Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига

• 9 298
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на Васил, Огнян, Боил, Пресиян и Магдалена!Весело и безгрижно детство им желая.
РД на Миша беше страхотен.Нея я нагушках лично.Цвета  bouquet
За другата година ще подаря на Миша асансьор
 Mr. Green

# 16
Манана, ей тук сте като фотомодели http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210539&photo=29
Анджи,Супер Любо гледа много дяволито.
Само януарчетата ли са толкоз сладки на рождените си дни newsm78

# 17
   Добра вечер! Simple Smile
   Как се скъсява деня,когато спиш до късно!
   Да Винчи,значи и вие сте със същия проблем?
   Намам представа,как да обърна режима на Алекс към нормалния?

И аз не знам. Но ние с таткото сме нощни птици, няма на кой да прилича....

# 18
Цвета - гледах Ним, най-накрая! Много ти благодаря!  Hug

Ним, много сте готини с мъжа ти, съжалявам, че не спечелихте. Макар и да знам, че не сте спечелили аз пак се надявах  Embarassed

Тинти, много е лесно да се пусне, аз попитах дали някой ще пуска, но никой не отговори, не съм бързала! Ще обясня - отваряш старата тема (настоящата) и на първият постинг натискаш "цитат" , в същото време отиваш в друг прозорец на родени 2007 и натискаш бутона "нова тема", там написваш заглавието, което е наред и копираш целия цитат, които си натиснала от старата тема. След като сложиш цитата в новата тема махаш таговете на цитирания (най-горе и най-долу) и мнението е вече твое (кражба се казва Mr. Green). След това изтриваш заглавието, което си използвала от списъка със заглавия, записваш кръстницата на темата (променяш), линка със "старата тема" също променяш, след това пъбликуваш темата и слагаш линк към нея в старата тема.  Simple Smile

# 19
  • София; Дружбето
Не знам дали е за хвалба, но точно 365 дни след раждането днес ми дойде Crazy Баси и съвпадението

# 20
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден на  Миша, Васил, Огнян, Боил, Пресиян и  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да растат много здрави,щастливи и обичани деца за радост на мама и тати Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 18:57 от magnoliamm

# 21
  • София; Дружбето
Магдалена? Някой ще ни купува риза, може ли от мол-а Mr. Green

# 22
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Ох,простете ми таз непростима грешка моля Confused Confused Confused Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Ми аз Мишето толкова много си я обичам, и на-от бързане,та се олях Embarassed Embarassed Embarassed Ми Цвета, имаш от мен една бяла рокля,да знаеш/сериозна съм, от Мола ще ти я взема,обещавам Crazy/ Confused

Простено ли ми е  Sad

# 23
  • Willebroek, Belgium
здравейте на вси4ки Hug
Честито на вси4ки малки рожденници.да са живи и здрави и много да радват мама и тати

ние днеска се прибрахме след 26 4аса път и направо сме скапани Sad
Вчера заваля сняг преди да тръгнем но нямахме проблеми по пътищата Grinning
като влязохме в гръцко и не виждах грам сняг ми стана мъ4но и гадно, но няма как.
Снимки от кръщенето и рожденния ден ще ка4а тия дни тъй като ме 4акат куп зада4и и шетане в нас.
сега отивам да 4ета малко старата тема а после да се къпя и лягам (ако Емито ми позволи де) Wink

# 24
  • София; Дружбето

Ох,простете ми таз непростима грешка моля Confused Confused Confused Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Ми аз Мишето толкова много си я обичам, и на-от бързане,та се олях Embarassed Embarassed Embarassed Ми Цвета, имаш от мен една бяла рокля,да знаеш/сериозна съм, от Мола ще ти я взема,обещавам Crazy/ Confused

Простено ли ми е  Sad
Hug И без рокля ти е простено

# 25
Здравейте.
ЧРД-то на Миша беше страхотно. Благодаря ти, Цвета.
Снимки може би утре, а ако се приберем в приличен час и днес, но едва ли.
Ние от рождения ден се домъкнахме на гости в Люлин.
Иначе уцелих джакпота- шофирах в най-пиковия момент за столицата от Дружба, през нас и после до Люлин.  ooooh!

# 26
  • София
Мацки, я да ви пусна едно предварително списъче, кой би дошъл на нашият рожден ден, който ще отпразнуваме най-вероятно на 02,02, - събота в Лозенец. Въпроса е дали да сме вкъщи или в парти клуб. Ако се съберат повече от 10 бебета ще ангажирам клуб, че вкъщи няма да е много комфортно за повече мами, бебета и каки. И понеже прозвънях днес близките клубове се оказва, че трябва да се действа спешно ако искам да се класирам за съботата. Вероятен час около 11ч-13ч / свободен за едното място, за другото предполагам има и по-късни/
1. Стилияна
2. Цвета - пиша ви щото си казахте вече  Mr. Green

# 27
  • София; Дружбето
Ако е в Лозенец клубът сме 100% там, стига да не ни мине котка път Praynig

# 28
  • София
Викс, аз също имам огромното желание да дойда, надявам се и възможност да имам.

Симона сега си играеше с телефона ми и набрала телефона на едно старо гадже. Не съм му изтрила номера поради сантиментални причини, не че някога бих му звъннала. Видях я и затворих. Обаче той сега ми звъни (явно връща обаждането), а аз се чудя пази ли ми номера и... не вдигнах. И ме налегнаха едни спомени...

Айде наздраве!

# 29
През деня нямам компютър. На преинсталация е.
Цял следобед се размотавахме с Любо в кишавото време, той спа.
Доби, пристигнали сте си, видях. Целувки на Емито  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт