СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 460
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
извиняваите мами аз съм от форумчето Враца но ми се налага да отида до летище софия някои би ли ме опътил в коя посока на софия се намира примерно като квартал близък. благодаря предварително

# 166
afroditka1783-Караш по Цариградско шосе посока Горубляне.Подминаваш хотел Плиска,подминаваш бензиностанциите на шел и ОМВ,подминаваш отклонението за Младост след което в дясно следва отклонението за аерогарата. Този булевард минава през квартал Дружба.Дано съм била полезна.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 167
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Пожелавам ви здраве и щастие!

# 168
afroditka1783-Караш по Цариградско шосе посока Горубляне.Подминаваш хотел Плиска,подминаваш бензиностанциите на шел и ОМВ,подминаваш отклонението за Младост след което в дясно следва отклонението за аерогарата. Този булевард минава през квартал Дружба.Дано съм била полезна.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Минава НАД кв.Дружба! Ина4е ти я пращаш през самия квартал! Naughty

# 169
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
mama toni  благодаря ти много, по добро обяснение просто не съм очаквала мерси много

# 170
Во истина воскресе!

За утре предлагам към 11.30. Ако времето не е гадно обаче. Нека се чуем преди това по скайпа, че да не се разхождаме напразно. А и свеки ще идва, та става леко сложно.

Поздрави  Hug

# 171
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Аз не зная дали ще мога да дойда на срещата, по-вероятно е да не успея, така че не се съобразявайте с мен. Все пак ще помоля да ми пишете по скайп, ако нещо се разберете със сигурност.

Снощи не ходихме на църква, защото нямаше кой да стои при Яна, пък и доста рано ми се доспа. Цял ден се борих да меся козунаци и явно те ми изпиха силите  Wink Само дето резултатът не беше съвсем задоволителен, но важното е, че не ми липсва ентусиазъм Mr. Green

# 172
  • BG
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ  easter Пожелавам на всички ви да сте здрави и много обичани, по-малко нерви в работата (която работи) и децата много да ви радват!   bouquet

# 173
На мен този час за срещата не ми е мн.удобен,защото след още пол. тр.да се прибирам и Кари се размрънква,но ако се организираме ще дойда.По принцип ние ако излизаме сутрин излизаме към 10ч.за да се наиграе до 12.

# 174
Май ще го оставим за друг път. Приятен ден!

# 175
Кари днес поспа до преди малко и сега излизаме и отиваме в градинката.Ако има желаещи да идват.
p.s нещо почна да ръси дъжд и не стигнах до градинката.

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 13:17 от mama toni

# 176
  • BG
Днес мъжът ми си направи среща с майка си в градинката и аз имах възможност малко да се разнообразя с пазар за детко от по-далечни места, че все не остава време да се замъкна.  Wink
Аз май Август ще започвам работа - няма да мога вече да се скатавам.  Laughing Не че гледането на дете не си е работа - напротив, но се налага да се върна и още от сега ми е мъчно.  Sad
Ако ще ходя към градинката определено ще се обадя  Peace

# 177
Здравейте, аз все още съм във Вършец, така че май ще пропусна всички срещички по празниците.
Стефи, и на мен хич не ми се връща на работа, добре, че за сега не ми се налага.

# 178
Здравейте, мами  Hug
Приемате ли нови попълнения? Живея в Красна поляна и скоро живот и здраве чакаме да се роди нашия бебок. Иска ми се да се запозная с мамите в района и можеби да обикаляме градинките заедно   bouquet

# 179
Здравейте, мами  Hug
Приемате ли нови попълнения? Живея в Красна поляна и скоро живот и здраве чакаме да се роди нашия бебок. Иска ми се да се запозная с мамите в района и можеби да обикаляме градинките заедно   bouquet
Здравей и добре дошла.Нашите редички оредяха нещо напоследък така,че имаме нужда от нови попълнения. Кога ти е термина? Знаеш ли вече пола на бебчо?

Общи условия

Активация на акаунт