Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига

• 9 632
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • при принцесите
Къв пубертет бе, аз съм 79 и не ща да чувам за него  Mr. Green
Ноеми, теб това име ли ти е или само прякор. И къде му се пада ударение? На мен на "о" ми идва, ма знам ли Simple Smile

# 181
  • София, Лагера
Не ми е прякор, баш си ми е името. Идва от унгарски, те на "О" слагат ударението, но майка ми го е побългарила и сега е на "Е".

# 182
Диди мъж ми се влюби в сините очи на щерка ти  Mr. Green Заплю си я човека за снаха  Mr. Green

# 183
Ноемка струва ми се че Джиндж избега  Mr. Green

# 184
  • при принцесите
Не ми е прякор, баш си ми е името. Идва от унгарски, те на "О" слагат ударението, но майка ми го е побългарила и сега е на "Е".
Ха, много хубаво! Да ти го върна за очите  Laughing
Наистина, много ми харесва как звучи  Simple Smile

# 185
При Слави са еротичните танци днес, но на мен повече ми приличат на робокоп  Mr. Green Предното Танцувай с мен определено беше по-добро

# 186
  • София, Лагера
Манана, не се сърди, но вече заплюхме Десислава!

# 187
Заплювайте, пък аз моя ще го уча да действа  Mr. Green
ОСвен това го иска едната ни шефка за внучката си, двама колеги са предварват за него, така че избор има  Mr. Green

# 188
Бъррр ша сънувам кошмари след това дето видех по ТВ. Определено трябваше да има червена точка  ooooh!

# 189
  • София, Лагера
При Слави са еротичните танци днес, но на мен повече ми приличат на робокоп  Mr. Green Предното Танцувай с мен определено беше по-добро
Малиии, аз не съм много по телевизията, но гледах някои от Танцувай с мен 1 част.
С извинение - ебахти курварлъка! 90% залагаха на това да си тресат циците и задниците! Това не е танц! Ако можеш така да събираш погледа на незадоволените полупубери или чичовци по кварталните дискотеки, това не означава, че имаш талант да танцуваш!

# 190
Мимозке що си мълчиш. Ние ша дойдем и до Пловдив, ако и вас не са ви заплюли  Hug

# 191
Малиии, аз не съм много по телевизията, но гледах някои от Танцувай с мен 1 част.
С извинение - ебахти курварлъка! 90% залагаха на това да си тресат циците и задниците! Това не е танц! Ако можеш така да събираш погледа на незадоволените полупубери или чичовци по кварталните дискотеки, това не означава, че имаш талант да танцуваш!
Ноеми аз като чуя еротика и в главата веднага ми изплува Мадона и Воуг. За мен това е класика. Е и усещяну зя жуна с Ал Пачино, ама това е друг въпрос  Grinning

# 192
  • София, Лагера
Заплювайте, пък аз моя ще го уча да действа  Mr. Green
ОСвен това го иска едната ни шефка за внучката си, двама колеги са предварват за него, така че избор има  Mr. Green
Аз ще трябва мой да го превъзпитавам... май... да се метне на мен, не на татьо си!

# 193
Ооо, девойки ха наздраве и от мен.
Софи не ще да спи.   Crazy

# 194
  • София, Лагера
Ноеми аз като чуя еротика и в главата веднага ми изплува Мадона и Воуг. За мен това е класика. Е и усещяну зя жуна с Ал Пачино, ама това е друг въпрос  Grinning
Ама това си е класика, манана! Да не се изказвам аз като по-старо поколение само  Mr. Green, но наистина е рсамота това настоящо тресене на телеса, макар и хубави и млади!
Дали не звуча като проф. Вучков?  Mr. Green newsm78
А сега аотчасти по темата, да споделя. Като бях бесен пубер и се гримирах като Мерилин Менсън, майка ми само пуфтеше, че на плашило мязам. Аз, естествено, през едното ухо, та...
Един ден баща ми ми каза кратко и ясно: "Моме, на каквато се правиш, такива мъже ще те харесват. Ако се правиш на метълка - метъли, на курва - курвари, на зубър - зубъри"... много паметно ми беше!

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 23:26 от Noemy

Общи условия

Активация на акаунт