Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига

• 9 629
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • София, Лагера
Ооо, девойки ха наздраве и от мен.
Софи не ще да спи.   Crazy

Е ха добро дошла! И ние не щем да спим!

# 196
При Слави са еротичните танци днес, но на мен повече ми приличат на робокоп  Mr. Green Предното Танцувай с мен определено беше по-добро
Малиии, аз не съм много по телевизията, но гледах някои от Танцувай с мен 1 част.
С извинение - ебахти курварлъка! 90% залагаха на това да си тресат циците и задниците! Това не е танц! Ако можеш така да събираш погледа на незадоволените полупубери или чичовци по кварталните дискотеки, това не означава, че имаш талант да танцуваш!
Ми не - той се изказва по - префинено  Mr. Green
ООООООООО Мопси добре си ни дошла  Party
Ноеми аз като чуя еротика и в главата веднага ми изплува Мадона и Воуг. За мен това е класика. Е и усещяну зя жуна с Ал Пачино, ама това е друг въпрос  Grinning
Ама това си е класика, манана! Да не се изказвам аз като по-старо поколение само  Mr. Green, но наистина е самота това настоящо тресене на телеса, макар и хубави и млади!
Дали не звуча като проф. Вучков?  Mr. Green newsm78

# 197
  • при принцесите
А знаете ли, аз вчера докато разглеждах снимки от албума и попаднах на едно ваше излизане лятото и видях още една мацка от Младост Simple Smile. Вие сте я написали Катето, ма аз я знам като Тина. С Елена. Те са ни от кварталната дружинка, ма тя явно не пише често тук.

Бе как не спите бе?
Ние спим от 9 часа, при това днес позакъсняхме, че почетохме именика.

# 198
  • София, Лагера
Диди, като пишеш в множествено число, кого имаш предвид? Мамите, или бебетата?

Пресиян го слагаме да спи в 9. Не по-рано или по-късно. Той така си е свикнал. Да, костваше ни известно усилие, но преди време и за малко. После свикна и не роптае. Според мен си заслужава.
Но всеки път, като се изказвам така, си викам "Ами ако беше някое вресливо дете, така ли щеше да говориш?"  newsm78

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 23:35 от Noemy

# 199
Ха добре заварили.
Оффф, само ме изхвърля форума.  Crossing Arms
Манана, мноого оборотен Веско.

# 200
тук съм манана! гледах кръцни срежи! чудех се какво ще измислят за този сезон!

имам една бутилка червино винце, и вече си сипах чашка! наздраве!

# 201
Ха добре заварили.
Оффф, само ме изхвърля форума.  Crossing Arms
Манана, мноого оборотен Веско.

Не е бре Мопси  Confused Къде и да почукаме все заето при тия януарки  Rolling Eyes При вас как е щото на мяйкя му много й се ще да опита холандски сладки и да разгледа Амстердам  Mr. Green

# 202
тук съм манана! гледах кръцни срежи! чудех се какво ще измислят за този сезон!

имам една бутилка червино винце, и вече си сипах чашка! наздраве!
Наздраве. Джиндж не знам защо бях решила, че живееш някъде на Иван Асен и всеки път като видя майка с бебе се заглеждам да не си ти  Crazy

# 203
  • София, Лагера
Аз навремето живеех там... беше много романтимо. Нямаше трафик... беше пълно с къщички и дръвчета И висяхме по черешите по цял ден!  Simple Smile

# 204
Спейс кейк ли  Wink Ами свободни сме ние, Софи де, аз си имам мъж дет е изморен и легна да спи. Нека има сили за утре  Flutter .
А бе тука казват, че на старо колело трябва да се научиш. Да забегнем при декемврийчетата  освен  hahaha

# 205
живея в света троица! зад арена! но иван асен е много любимо място за мен! работех там през 97! една от най-приятните улици! мога да дойда зе един обяд с теб и сту!

# 206
ноеми тук се сватосват нещо! манана и мопси айде честито, кога е купона?

# 207
  • София, Лагера
Девойки, аз се метам да спя! Миналата нощ сънувах, че ме пращат командировка на Аралско море... ебаси гадния кошмар! Отивам да се наспя, дано сънувам, че ме пращат на Карибите!

# 208
живея в света троица! зад арена! но иван асен е много любимо място за мен! работех там през 97! една от най-приятните улици! мога да дойда зе един обяд с теб и сту!
Ша та чакаме с нетърпение  Hug. Ноеми и тя знае къде е  Hug Пък после всички дружно в Холандия, обаче нема си водите синовете - Софи вече е запазена  Naughty

# 209
добре! идвам ама да се разберем кога! давид има много обожателки и е ангаже, не се тревожи! ха ха

лека нощ! и аз лягам!  Tired  Hug

Общи условия

Активация на акаунт