Отговори
# 255
Чика, направо да ти завиди човек за търпението - да не се е опитвала да определи часове за пушене? Хохохохо. На колко години е тая сова?

Татяна, не се смей - тия съм ги слагала мануално! Искам си пак шарениите. (оня емот с кръстосаните ръце) Отивам да помрънкам в Административния.

Мистик, ти си  - то си личи по регистрацията Wink

# 256
Сърфе, викаш пълно било с мистици. Ама преди две години, когато се регнах тук, не беше. Идвах от дира, абв.бг и други форуми, където гръмнат мистик нямаше. И тук бях първата.
Аз съм оригиналът. Точка.

Laughing Laughing Laughing
Найш колко Арвенчета има по форума. Аз затуй станах Вечерница. А то има и разни vecernica и от сорта вариации. Ама аз съм единствена и не ми пука. Whistling
И на теб да не ти пука. Точно така - ти си оригиналът и точка!

# 257
  • Germany
 ooooh! Ох Чико, кога ли и мен някой ще ме изненада - моя син като го обхванат нервите, започва реве и крещи все едно го коли някой  Rolling Eyes Confused Rolling Eyes от сега го хваща ПМС  Tired Tired

Сега гледам едно предаване по бТВ - "Часът на мама"  Tired и темата е за раждането в къщи - някакви надъхани майки, които искат да раждат в къщи спореха с един лекар - ама какъв е смисъла  Whistling Whistling и постоянно повтаряха - в Холандия хората така раждали - абе раждали ама в София, за да стигнеш го някъде ти трябва един ден  ooooh! ooooh!

# 258
Не е лошо - ама всички изведнъж се оказват с тесен таз и отиват на секцио 2 седмици преди термина Wink

# 259
Не е лошо - ама всички изведнъж се оказват с тесен таз и отиват на секцио 2 седмици преди термина Wink

Новата мода е секцио в 8ми месец, zа да не се напълнява много  ooooh!

# 260
Вие ме разбихте с това секцио в Бг. Сериозно ли може да си избираш? А лекарите не забраняват ли това?

Като каза Десито за "Часът на мама", се сетих, че скоро започва българският ДСДС. В журито е Люси от Ноу Ейнджълс. Може би на мястото на Глория  Grinning

Ооо, да, Вечке. В дира имаше един ник - Арвен Вечерница. Ако на това не му се вика киндер сюрприз, незнам, хаха.

# 261
Вие ме разбихте с това секцио в Бг. Сериозно ли може да си избираш? А лекарите не забраняват ли това?

Може, да. Що да го забраняват като взимат повече пари за това, отколкото за нормалното раждане Rolling Eyes

Иначе и на мен ми е супер странно - на запад хората се борят за нормално раждане, а в България нарочно избират секцио, че даже и те убеждават колко било по-добре ooooh!

# 262
Не само не забраняват, ами са и вътре в кюпа. Здравната каса плаща повече за секцио, а и на тях не им се слушат писъци. Сами си го признават. Ако сам не поискаш да раждаш естествено, секциото ти е предпрограмирано. По принцип.
А това с желаната операция в 7 месец, за да не напълнеят дупетата им, е стара мода. Пазят се и стриктни диети. Този връх на тесногръдието и умопомрачителността изобщо няма да коментирам.

Няма да забравя, когато се роди едно от най-едрите български бебета близо 6 килограма, колко беше потресена майката, която по време на бременността само плодове била яла, за да не напълнее. За фруктозата и за диабет по време на бременност не беше и чувала даже.

П.С. Аз докато публикувам и тя Майра тъгъдък-тъгъдък ме изпреварила. Mr. Green

Как сте, мадами? Grinning

# 263
  • Germany
Аз като раждах там, не стоеше така въпроса със секциото, но може би година след това започнах да подочувам такива ти ми работи  Rolling Eyes

Ооо, вие нищо не знаете - миналата седмица свърши едно "култово" реалити  hahaha hahaha "Осторвът на изкушението" там голяма тъпня падна  ooooh!

