В Разград със шейни,падат весели игри!

• 11 115
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Моят е Омрон, но хич не съм доволна. Беше подарък към един апарат за кръвно, който купихме.
Аз забравих да се похваля- от два дена съм с нова прическа  4470 . Сега се чудя дали да си направя и кичури newsm78

ами честита ти нова прическа reverance,айде почерпи сега,пък после и за кичурите  Joy

# 76
аз също съм доволна от нашия  термометъра и за сега показва точно сверавала съм го с обикновен

# 77
ами честита ти нова прическа reverance,айде почерпи сега,пък после и за кичурите  Joy

Заповядайте  cook  food002 beer3 Wine Glass Popcorn Coffee cook

# 78
Ихааааа мерси за почерпката....
Да питам ....колко майчинство взехте????Защото тук във форума четох че след големи битки са се сборили за 220.А Милен ми носи 180 и пита защо така/бях му чела темата/  newsm78????

# 79
  • Разград
Браво Зори, това са хубави новини, в Рз ли ходиш на консултации?
so sweet по принцип ходя при Р. Стоянова да ми води ЖК и тя ми издава болничните, иначе си посещавам  доц. В. Маркова във Варна. Секциото също ще бъде там в интервала 1-10 юни стига бебетата  да нямат свое мнение по въпроса Praynig.

# 80
Относно термометрите,нашия е  Citizen,доволна съм.Почти на 4 години е и до сега батерия не сме сменяли,като се има в предвид,че Лъчезара по едно време доста си играеше с него... Mr. Green
Относно темата-почти на втора страница сме изпаднали... Whistling

# 81
  • там нейде .............
Добър вечер Hug
Зори много хубава новина  bouquet

стрина Ягодина - честита прическа Hug

По въпроса за термометрите и аз предпочитам  - живачните Grinning

# 82
Добър вечер!Ако ви кажа докато ви изчитах , какви черни картофи наготвих може да ям бой. а относно майчинството януари изплащат за декември

# 83
Лелеееееееее,много сте тихи бе! Mr. Green Я да почерпя по едно ,белким се размърдате малко... Crazy
Бирата и мезето...

# 84
  • там нейде .............
Абе я да налея по една ракийка
и  салата естествено.
Кво ша са залъгваме само Mr. Green
 Ади вие сте Laughing

# 85
elea2519  мерси
Аз се ровя тук из форума.....ще ходим до Узана и търся впечатления.....някой да е ходил от вас  newsm78
 Joy Мирка, Аз съм си   мерси за хапката и пийката.
Аз се изтрелвам след малко да правя действителната вечеря че ако кажа на Милен : ей на хапни си, Мирка и Ели черпят ще е много сърдит  smile3515 smile3514 newsm61

# 86
Милен обича ли шкембе-чорба,щото ако да-да му пратя малко! Mr. Green
А за Узана(това до Габрово ли беше?) съм чувала само хубави работи,но преди години....Сега вече не знам.Но дано си изкарате страхотно!  bouquet

# 87
Милен обича ли шкембе-чорба,щото ако да-да му пратя малко! Mr. Green

Хихи мятай -само да не се разплиска много че няма стигне  Joy.

До Габрово е да ....

# 88
Добър вечер!Ако ви кажа докато ви изчитах , какви черни картофи наготвих може да ям бой. а относно майчинството януари изплащат за декември

Ще кажеш, че си наготвила "Картофи по въглищарски" и ще се размине боя Simple Smile

# 89
моя ми вика" малко си ги по припекла"а аз му викам че съм ги направила както ги обича и се размина

Общи условия

Активация на акаунт