Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига

• 9 324
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, МАРТИН И СТАНИСЛАВ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА НАСКО!

Сега да се отчета за нашия рожден ден.На обяд в едно заведение се събрахме мами с дечица. Ева беше изключително послушно дете и не направи никакви щуротий, освен дежурните й писъци и говорене. В чест на първия й рожден ден се сдоби с 2 горни зъбчета и много подаръци.Вечерта събрахме родата, в най-тесен кръг - баби, дядовци, чичовци, кръсници.Това беше нашият първи РД.Снимките ще ги кача след малко и ще дам линк.

# 271
Ноеминьо, тази снимка ви е разкошна http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211189&photo=6

# 272
  • София
Супер сладки са ви снимките, много ме кефите всички. Нашите бебета са най-хубавите бебета! Heart Eyes

Софийски мами - марш към темата за купона, има развитие, което изисква вашето становище.

# 273
  • София

А текстът под тази снимка може да е "Мама ми удари главата в тавана". Joy

# 274
Ето малка част от снимките. Другите още не съм си ги взела от хората, които се изявиха като фотографи.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211213 нали и аз не се научих да слагам надписи, та да взема да се поразровя в старите теми, че някой беше обяснил как става номера. Иначе пак ще питам...

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 18:56 от Flowerlina

# 275
  • София
Хора нещо напоследък не съм в час.  #Crazy Гони ме едно безсъние 1countingsheep, заспивам и по някое време се събуждам и почвам да ги мисля едни  Tired , спя по 3-4 часа на нощ. Вече съм като парцал   morning, а тепърва стягам багажа, че ще ходим в Етрополе. Мразя да събирам багажи  #2gunfire
Да ми препоръчате нещо за сън  smile3524
Верно много хубави рождени дни и малки рожденици Heart Eyes.
А забравих да кажа колко беше хубава рожденичката кака Криси  4470. И рождения ден беше много хубав Tada  bigdance2, въпреки с Манга половината го изпуснахме докато издирвахме Люлин в Овча купел ooooh! hahaha.

# 276
  • Willebroek, Belgium
Ним мерси за комплимента Hug Всички ми казват че тъмна коса ми отива най много Grinning

Разгледах снимките на бебоците и всички са толкова прекрасни Heart Eyes
Януарчетата са си най хубави  bouquet

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 15:25 от dobito

# 277

Ноеми, тази е  уникална.

newsm10

# 278
Докато гледах снимките Наско добарал чантата с багажа (довечера сме на гости с преспиване при големия Наско-бащата на мъжо) и сега из целия хол се въргалят памперси, бодита, хавлии....  #Crazy  ooooh!

Ето защо и не се навъртам у форумско много много  Tired

# 279
ей го и нашия юнак на своя ден http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211003

# 280

Нинка,страшно готино си описала снимките  hahaha Много е готин Насето ,пу-пу... Както и Добито каза,Януарчетата са най-хубави   bouquet

# 281
  • София
Нинище, ма той Наско много пораснал и какъв хубавец станал  Party. От лятото не сме го виждали Naughty. Няма ли да ни дойдете на РД  Crossing Arms?
Сега забелязвам колко тематично е заглавието днес Shocked. Аз мигам на парцали / тва не щото детето ми е лошо, ми щото съм луда  Crazy/, а Симонесата добарала печката  Rolling Eyes. Ним добре, че нищо и няма.  Praynig

# 282
  • София, Лагера

Embarassed Embarassed Благодаря ви, момичета!  Hug

Ама ще стане бираджия синчето, а!  Wink

# 283
Честито на всички мъничета, порастващи днес, както и на техните родители! newsm59 nbirthday  bigdance2

Честит имен ден на имениците, и специално на Наско на Нинище!
Нина, кажи какво правят на тази снимка?
http://images23.snimka.bg/004977213.jpg

# 284
Не съм сигурна... newsm78. Но Камен (детенцето в синьо) е много любвеобилен, та си мисля че го гали, ама Насю е учуден нещо  Joy

Марийката щях всички да коментирам, ама снимка.бг е супер бавен и решех да ги кача, а после ще добавям коментар, живот и здраве  Peace

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 16:55 от ninishte

Общи условия

Активация на акаунт