СТРАХОТНА диета за Страхотни тела! - 8

• 20 684
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте момичета. Страхотни резултати! Браво на всички! Hug Много ме стимулирате така. Аз  днеска и утре мисля да хапвам само мляко, че да изкупя прегрешението от последните 3 дни. И след това продължавам по план. Утре сутринта ще се премеря и ще пиша има ли резултат. успех на всички днес и повече минусчета.  Hug

# 31
  • София
 newsm44 Здравейте , Страхотни мацки! Много минуси , браво! smile3501
Прдължавайте все така , милички - стимула да ви гоня е страхотен!
 newsm51 newsm51 newsm51Като чета имам чуство , че само аз съм без минус - ама не се знае още , защото ден за мерене на кантар - в понеделник , така че ще почакам дотогава.
Днес въглехидратен ден , хапнах картофки варени - при това разнообразие от диетични рецепти , аз май си карам по мързеливия начин.

# 32
Здравейте и от мен страхотни момичета!
Първо браво от мен и поздравления на Мопси, b_ivanova , Kaлa и останалите с минуси. Половин или един килограм също е много добро постижение. Така че на всички с подобен резултат - браво още веднъж. Наистина е много мотивиращо да прочетеш такива неща   bouquet
На мен днес ми е 13-ти ден от високобелтъчният режим. Утре след като изтече и последният ден от този режим ще се претегля и ще ви кажа резултата. Определено след като се направи първата диета и си заминат първите килограми свалянето става значително по-бавно след това. Но отчаяние няма - бързо се качват, бавно се свалят, уви. Все пак на обиколки се усещам доста по-малка и това ме крепи.
Kaлa, аз съм за идеята да си направим блог в дира. Да кажат и другите какво мислят и да действаме. Чудесен начин да обобщим там целият опит, който трупаме тук от отслабването. Хайде момичета бъдете креативни  Simple Smile

Това е от мен за сега. Успешен ден и минусчета от мен  Peace

# 33
  • София
Здравейте момичета мисля да се преместя при вас отново Simple Smile.
Няколко пъти вече правя първата диета, но ми трябват няколко дни настройка и идвам при вас. Омръзна ми да гладувам нещо и се изнервям, но с диетите на Байкова определено се яде разнообразно и се свалят килограми. Grinning

# 34
  • при моите деца .....
Здравейте,
 сега идвам от фризьор и ми е готино и се чувствам готина!
А съм и режимна!
Днес мляко и мандарини, сутринта ми беше кофти и попропуснах яденето - просто потвърждение на правилото - всяко зло за добро!

# 35
  • София
b_ivanova блазе ти за фризьора. Аз си забраних да ходя на фризьор, докато не направя пълни 14 дни диета. Ама като се има в предвид, че от днес започвам наново, май ще трябва да почакам още 2 седмици  Cry . Ама нищо, на мен това ми е стимул. Момичета за блога и аз съм съгласна. Peace

# 36
  • София
Здравейте ,мили момичета! Hug

Браво за минусите!  Peace Peace Peace Grinning

Аз се изложих, честно да си призная  Embarassed  . Вчера уж броколи с кашкавал, уж нямаше да вечерям, а тя стана еднааа, не е за разправяне. ooooh!
Днес трябваше да съм на мляко и краставица, а закусих с банан и кафе..., после хапнах малко ...хайде няма да казвам какво обядвах , за да не ви подразня, но хич не съм по диетата. Уффф, ядосвам си се. А края трябваше да е в неделя..... Tired

От понеделник може да пробвам 3-тата. Thinking
Да има някакво разнообразие, все пак.

tzvety26, виждаш ли , не си само ти....Хайде да се стягаме ,че идва пролет! Grinning

# 37
  • София
StaM не се притеснявай, ще стане работата за лятото /ама за кое ли newsm78/. А иначе е хубаво да си смениш диетата за 2 седмици и после да върнеш някоя от старите. Аз говорих с Байкова да даде съвет какво да подкарвам от днес - който е прегрешил, ако иска с мен: днес кисело мляко, така и така самосиндикално си го бях решила, утре кисело мляко и плодове /разтоварващ ден/, а за след това ми продиктува нещо сходно с Дюкан, че аз и казах, че искам ударно следващите няколко дни, ако някой иска ще му го пратя на ЛС. След това мисля да направя 1 дни антицелулитната и после 10 дни жито, че много я обичам тази диета и после разбира се се връщам в редиците ви!

# 38
Ето ме пак;)

Аз също не си готвя...просто супер рядко нещо ако ми се прияде!

Който е на диета 2-3 да сподели колко е отслабнал през 1 и през следващите?
Аз първият път направих 1 и 2...през 1 свалих 5-6,а през 2 за 2 седмици само 1,5,което ме обезнадежди,а и се разболях де и оттам се забатачих  Blush
После не ми се спазваше и не спазвах,но като пак се търкалям ...бррр много бързо се навих!

СтаМ, да се стегне,че да не санкционираме  Mr. Green

Наоколо съм  Crazy

# 39
  • София
Аз май днес не съм на диета  Embarassed #Cussing out newsm43

# 40

Оппа....ще се раздвижим с малко  box

Joy Joy Joy Joy Joy

# 41
  • София

Оппа....ще се раздвижим с малко  box

Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 42
tzvety26 , аз бих искала да видя какво ти е предписала Байкова, но не знам дали имам право на ЛС. Ако можеш изпрати ми, моля.

След първата диета се сваля доста по-бавно, но това е нормално май. Бавното отслабване е най-продължително и сигурно.....ама трябва воля да му се невиди  Sick. Kaлa, и с мен така стана. От първата свалих 5.5кг. Сега бавно и трудно едва 2 за почти две седмици. Но като се обърна назад и гледам - охо 7.5кг. за 4 седмици. Никак не е зле  Simple Smile

Хайде стягайте се всички, че сега 14 февруари, после 8 март и хоп дошло време да си покажем телесата по морето Mr. Green

# 43

....,че сега 14 февруари, после 8 март и хоп дошло време да си покажем телесата по морето Mr. Green

Ооо,да ги нямаме тия  Crossing Arms При нас сега е карнавал,а на 25 март е Великден + тия 2 празника =  smile3535

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 44
Охооо какво виждам,нещо отпусквация  newsm66 newsm62
Да ви кажа ,че аз пия био актив хром и био актив влакно ,за притъпяване на апетита и май действа ако иска някой да пробва,по 10 лв са и двете.
Hа мен днес ми е 9-ти ден от първата диета,като ги докарам 14 ще се измеря и ще кажа резултата. Simple Smile
Блога е добра идея,хайде един желаещ да го направи да мине две крачки напред.Не ми се ще да съм аз ,че не съм от най-големите хакери. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт