Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява режимът „Страхотна диета“?
Какви са основните принципи на диети No1, No2 и No3?
Какви са някои от рецептите, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява режимът „Страхотна диета“?
Режимът „Страхотна диета“ е оптимален план за здравословно хранене, който има за цел да научи хората как да се хранят здравословно, като същевременно им помага да отслабнат без глад. Диетата се състои от три нива, като първото ниво е основополагащо и включва консумация на кисело мляко, плодове, зеленчуци, протеини и въглехидрати в определени количества и ред за всеки ден.
-
Какви са основните принципи на диети No1, No2 и No3?
-
Какви са някои от рецептите, споделени във форума?
-
Какви са някои от резултатите, постигнати от участниците във форума?
-
Какви са резултатите от диетата?
Много ме стимулирате така. Аз днеска и утре мисля да хапвам само мляко, че да изкупя прегрешението от последните 3 дни. И след това продължавам по план. Утре сутринта ще се премеря и ще пиша има ли резултат. успех на всички днес и повече минусчета.
Здравейте , Страхотни мацки! Много минуси , браво!

. Ама нищо, на мен това ми е стимул. Момичета за блога и аз съм съгласна.

/. А иначе е хубаво да си смениш диетата за 2 седмици и после да върнеш някоя от старите. Аз говорих с Байкова да даде съвет какво да подкарвам от днес - който е прегрешил, ако иска с мен: днес кисело мляко, така и така самосиндикално си го бях решила, утре кисело мляко и плодове /разтоварващ ден/, а за след това ми продиктува нещо сходно с Дюкан, че аз и казах, че искам ударно следващите няколко дни, ако някой иска ще му го пратя на ЛС. След това мисля да направя 1 дни антицелулитната и после 10 дни жито, че много я обичам тази диета и после разбира се се връщам в редиците ви!

. Kaлa, и с мен така стана. От първата свалих 5.5кг. Сега бавно и трудно едва 2 за почти две седмици. Но като се обърна назад и гледам - охо 7.5кг. за 4 седмици. Никак не е зле
При нас сега е карнавал,а на 25 март е Великден + тия 2 празника =