доктора и нашия като го види - 2 пъти се е срещал с него и двата пъти все едно го колят.  Crossing Arms Много е тъпо така, ама не можем нищо да направим. Ако се видим по обедно към 15ти тъкмо ще почерпя, че имам рожден ден Embarassed Само да попитам - децата ще бъдат ли с нас, че ми е малко трудно с гледачката - няма на кой да го оставя Confused
Да попитам - на някой от вас детето което е около нашата възрастова група - изнервя ли се в убана? Моя не може да стои повече от 10 мин вътре и се почва едно тръшкане, едно реване. И немците ни гледат като изкопаемо Close И това ми го прави тука от месец, месец и нещо. Не знам вече как да се държа и какво да правя Confused

# 245
Moin moin,

Хиляди благодарности на вклчилите се по въпроса за очния док  bouquet

Уф, нещо щях да пиша, ама не се сещам какво. Изкуках преди да стана на 30 ooooh!. Ужас.

# 246
# 247
Вижте този профил  Twisted Evil :
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=98849

Шъ съ дуелирами ли ся, а?

# 248
Грозно копие, заради което ша гърмиш фишеци.
Нема нужда Laughing

# 249
Ааа, Вече. Ако някой се нарече Вичерницъ и се пльосне в чужбинския, няма ли да те хване малко ядец? Тя да си се нарече както ще, ама многу ий убидну тъй бате с грешки  Grinning

# 250
О Мистик,не си единствената,Аz от одавна съм видяла тоzи профил http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=382  Wink,има6е оЩе един почети като моят,но не помня кой точно,а сега не ми се рови.

# 251
Мистик, пък ако знаеш по другите фору,и колко мистични има. А двете Пепеляшки дето списват хем баш, хем тамън в тази тема какво да кажат? Grinning

Чико, точно за теб исках да питам - какво стана с комшийката и тормоза над децата? Разбрахте ли се? Поне тегли ли им един пердах да знаеш за какво иде реч? Wink

Нямам емотикони. Sad

# 252
# 253
Сърфи,мъжът от хаусфервалтунга,след като бе6е говорил и с другите съседи,zа това,колко 6ум вдигаме и бе6е осведомен по всички въпроси му бе6е ясно,че ние бяхме нормалната страна.Като се zапочна раzговорът и обясни,че преди е бил пу6ач и никога не би се съгласил на такива ,асове,кога да пу6им и кога не и думите му бяха"1 цу 0 фÜр Георг´с"  hahaha
След това и обясни,че на балкона телефонирането е раzре6ено,както и пускането на електрически грил(което съЩо не правим zаради нея).Че да пускам прахосмукачка е съЩо нормално,дори,когато тя е в отпуска.Каzах и,другият път,като се съмнява zа терор да не говори с приятелите си,ами да слеzе при нас и да види какво става.Той потвърди,че това е най_доброто ре6ение.В крайна сметка тя се прибра с ло6о настроение,zаЩото видя,че никакъв смисъл няма от оплакванията и,но с добро настроение,че когато долу е имало от нас 6ум е било,когато Томас тича с неговият чук и чука по стената,а не,zаЩото тя си пуснала каzанчето.
Обяснихме и,че борма6ината в неделя не е от нас,zаЩото на6ият апп сме го zавър6или оЩе 3_4 месеца след нанасянето,и сега няма zа какво да пробиваме оЩе дупки.Това могат да го потвърдят и хаzяите,които всяка год.ни посеЩават и zнаят.Да видим до кога Ще е мир.След 2_3 месеца хаусфервалтунга иска да се среЩнем пак,zа да каже всеки от страните дали е доволен.

# 254
Сърфе, викаш пълно било с мистици. Ама преди две години, когато се регнах тук, не беше. Идвах от дира, абв.бг и други форуми, където гръмнат мистик нямаше. И тук бях първата.
Аз съм оригиналът. Точка.

Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт