Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига

• 9 627
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • София, Лагера
аааа, на мен сестра ми ми пожела Пресиян се добри и красиви моми да ми води! Разчитам на нейното пожелание, той сам ще си избира девойка! Аз ще имам последната дума, разбира се!  Mr. Green

# 211
Девойки, аз се метам да спя! Миналата нощ сънувах, че ме пращат командировка на Аралско море... ебаси гадния кошмар! Отивам да се наспя, дано сънувам, че ме пращат на Карибите!
Лека нощ и сладки сънища. Да сънуваш, че си млада, необвързана и дива. И че участваш на купон на MTV или пък си в стара Франция ..... Айде по-натам утре ша разказваш

# 212
  • София, Лагера
живея в света троица! зад арена! но иван асен е много любимо място за мен! работех там през 97! една от най-приятните улици! мога да дойда зе един обяд с теб и сту!
Ша та чакаме с нетърпение  Hug. Ноеми и тя знае къде е  Hug Пък после всички дружно в Холандия, обаче нема си водите синовете - Софи вече е запазена  Naughty
Абе тя запазена, ама Пресиян като примига с тези мигли като на кошута, да видим...

# 213
Ноеми аз само се моля като пораснат да се отделят от полите(панталоните ни. Другото е Божа работ. Която избере, все добре. НАли и аз съм при свекърва  Mr. Green

# 214
Мами аз наистина почувствах нужда да споделя това с вас
http://truden.com/extra/special.html

# 215
  • София, Лагера
Ноеми аз само се моля като пораснат да се отделят от полите(панталоните ни. Другото е Божа работ. Която избере, все добре. НАли и аз съм при свекърва  Mr. Green
О, манана, а аз не се притеснявам за това. Все пак 90% от майката (свекървата) зависи!
Моя мъж е много обичано дете, но никога не е бил мамин син.
Баща ми също. Майка му му е казала "Като се ожениш не си мой син, а мъж на жена си. С нея се съобразяваш, тя ти е половинката"
Аз съм 100% за такова отношение!

# 216
  • София, Лагера
Мами аз наистина почувствах нужда да споделя това с вас
http://truden.com/extra/special.html
Манана, много е сладко това, което си пратила... но аз имам допълнение... може би защото вече се понапих...
та на темата близост - за мен това е с колко човека бих споделила, когато съм щастлива!
Когато си нещастен, винаги някоя състрадателна душа съпреживява с теб, разбира те и ти съчувства.
А колко хора ще се зарадват с теб, когато ти "имаш"! Особено, ако те нямат!
За мен това е незаменимо и показателно...

Хайде лека нощ и от мен! Отивам в консервния завод на Аралско море!

# 217
  • при принцесите
О, манана, а аз не се притеснявам за това. Все пак 90% от майката (свекървата) зависи!
Моя мъж е много обичано дете, но никога не е бил мамин син.
Баща ми също. Майка му му е казала "Като се ожениш не си мой син, а мъж на жена си. С нея се съобразяваш, тя ти е половинката"
Аз съм 100% за такова отношение!

Ама колко сте напред Simple Smile. Аз още не мога да възприема, че детето ми е живяло цяла една година, вие вече ги жените и пращате по семейство Simple Smile.
И аз мисля да полягам.
Лека нощ и готини сънища на всички  Hug

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ[/b]  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  МАРТИН  bouquet

# 219
Честит първи рожден ден на Ния! Да расте здрава, красива и щастлива! Тинти, честит празник!  Hug

Честит рожден ден и на кавалерите Станислав и Мартин! Да са палави, игриви, здрави и щастливи! Честит празник на мъжките майчета! Hug Hug

Честит имен ден на всички именници и специално на Наско на Нинище! С гордост и чест да носи името си!  Hug

Викс, много се радвам за резултата! Продължавам да стискам палци за класирането!  Hug

didi_im, дано пъпчиците отминат и не е някоя алергия!  Praynig

Мимоза2, не съм спец по кърменето, но не мисля, че пъпчиците са от това че ти си яла фъстъци.

# 220
 Hug Hug Hug Честит Рожден Ден на Станислав и Мартин,а на всички именници Честит имен ден! balloon  ura Gift Не съм много по картинките,но се надявам да пиете по чаша вино за наше здраве newsm24 Drunk cheers Лек ден на всички Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 10:16 от тинтириминтири

# 221
  • Willebroek, Belgium
Честит рожден ден на Ния newsm59 newsm18
Честит рожден ден на Станислав и Мартин nbirthday  bigdance2
Да са живи и здрави и да радват много мама и тати smile3525

Честито и на вси4ки именници newsm51

# 222
  • София
Честит празник на Ния, Станислав и Мартин и техните родители! Бъдете здрави, щастливи, много усмихнати и весел празник!  bouquet Hug

# 223
  • София
Честит Рожден Ден на малката Ния - бърбория!

Да стане ей такава прекрастница:

Честит Рожден Ден на Станислав и Мартин!

# 224
  • София
Момичета, на мъжа ми са му пристигнали големите шефове за Европа и за Източна Европа. Ще обсъждат бюджети, програми, заплати, абе стиснете един палец за нас днес да не решат нещо лошо. Praynig Confused

Казах му, че ако много закъса, взимам Шишо, взимам още 1-2 януарчета и отивам да висна с трите деца при шефовете, да им обясня как всичките са негови и с една заплата ги гледа и да се смилят над него Joy

Общи условия

Активация на акаунт