# 264
мисти, не се коси. има даже и мата космата. мислех си че никой не е зорлия за подобен ник. оказа се даже, че жната се е
регнала няколко дена преди мен. писахме си по едно здрасти и готово.

# 265
В продавалника пък има една Биба. Ей, аз там не стъпвам- нито купувам нито продавам, но редовно му получавам личната поща на това момиче ooooh! мине се не мине и пристига някое съобщение "дънките не ми станаха, ще ти ги върна", "пратих ти нещото, чакам си парите" и ей такива работи  Laughing

Да докладвам: аз минах тази сутрин "изпита" за германка, обаче май малко се поизложих Embarassed, какво да се прави, няма да съм от най-интелигентните новогерманци Wink hahaha Снощи седнах да чета и заспах- много ми е скучен този беамтендоич . Тази сутрин прехвърлих листите и уж си мислих, че всичко това го знам от обща култура, но лелката като взе да ме подпитва разни неща, аз чат-пат гледах тъпо и се чудех какво точно иска тази жена от мен. То имало грундрехте и грундверте, аз ги поомесих малко. Разните му там Бундестаг, Бундесрат, Герихте, кой за к'во се бори- тях долу-горе ги нагласих. Някои въпроси пък бяха толкова елементарни, че на мен не ми се вярваше наистина да ми ги задава, викам си не съм разбрала правилно, чудех се какъв по-извъртян отговор да измисля и пак си гледах тъпо ooooh! Абе общо взето се чувствах някак глупаво, отвикнала съм явно от устните изпити Wink, но май минах, след две седмици ще си проличи...

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 18:48 от Biba Sparrow

# 266
бтв. В дира има и Биба, че даже май е и мод на Германския форум и сега му е времето да питам Фрау Спароу тя ли е тъз Биба или е дубликат Mr. Green. Стискам палци за изпита - 15 мин. срам, после цял живот германка Wink.
За секциото в 32 седмица отдавна знам и аз. НЕма начин просто. ooooh!

# 267
До сега писах и не ми се отвори страницата  Twisted Evil
Сърфи,да,от 1.5 год.имаме часове от 21 до 6 не се пу6и на балкона и иzлиzаме в градината.От 1 месец  се раzбрахме в студеното време на всеки zапочнат час по 15 мин.да не пу6им.От март/април по старому.Тя е на 43 год,беz мъж и беz деца,в депресия,zаради теглото си.
Бибе,като каzва6 лесен въпрос се сетих преди години в предаването вер вирд милионер въпрос zа 250 хил.ДМ бе6е какво е Торандот_крал,прислужник,принцеса и не zнам какво оЩе.Ами кой българин няма да zнае.Аz лично колко пъти съм слу6ала "Ти да не си принцеса Торандот,я?" Но човекът не zнае6е.
Коя от вас бе6е канена краят на миналата год.там?
На6а съседка роди в къЩи.Аz никога не бих се навила на такъв риск.

# 268
бтв. В дира има и Биба, че даже май е и мод на Германския форум и сега му е времето да питам Фрау Спароу тя ли е тъз Биба или е
Същата е Wink Само че вече 2 години, че и повече, не го модерирам, пращах съобщения да ме махнат, дадох си оставката така да се каже, но админите от онова време нещо не ми обърнаха внимание и така си останах модератор в оставка Laughing Даже не съм ги посещавала през това време, дали да не намина да ги нагледам, сега като ми напомни newsm78

# 269
 Laughing ама изобщо не съм клюкарка, а? Ако не ти се модерира пиши на Киро - други с админски функции май няма вече.
Чика, за тая прелестна съседка направо завидях - не ти е скучни с нея. Мен ме бяха канили.
Изгледах почти цял епизод от "Их бин айн стар..."  и "разборът" в някакво друго шоу където оплюваха Лиза Бунт. Голяма селяния това нещо - единственият +, е че се влюбих в плажовете на Австралия. Сега това ми става райзецийл Н1 Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт